Beşiktaş son dakika transfer haberleri - 08 Haziran

08 Haziran çarşamba günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri ve en yeni gelişmeler bu sayfada sizlerle. Gökhan Gönül transferini bitirmek üzere. İşte 2016 - 2017 sezonu flaş Beşiktaş transferleri

Beşiktaş son dakika transfer haberleri - 08 Haziran
Beşiktaş son dakika transfer haberleri - 08 Haziran
GİRİŞ 08.06.2016 13:16 GÜNCELLEME 08.06.2016 14:26

Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş, Gökhan imzayı attırıyor. Göktah Töre Beşiktaş'ta kalacak mı? Beşiktaş'ta Adebayor sürprizi! Beşiktaş’ta Atiba’nın alternatifi John Obi Mikel! Kara Kartallar Isla’yı istiyor. İşte 08 Haziran çarşamba günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri 

BEŞİKTAŞ TRANFER HABERLERİ

Beşiktaş'ta Adebayor sürprizi!

Yeni sezonda yer alacağı 3 kulvarda da başarı hedefleyen ve alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’a, Emmanuel Adebayor’un önerildiği ortaya çıktı. Kariyerinde daha önce; Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi dev ekiplerde görev yapan ancak son dönemde yaşadığı büyük düşüşle dikkat çeken Togolu futbolcuyu bonservisi elinde olarak Kara Kartal’a getirebileceğini söyleyen Kamil Çıra isimli menacerin, yönetimden, “Yetki belgeni getir, konuşalım” cevabını aldığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında belgesini yönetime ileten Çıra’ya, Beşiktaşlı idarecilerin, “Mario Gomez’in durumuna göre dönüş yapacağız” karşılığını verdiği bildirildi.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace’ta görev yapan Adebayor, bu takımda çıktığı 15 maçta 1 gol ve  1 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli futbolcunun, sözleşme için yıllık 2 milyon Euro garanti ücret istediği; ek olarak 500 bin Euro da imza parası talep ettiği ifade edildi. (Fanatik)

Şenol Güneş, Mehmet Ekici'yi istiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün ardından Mehmet Topal'ın da peşine düştü. Takımın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson'ın İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'la anlaşması sonrasında bu ismin yerini Sarı-Lacivertliler'in eski yıldızıyla doldurmak için çalışmalarını yürüten Beşiktaş Yönetimi'nin, 30 yaşındaki ön liberoya ilettiği teklif ortaya çıktı. Fenerbahçe'yle yaptığı kontrat yenileme görüşmelerinden sonuç alamayan başarılı futbolcuya Kara Kartal'ın, yıllık 2,5 milyon Euro'dan 3+1 senelik anlaşma önerdiği bildirildi.

İspanya La Liga ekiplerinden de talipleri bulunan Mehmet Topal'a ek olarak 2,5 milyon Euro da imza parası vermeyi kabul eden Siyah-Beyazlılar'ın; başarılı isim için 15 bin Euro da maç başı ücret ödemeyi taahhüt ettiği konuşuluyor. Bu sözleşmeyi kabul etmesi halinde Mehmet Topal, 4 yıllık süreçte ortalama 30 maça çıkarsa Beşiktaş'a toplam maliyeti tam 15 milyon Euro'yu (50 milyon TL) bulacak.

Sarı-Lacivertliler'de 4 sezon görev yapan Mehmet Topal, geçen dönem Fenerbahçe formasını tam 53 maçta sırtlamıştı. Bu karşılaşmaların 33'üne Süper Lig'de çıkan Topal, 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Topal, UEFA Avrupa Ligi'nde 11, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 ve Türkiye Kupası'nda da 7 karşılaşmada yer almıştı.

Siyah-Beyazlılar'ın hocası Şenol Güneş'in; Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici'yi kadrosunda görmek istediği ortaya çıktı. Güneş'in bu durumu yakın çevresiyle paylaştığı ve iki kulübün yöneticilerinin yakın zaman içerisinde pazarlık masasına oturabileceği öğrenildi.

Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından ismi sık sık Erkan Zengin'le anılan Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'daki asıl hedefi ortaya çıktı. Kulübe menacerler tarafından önerilen Erkan Zengin'e teknik direktör Şenol Güneş'in olumsuz raporu sonrasında kapıları açmadan kapatan yönetimin, gizli gündeminde Mehmet Ekici'nin bulunduğu öğrenildi.

Şenol Güneş'in yakın çevresinden alınan bilgiye göre, başarılı hocanın da tecrübeli orta saha oyuncusunu takımında görmek istediğini bizzat açıkladığı bildirildi.

