Fenerbahçe ‘de Sadettin Saran Sesleri

Fenerbahçe eski yönetici Sadettin Saran yeniden başkan adaylığı için önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ‘de Sadettin Saran Sesleri
Fenerbahçe ‘de Sadettin Saran Sesleri
GİRİŞ 12.06.2016 00:15 GÜNCELLEME 12.06.2016 00:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe yönetiminde yer alan Saran Holding ‘in sahibi Sadettin Saran katıldığı canlı yayın programından gelecekteki planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Süper Lig ‘in marka değeri hakkında fikirlerini beyan eden isim Rüştü 'nün Barcelona 'ya transfer olduğu dönemlerde yavaş yavaş arttığını ve daha sonra da iyi bir konuma geldiğini ifade etti. Buna rağmen son dönemde ülke futbolunda yaşananların süreci geri götürdüğüne dikkat çekerek, "Sportif başarısızlık ve şike süreci Süper Lig 'in marka değerini düşürdü" ifadesini kullandı.

‘ Başkanlık Hayalim Bitmedi ‘

Bu sezon Fenerbahçe ‘nin istediği hedeflere ulaşamamasının ardından Aziz Yıldırım karşıtı seslerin yükselmesi ile alternatif isimler gündeme gelirken bu isimlerden biri de yıllardır bu koltuk için aday gösterilen Sadettin Saran ‘dı. Fenerbahçe başkanlığı hakkındaki görüşleri de sorulan Saran, "Başkanlık aşkım hiç bitmedi. Kısmet olursa aday olurum" derken, yargı sürecinin halen devam ettiğini ancak 1-2 ay içinde sonuçlanabileceğini söyledi.

Bu sezon yapılan transferler ve harcanan rakamlara rağmen gelmeyen şampiyonluk ve UEFA kriterlerinde yaşanan sorunların ardından Aziz Yıldırım tartışılmaya başlanırken, Sadettin Saran 'ın bu açıklaması ile nabız yokladığı söylenildi. Yönetim içinde oluşan muhalif grubun ise en büyük adayı Sadettin Saran olarak görülüyor. 

YORUMLAR 7
  • Fenerbahçeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yanal şampiyon yaptı gönderdi, Aykut hoca şampiyon yaptı gönderdi, Pereria şampiyon yapamadı kaldı. Bu nasıl başkanlık anlayışıdır. Haydi SARAN.....
    Cevapla
  • aaaaaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah kurtar bizi sayın saran su aziz hegemonya sindan
    Cevapla
  • almere 7 yıl önce Şikayet Et
    InsAllah bu adam fb bir gun gelir,bak ozaman fb ozellikle ab ses getirir
    Cevapla
  • gökhan58 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için kurtar bizi şu azizden
    Cevapla
  • 2M 3G 7 yıl önce Şikayet Et
    baskanlik biraz zor heralde ama kismet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle