Nevzat Aydın'dan Emenike için SERT açıklama!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden Emenike çok konuşulacak açıklamalarda bulundu...

Nevzat Aydın'dan Emenike için SERT açıklama!
Nevzat Aydın'dan Emenike için SERT açıklama!
GİRİŞ 08.06.2016 12:13 GÜNCELLEME 25.08.2020 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Emenike'yi transfer edecekleri yönündeki çıkan iddialara kendisine ait twitter hesabı üzerinde çok sert yanıt verdi..

Aydın, kişisel twitter hesabı üzerinden Trabzonspor'a karşı şike yapan Emenike'yi transfer etmeyeceklerini söyledi.

Emenike iddiaları yalan tabii ki!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Emenike'nin Trabzonspor'a karşı şike yaptığını iddia ederek, "Emenike iddiaları yalan tabii ki. Trabzonspor'a karşı şike yapmış (Emenike) oyuncuyu mu transfer edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund takımı ile anlaşan Emre Mor hakkında da konuşan Aydın, "Emre Mor'dan scout ekibimizin haberdar olmadığını iddia etmiş zavallı cahil müsveddeler. Emre söylediği gibi Türkiye'ye gelmedi, başarılar." sözleri ile tweet attı.

İşte o tweetler!

 

 

Bu zavallılarla muhattap olmaya da değmez de adamı sinirlendiriyorlar. Müsveddeler her verilen emeğe laf sokuyorlar üç kuruş beyinleriyle.

— Nevzat Aydın (@zagortenay76) 7 Haziran 2016

 

Emre Mor'dan scout ekibinin haberdar olmadığını iddia etmiş zavallı cahil müsveddeler; Emre söylediği gibi Türkiye'ye gelmedi. Başarılar.

— Nevzat Aydın (@zagortenay76) 7 Haziran 2016

 

YORUMLAR 1
  • enes 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne aciz bir adamsın içine düştüğünüz durumdan,ders çıkarmazsınız hep fenerbahçe isminden reyting saglarsınız şikenin olmadıgını sende biliyorsun.
    Cevapla