Mesut Özil Alman vekile tokat gibi yanıt verdi

Umreye gittiği için AfD vekili Andrea Kersten tarafından eleştirilen Mesut Özil'den Alman vekile tokat gibi yanıt.

Mesut Özil Alman vekile tokat gibi yanıt verdi
Mesut Özil Alman vekile tokat gibi yanıt verdi
GİRİŞ 03.06.2016 15:57 GÜNCELLEME 03.06.2016 16:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Almanya için Alternatif Partisi (AfD) vekili Andrea Kersten, umreye giden Alman Milli Takımı'nın Türk yıldızı Mesut Özil'i hedef aldı. Umreye gittiği için Alman vekil tarafından eleştirilen Özdil, Alman vekile tokat gibi bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Umreye giden Mesut Özil'in Kabe önündeki fotoğrafı için 'Almanya için Alternatif Partisi' (AfD) vekili Andrea Kersten, "Bu vatanseverliğe aykırı bir hareket" açıklamasını yaparak yıldız futbolcunun Almanya'nın Euro 2016 kadrosundan çıkartılmasını istedi.

Kersten, Mesut Özil ile birlikte İslam dinine de iftiralarda bulundu. Alman milletvekil, umreye giden Mesut'un Kabe'nin önünde çektirdiği fotoğrafa "Özil, töre cinayetini kabul eden ve homoseksüellere idam cezası verilmesini isteyen bir dini kutluyor" şeklinde yorum yaptı.

Alman vekile Özil'in yanıtı sert oldu. Özil, "insanlara sürekli olumsuz gözlerle bakan kişiler hep vardı ve var olacak." cevabını verdi. Özil, sadece Euro 2016'ya odaklandığını ve bir sporcu olarak işini iyi yapmaya çalıştığım vurguladı.

YORUMLAR 13
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    türk milli takımında siyasetin karışacağını bildiğinden almanya'da oynadı. başarılı grafiği devam ediyor. türkiye'de olsa yok olurdu.
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi (kuşa çevirdiğiniz ve umurunuzda olmayan) dininize baksanız size aşağılanmak yeterde artar bile. Kaldıki bizim dinimiz töre katlini haram görür, mahkeme dışında kimse öldürülemez. Homoseksülellikmi, o sizi zaten yok edecek, idama gerek yok.
    Cevapla
  • Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar hafıza özürlü sanırım, açıp SS'leri ve Nazilerin çok değil 50 - 60 sene evvel yaptıklarına baksınlar... İnsanlık suçu ve vahşet suçu işte böyle işlenirmiş demek ki...
    Cevapla
  • Yasir 7 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne agir konustu
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz cahillere cevabın ağırı hafifi olmaz. Almanya'ya faşizmi getirmek isteyen ve bunu müslümanların ayağına basa basa yapma siyasetini güdenlere tek söz bile yeterde artar bile. Mesela çüşşşşşşş.
    Cevapla
  • sasa 7 yıl önce Şikayet Et
    insallah basariniz onun ayaklari ile gelir de pisman olursun gerizekeli vekil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle