Eyfel Kulesi 3. kez Türk bayrağı renklerinde

Paris Eyfel Kulesi 'nin aydınlatılacağı renkler için Twitter ‘da en çok destek alan ülke Çek Cumhuriyeti maçı sonrasında yine Türkiye!

Eyfel Kulesi 3. kez Türk bayrağı renklerinde
Eyfel Kulesi 3. kez Türk bayrağı renklerinde
GİRİŞ 22.06.2016 05:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 10:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gruplarda oynadığımız son maç öncesinde ve sonrasında sosyal medya üzerinden milli takımımıza yine destek yağdı. Çek Cumhuriyeti karşısında 2-0 'lık skorla galip gelen ülkemizin renkleri yine Eyfel Kulesi 'ni ve Paris sokaklarını aydınlattı.

İspanya maçında da Kırmızı Beyaz şölen vardı.

Gruplarda oynayacağımız ikinci mücadele olan İspanya Türkiye karşılaşmasına dakikalar kala twitter üzerinden yapılan ankette yine öndeyiz. En çok tweet atılan ülke bayraklarının rengi ile aydınlatılacak olan Eyfel Kulesi için #TUR ve #BizBittiDemedenBitmez etiketleri ile desteğimiz artarak devam ediyor. Şuan bu anket kapsamında Türkiye ve Dünya gündeminde #TUR etiketi ilk sırada yer alıyor. 

İlk Maçımızda Eyfel Kırmızı - Beyaz Aydınlanmıştı

Açıklamanın yapıldığı ilk günden bu yana en büyük desteği alan Türk Milli takımı oldu. Bu destek Hırvatistan maç saatinde de sağlandı ve Eyfel Kulesi o gün Kırmızı Beyaz aydınlandı. #TUR ve #BizBittiDemedenBitmez etiketi ile yapılan destek  Twitter 'da %46 'lık oranı ile ilk sırada yer almıştı. Tüm Türkiye Hırvatistan maçı saatine kadar desteğini sürdürmüştü.

İlk günden bu yana Türkiye en büyük desteği aldı

Tüm dünyayı  EURO 2016 heyecanı sararken Eyfel Kulesi ‘nin renkleri için yapılan açıklamanın ardından başka bir heyecanı daha yaşamaya başladık. Twitter üzerinden en fazla destek alan ülke takımının renkleri Eyfel Kulesi ‘ni aydınlatacak açıklaması üzerine Türk Milli Takımı için inanılmaz bir destek sağlandı.Açıklamanın yapıldığı ilk günden bu yana en büyük desteği alan Türk Milli takımı oldu.

Açıklama Twitter EURO 2016 resmi hesabından yapılırken, açıklamanın ardından Türk Twitter kullanıcıları inanılmaz bir kampanya başlattı. Aralarda ünlü yıldızların, milli futbolcuların ve siyasetçilerinden bulunduğu birçok isim kampanya için destek tweet’ leri attı.

Bu akıma kısa sürede tüm kullanıcılar katıldı ve ilk 24 saat içinde Türkiye milli takımı için #TUR etiketi ile 398 bin tweet atıldı. Bu rakam bu kampanya için dünya çapında atılan tüm tweet ’lerin yüzde 40 ‘ını oluştururken, milli takıma verilen destek açık ara ilk gün zirvede yer aldı.

YORUMLAR 2
  • taklamakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Desenize bizim milletimiz internetin kölesi, esiri olmuş. Boş şeyler peşinde, oturdugu yerden ahkam kesiyor. Haçlıların hayalleri gerçeğe doğru gidiyor. Masa başı kahramanlıkları bunlar, UCUZ...
    Cevapla
  • Zafer Üzmez 7 yıl önce Şikayet Et
    Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Boş işler peşindeyiz.
    Cevapla