Trabzonspor'da geçen sezon ödeme konusu ve takım içinde yaşanan kavgalar sebebiyle Trabzonspor'dan ayrılma kararı alan Mehmet Ekici için o süreçte Beşiktaş devreye girmişti. O dönem Trabzon Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı aramış ve "Biz oyuncumuzla sorunları çözeceğiz. Dostluk bozulmasın" diyerek aradan çıkmalarını istemiş ve o dönem transfer gerçekleşmemişti. Şimdi tarafların Başkanlar düzeyinde bu konuyu görüşmesi bekleniyor.

Geçen sezon inişli-çıkışlı bir görüntü sergileyen Trabzonspor'da 18 mücadeleye çıkan Mehmet Ekici, takımına 4 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı. Kartal'ın gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması sebebiyle Ekici'nin, tarafların anlaşması halinde Beşiktaş'ta görev yapmaya sıcak olduğu öğrenildi. (Hürriyet)

Gökhan Gönül Beşiktaş'ta

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi ve Gökhan Gönül'ü renklerine bağladı.. F.Bahçe ve Türk futbolunun yıldızı Gökhan Gönül ile yapılan görüşmelerin ardından mutlu sona ulaşan siyah-beyazlıların, tecrübeli oyuncuyu Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzalattığı öğrenildi. Gökhan Gönül, Beşiktaş'la 3 senelik anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu bu imza karşılığında, 3 sene içinde ödenmek koşuluyla 2 milyon euro imza parası alacak. Siyah-beyazlılardan senelik 1.7 milyon euro alacak olan milli futbolcunun; forma giydiği maçların galibiyetle sonuçlanması halinde, diğer oyuncularla birlikte galibiyet primi olarak 12 bin euro, beraberlik durumunda ise 4 bin euro alacağı öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin resmi anlaşmayı birkaç gün içerisinde duyurması bekleniyor. (Fotomaç)

Beşiktaş’ta Atiba’nın alternatifi John Obi Mikel

Savunma ve forvet hattına takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, diğer taraftan orta sahadaki kilit oyuncusu Atiba Hutchinson’u takımda tutmaya çalışıyor.

Siyah beyazlılar, Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’ın istediği Kanadalı futbolcunun takımdan ayrılma olasılığına karşın alternatif planını hazırladı.

Atiba’nın yerine düşünülen ilk isim Obi Mikel. 29 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Nijeryalı futbolcunun Chelsea ile sözleşmesi 2017 Haziran’ında sona eriyor.

10 yıldır Chelsea’de forma giyen Obi Mikel’in güncel piyasa değeri 10 milyon Euro. Daha önce de 3 büyük kulübümüzün gündemine gelen Mikel, bu sezon 33 resmi maçta oynadı; 1 gol attı, 1 de asist yaptı.

Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Atiba Hutchinson, geride bıraktığımız sezon siyah beyazlı forma altında toplam 43 maça çıktı; 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Kanada Milli Takımı’nda da banko oynayan yıldız futbolcunun kardeşinin, geçtiğimiz günlerde Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek ağabeyinin odasındaki bütün özel eşyaları topladığı iddia edilmişti. (Hürriyet)

Mehmet Topal transferinde önemli gelişme

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe’den Gökhan Gönül’ün peşinde olan siyah beyazlılar bir ismi daha kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek takıma büyük katkı sağlayacak oyunculardan oluşacak bir kadro kurma isteği herkes tarafından biliniyor. Kartal bu yüzden sarı lacivetli ekibin orta saha oyuncusu Mehmet Topal’a da kancayı taktı. Başkan Fikret Orman’ın yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile görüşmelere başladığı iddia edildi. (AMK)

Kara Kartallar Isla’yı istiyor

Beşiktaş'ta İdari Direktörlük görevini yürüten Ali Naibi dün Arjantin- Şili maçını izlemek üzerine Levi's Stadı'ndaydı. Naibi'nin burada İsla'nın menajeriyle bir araya geldiği belirtildi. Oyuncunun, Kartal'ın heyecan verici teklifini büyük bir istekle kabul ettiği ifade edilirken Juventus ile Beşiktaş arasındaki bonservis görüşmelerinin sürdüğü bilgisi de paylaşıldı. İsla'nın bonservis bedeli 5 milyon euro. (Fotomaç)

Beşiktaş’ın Agger ısrarı sürüyor

Danimarka temsilcisi Brondby’le kontratı sona eren Daniel Agger konusunda Beşiktaş’ın ısrarı sürüyor. Fenerbahçe’nin de listesinde yer alan tecrübeli stoper Daniel Agger için temaslarına devam eden Beşiktaş yönetiminin; bu ismin menajeriyle pazarlıklarını sürdürdüğü bildirildi. Fanatik’te yer alan habere göre, Danimarka’dan ayrılmaya kararlı olan Daniel Agger’in de yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak Beşiktaş’a transfer olma konusunda istekli olduğu konuşuluyor. (Ajanslar)

besiktas-kesin-transferleri-65465