21.06.2016 Beşiktaş son dakika transfer haberileri

Beşiktaş son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. Robben transferini bitirmek üzere. İşte 2016 - 2017 sezonu Beşiktaş transferleri

21.06.2016 Beşiktaş son dakika transfer haberileri
21.06.2016 Beşiktaş son dakika transfer haberileri
GİRİŞ 21.06.2016 08:50 GÜNCELLEME 21.06.2016 08:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş, Robben'e imzayı attırıyor. Beşiktaştan Fenerbahçeli 2 yıldıza teklif! Boyko Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Serdar Kurtuluş Beşiktaş'a veda ediyor. Göktah Töre Beşiktaş'ta kalacak mı? David Ospina transferi için kritik gelişme! Beşiktaş'tan Nuri Şahin bombası Şenol Güneş’ten transferin şifresi. İşte 21 Haziran salı günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri 

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

RAMİREZ ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'TA

Şampiyon kadroya yapacağı takviyeler için harekete geçen Beşiktaş iç transferi bitirdikten sonra kaleci transferlerinin adımları atmaya başladı. Siyah-beyazlılar uzun süredir devam ettiği kaleci arayışında son kararını verdi ve Deportivo La Coruna'dan Fabricio Ramirez ile anlaşmaya vardı. İlk olarak Tolga Zengin ile 1 yıl daha opsiyonu olmasına rağmen 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar Boyko ve Günay Güvenç ile yollarını ayırma kararı almıştı. Bu iki ayrılığı yeni transferler ile kapatacak olan Beşiktaş ilk transferini İspanya'dan yaptı.

Sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz sezonu maç yapmadan geçiren ve Deportivo La Coruna ile sözleşmesi sona eren Fabricio Ramirez ile 3 yıllık anlaşan siyah-beyazlılar, oyuncunun Türkiye'ye gelerek yaptıracağı sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. 28 yaşında ve 1.84 boyundaki Fabricio, Beşiktaş'tan 3 sene için toplam 3 milyon 650 bin euro kazanacak. Tecrübeli file bekçisinin Beşiktaş'tan ilk yıl 1 milyon 150 bin euro, diğer iki sene için milyon 250 bin euro yıllık ücret alacağı öğrenilirken; İspanyol kaleciye belirli bir miktar da imza para verileceği belirtildi..

 

KARTAL'DAN ŞAŞIRTAN BALITELLİ KARARI

Geçen sezon Milan’da kiralık olarak forma giyen Mario Balotelli, geçtiğimiz günlerde menajerler tarafıntdan Beşiktaş’a teklif edilmişti.

Yönetimin konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e ilettiği ve hiç beklenmedik bir yanıt aldığı öğrenildi. Gittiği her takımda attığı gollerden çok imza attığı skandallarla gündeme gelen İtalyan yıldız için tecrübeli hocanın, “Sorunlu olabilir. Ama çok yetenekli. Bizim gibi uyumlu bir ekibin içinde kendisini iyi hissedebilir. Eğer Gomez takımda kalmazsa Balotelli’yi düşünebiliriz” ifadesini kullandığı belirlendi.

Güneş’ten hiç beklemediği bir rapor alan Beşiktaş yönetiminin de Balotelli’nin menajerine “Önümüzdeki günlerde görüşebiliriz” mesajını gönderdiği öğrenildi. Milan’dan ayrılan ve Liverpool’a geri dönen yıldız futbolcu, İtalya’nın Euro 2016 kadrosuna da alınmadı…(Takvim)

GOLCÜ BEK

Transferde temkinli hareket eden Beşiktaş iç ve dış transferde sessiz bir bekleyiş içine girdi.

Listesindeki oyuncular için pazarlık üstüne pazarlık yapan Siyah-Beyazlı yönetimin listesine Sırbistan Ligi takımlarından Kızılyıldız’da forma giyen Arjantinli sol bek Luis Ibanez girdi.

Futbolcu İzleme Komitesi tarafından önerilen Hırvat asıllı sol bek geçen sezon 9 gol, 14 asistle harika bir performans sergiledi. Savunma oyuncusu olmasına rağmen forvetlerle yarışacak düzeyde bir gol silahı olan Arjantinli oyuncu bir anda Beşiktaş’ın radarına girdi.

Komitenin tavsiyesi üzerine bu oyuncuyu takip eden Teknik Direktör Şenol Güneş’in Ibanez’i çok beğendiği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş’ın Arjantinli futbolcu için Kızıl Yıldız’la bir görüşme yapmayı planladığı ortaya çıktı. Bu oyuncuyu İtalya, İngiltere ve Fransa’dan da birkaç kulübün izlediği öne sürüldü.

