Aziz Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı

Aziz Yıldırım hakkında tribünde kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Aziz Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı
Aziz Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 27.05.2016 13:27 GÜNCELLEME 27.05.2016 17:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Antalya'da dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'in 1-0 mağlubiyatiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı tribündeki savcılar arasında 'küfür' nedeniyle tartışma çıktı. Kendisine küfür edildiği gerekçesiyle kızıp tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'a, tribünde bulunan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz ile Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can müdahale etti. Açıkgöz ile Can, küfürlerden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Antalya'da Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran da Yıldırım'a bu şekilde konuşmasının doğru olmadığını, sakin olması gerektiğini söyledi. İddiaya göre Başkan Yıldırım, kendisine müdahale eden savcılara da tepki gösterdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran, Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye çalışılan bir Fenerbahçe yöneticisi hakkında, kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaretten soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    gs nin küfürlerine soruşturma yok gs ve bjk yandaşlılar aziz yıldırım dediyse iyi demiş ben olsam fazlasını derim emin olun zorunuzamı gidiyor bizimde hoşumuza gidiyor
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamı cezaevinden çıkarırsanız böyle kabadayılık yapar.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    sahte kabadayı ve onun fos üyeleri yine olaylarla gündeme geldiler.işi gücü artistlik olan bu şahsiyeti spordan uzaklaklastiracak bir savcı veya hakim yok mu?inşallah bu antalyalı hukuk adamları yapar.
    Cevapla
  • Hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Umarım Fenerbahçeyi kurşunlayanlar ,doping kontrolü Hey'etinin istifa etirilmesi konuları da araştılır ? Sayın Savcılar AZiz Yıldırımın söylediği maçları da soruışturmalı değil mi ?
    Cevapla
  • Fb li 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Fenerliyiz Walla gitsin artık bu adamlar FB den soğuduk ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle