EURO 2016 Günün Maç Programı | 16.06.2016

EURO 2016 ‘da heyecan tüm hızıyla devam ederken 7. gün 16 Haziran maç programı ve maç saatleri haberimizde…

EURO 2016 Günün Maç Programı | 16.06.2016
EURO 2016 Günün Maç Programı | 16.06.2016
GİRİŞ 16.06.2016 05:19 GÜNCELLEME 16.06.2016 07:37

Gruplarda oynanan ilk maçların ardından dün takımlar 2. maçlarına çıkmaya başladı. Dün gerçekleştirilen 3 müsabaka ile 2. maçlara başlanırken bugün oynanacak 3 karşılaşma ile heyecan devam edecek. 7. gün yani 16 Haziran günü maç programı, maç saatleri ve takımların kadroları şu şekilde;

İNGİLTERE – GALLER

SAAT 16.00 Canlı Yayın TRT1

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

İngiltere: Joe Hart, Gary Cahill, Kyle Walker, Chris Smalling, Danny Rose, Dele Alli, Adam Lallana, Eric Dier, Raheem Sterling, Harry Kane, Wayne Rooney.

Galler: Danny Ward, Ashley Williams, Neil Taylor, James Chester, Chris Gunter, Ben Davies, Jonny Williams, Dave Edwards, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Joe Allen.

B grubunda gerçekleştirilecek müsabakada ilk maçında Rusya ile son dakikada yediği golle berabere kalan İngiltere ile ilk maçında Slovakya ‘yı mağlup eden Galler karşı karşıya geliyor. Maç öncesinde İngiltere ‘nin 1 puanı bulunurken Galler 3 puana sahip. Slovakya ‘nın dün Rusya ‘yı yenerek 3 puan almasının ardından iki takı içinde bu maç önemli bir hal aldı. Stade Bollaert-Delelıs Stadında oynanacak mücadele saat 16.00 ‘da başlayacak ve TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

UKRAYNA – KUZEY İRLANDA

SAAT 19.00 Canlı Yayın TRT SPOR

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Ukrayna: Andriy Pyatov, Artem Fedetsky, Vyacheslav Shevchuk, Yaroslav Rakitskiy, Evgen Khacheridi, Viktor Kovalenko, Yevhen Konoplyanka, Taras Stepanenko, Sergiy Sydorchuk, Andriy Yarmolenko, Roman Zozulya.

Kuzey İrlanda: Michael McGovern, Jonny Evans, Conor McLaughlin, Gareth McAuley, Paddy McNair, Craig Cathcart, Shane Ferguson, Oliver Norwood, Chris Baird, Steven Davis, Kyle Lafferty.

Grupta oynadıkları ilk maçlarda mağlubiyet alan iki takımın mücadelesinde hedef iki takım içinde 3 puan. Taraflar için tamam mı devam mı niteliğindeki maç saat 19.00 ‘da başlayacak ve Stade De Lyon Stadında oynanacak. Mücadele 19.00 ‘de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ALMANYA – POLONYA

SAAT 22.00 Canlı Yayın TRT1

Muhtemel ilk 11 ‘ler;

Almanya: Manuel Neuer, Benedikt Höwedes, Shkodran Mustafi, Jonas Hector, Jerome Boateng, Mario Götze, Toni Kroos, Julian Draxler, Sami Khedira, Mesut Özil, Thomas Müller.

Polonya: Wojciech Szczesny, Michal Pazdan, Lukasz Piszczek, Kamil Glik, Artur Jedrzejczyk, Bartosz Kapustka, Kuba Blaszczykowski, Krzysztof Maczynski, Grzegorz Krychowiak, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.

Gecenin önemli bir diğer mücadelesinde C Grubunda Almanya ve Polonya karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçlarından 3 puan çıkartmayı başaran iki ekibin mücadelesi Stade De Lyon Stadında gerçekleşecek. Maç 22.00 ‘da başlayacak mücadele TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.