Milli Takım eleştiri yağmuruna tutuldu!

EURO 2016 kapsamında geçtiğimiz gün oynanan Türkiye - Hırvatistan maçı sonrası A Milli'le releştiri yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

Milli Takım eleştiri yağmuruna tutuldu!
Milli Takım eleştiri yağmuruna tutuldu!
GİRİŞ 13.06.2016 10:42 GÜNCELLEME 13.06.2016 10:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

EURO 2016 kapsamında geçtiğimiz gün Türkiye - Hırvatistan arasında oynanan ve 1-0 Hırvatistan Milli Takımı'nın galibiyeti ile sonuçlanan maç sonrasında Türkiye Milli Takımı ve Fatih Terim eleştiri yağmuruna tutuldu.

Türkiye ve dünya basını Türkiye - Hırvatistan arasında oynanan ve 1-0 Hırvatistan Milli Takımı'nın galibiyeti ile sonuçlanan maçı değerlendirdi.

Emre Mor mercek altında!

SKY Sport kanalının yorumcuları, 69. dakikada Emre Mor oyuna girdiği sırada, "İşte o çocuk. Dikkatlerimizi ona vermemiz lazım, çünkü bu çocuk gerçekten futbol oynamayı çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

18 yaşındaki oyuncunun, 80. dakikada Volkan Şen'e verdiği topuk pasının ardından yorumculardan biri, "Mamma mia! (Anneciğim) Bu nasıl bir oyun böyle" diye övgüde bulundu.

Burak Yılmaz neredesin?

SKY Sport'ta yapılan yorumlarda, Türkiye'nin ikili mücadelelerde başarılı bir takım olduğu, ancak oyun kurmada ve pozisyonları nihayete erdirmede yetersiz kaldığı belirtildi.

İkinci yarının başlamasıyla Türkiye'nin ardı ardına gelen şutlarla zorlanması üzerine ise, ilk 11'de yer almayan Burak Yılmaz'ın eksikliğine dikkat çekilerek, "Burak Yılmaz neredesin?" ifadelerinin kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Ozan Tufan eleştirildi! Neden Modric'e basmak yerine saçını tarıyor?

Alman kanallarının yakaladığı ilginç görüntüde Modric'in gol vuruşu yaptığı esnada Ozan Tufan'ın ona müdahale etmek yerine saçlarını düzelttiği görülüyor.

Top havada Modric'e doğru giderken Ozan'ın müdahale etmemesi ve önce saçlarıyla ilgilenmesini 'Neden Modric'e basmak yerine saçını tarıyor?' şeklinde yorumlayan Almanlar, Ozan Tufan'a dikkat çekti.

Fatih Terim'de eleştirilerden nasibini aldı!

Fransız gazetesi Le Figaro, maç sonrası Fatih Terim ve Arda Turan'ı eleştirdi.

Terim'in gününde olmadığını, Arda'nın da hiçbir varlık gösteremediğini yazan gazete, "Arda Turan 65 dakika sahada kaldığı oyunda hiçbir varlık gösteremedi. Sonuç olarak Fatih Terim de onu oyundan aldı. Terim de gününde değildi. Yapılan değişiklikler, maçın kaderini değiştirecek kalite ve düzeyde değildi" ifadesini kullandı.

Taraftarlara teşekkür!

Le Figaro, Türk ve Hırvat taraftarların maçtan önce Paris sokaklarında bayram havası estirdiğini ve hiçbir üzücü olay yaşanmadığına özellikle dikkat çekti.

Türk ve Hırvat seyircilerin tüm dünyaya unutulmaz bir ders verdiğini vurgulayan gazete, iki ülkenin taraftarlarına teşekkür etti.

Bu bir skandal!

Karşılaşmada Luka Modric'in attığı golden sonra Hırvat bir taraftarın sahaya girerek Hırvat futbolcularla sevinç gösterisi yapması Le Figaro tarafından eleştirildi.

Gazete, statta alınan güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunun bu olayla ortaya çıktığını belirtip, "Bu bir skandal" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 3
  • bdhufh 7 yıl önce Şikayet Et
    ozan da saclari ile oynamasin artist
    Cevapla
  • aaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi oynamadılar 58 dklar olması lazım yaptıkları pas 180 nasıl olur bir takım en az 400 pas yapması lazım ve sıkıştıkları zaman atak yönünü değiştireceklerine aynı yerden gitmeye çalışıyorlar pesss
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 7 yıl önce Şikayet Et
    oynamayan arda hakan selcuk olmasina ragmen kabak ozan a patladi
    Cevapla