Alex Fenerbahçelileri duygulandırdı

3 Haziran 2004’te Fenerbahçe’ye imza atan Alex, yaptığı paylaşım ile Fenerbahçelileri duygulandırdı.

Alex Fenerbahçelileri duygulandırdı
Alex Fenerbahçelileri duygulandırdı
GİRİŞ 03.06.2016 18:19 GÜNCELLEME 05.06.2016 20:41

Brezilyalı yıldız Alex'in Fenerbahçe efsanesi 12 yıl önce bugün başlamıştı. 3 Haziran 2004’te Fenerbahçe’ye imza atan yıldız futbolcu Alex, bu özel günü unutmadı.

Brezilyalı yıldız futbolcu Alex de Souza, tam 12 yıl önce bugün yani 3 Haziran 2004’te Fenerbahçe’ye imza atarak sarı-lacivertli takımın efsane futbolcuları arasında yerini almıştı. Brezilya’nın Cruzeiro takımında transfer edilen Alex, Fenerbahçe forması altında birçok başarıya imza attı.

Heykeli dikildi!

Alex, Ferbahçe formasıyla geçirdiği 8 yılda  şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa sevinci yaşadı. Sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Alex de Souza’nın, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na da heykeli dikildi.

Alex: Hayatımın en üzücü imzası oldu!

Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Alex, kontratını sonlandırırken attığı imza için ise "Hayatımın en üzücü imzası oldu" ifadelerini kullanmıştı.

12 yıl önce bugün Fenerbahçe'ye transfer olan Alex De Souza, sosyal medya hesabı üzerinden sarı-lacivertlilere imza attığı ana ait bir kare ile dönemin gazete manşetlerini paylaşarak şu notu düştü: "Her şey için çok teşekkür ederim". Brezilyalı yıldızın bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarına duygu seli yaşattı.

İşte o paylaşım!