Beşiktaş Yönetimi’nin Sırbistan takımına 2.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlandığı belirlendi. Ibanez’in de gelişmelerden haberdar olduğu iddia edildi. (takvim)

BEŞİKTAŞ'TA 2 İMZA BİRDEN

Siyah beyazlılar ilk olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hannover 96 Kulübü'nden kiraladıkları Marcelo Guedes'i bu kez bonservisiyle birlikte renklerine bağladı.

Özellikle ligin son haftalarında sergilediği başarılı performansla büyük beğeni kazanan 29 yaşında ve 1.90 metre boyundaki Brezilyalı savunmacı için Alman kulübüne 2 milyon Euro bonservis ücreti ödenecek.

Süper Lig'de 14, Türkiye Kupası'nda 2 kez forma giyip toplam 3 gol, 1 asist yapan Marcelo'ya ise yılda 1.4 milyon Euro garanti para ve puan başı 4 bin Euro başarı primi verileceği belirtildi.

Beşiktaş yönetimi diğer imzayı ise İsmail Köybaşı'na attırdı. Bu konudaki açıklama, başkan Fikret Orman'dan geldi. Orman bu transferi, "Sözleşmesi biten oyunculardan kalmasını istediklerimiz ile uzattık. İsmail'in sözleşmesini uzattık" diye açıkladı.

2009 yılından bu yana Beşiktaş forması giyen 27 yaşındaki İsmail Köybaşı, geride bıraktığımız sezon 35 resmi maçta forma giydi ve 3 gol attı.

GOMEZ'DE İŞLEM TAMAM

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'in menajerinden transferle ilgili müjdeli haberler geldi. Menajer Augusto Paraja, ülkesinde katıldığı bir radyo programında Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi. Birkaç gün içinde İstanbul'a geleceğini söyleyen Paraja; "Biz oyuncu tarafı olarak Beşiktaş ile anlaştık. kulüplerin anlaşması için İstanbul'a gideceğim. Arada yaklaşık 1 milyon dolarlık bir fark var. Bir taraf yarım milyon çıkar, diğer taraf yarım milyon indirim yaparsa bu iş olur. Lanus indirim yapmak istemiyor ama Türkler şanslarını sonuna kadar zorlayacak." diye konuştu. La Liga ekibi Valencia'nın da ilgilendiği Gomez'in de transferden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Paraja, konunun kısa sürede sona ereceğini belirtti.

BEŞİKTAŞ'TA 4 KALECİ ADAYI

Beşiktaş’ta transferde öncelik kaleciden yana…

Devre arasında alınan Boyko’dan istediği verimi sağlayamayan siyah beyazlılarda, Teknik Direktör Şenol Güneş, Tolga Zengin’in iyi bir alternatifi olmasını istiyor. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoğun bir maç trafiği içine gireceklerini ifade eden Güneş, yönetimle yaptığı görüşmede, “Kalemiz güçlü olmalı. Tolga’yı zorlayacak ve her an göreve hazır bir isim istiyorum” dedi.

Beşiktaş scout ekibi, Medipol Başakşehir’de harika bir sezon geçiren ve milli takım kalesinin de sahibi olan Volkan Babacan’ı liste Ospina ve Neto’nun menajerler tarafından önerilmesi de siyah beyazlı yönetim tarafından değerlendirilecek. Beylerbeyispor’un genç file bekçisi Utku ile de temas sürüyor.

Sezonun bitmesiyle şampiyon Beşiktaş’ın bir çok futbolcusuna talip olan, siyah beyazlıların eski teknik direktör Slaven Bilic, West Ham’a bazı isimleri almakta kararlı. Önce Gökhan Töre’ye ardından Veli ve Atiba’ya kanca atan Bilic, Veli Kavlak’ın uzun süren sakatlıkları sonrası bu oyuncudan vazgeçti. (Hürriyet)

BEŞİKTAŞ TRANSFER STRATEJİSİNİ OLUŞTURDU

Beşiktaş yönetimi, Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak gruplardan katılacak takımı güçlendirmek için kolları erken sıvadı.

Avrupa kulüpleri transfer için EURO 2016’nın noktalanmasını beklerken siyah beyazlı yönetim listesini kesinleştirdi ve girişimlerine hız verdi. Beck ve Serdar’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş yönetimi sağ bek için Fenerbahçeli Gökhan Gönül’de karar kıldı. Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe ile son görüşmesini yapmasını bekleyen yönetim olumsuz bir sonuç halinde hemen hamle yapacak. Ön libero transfer için ise tek aday olarak bir diğer Fenerbahçeli olan Mehmet Topal ön plana çıkıyor.

F.bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün yapılan mali kurulda açıkça rest çektiği iki milli futbolcunun sarı lacivertli takımdaki kariyerlerini noktalama kararı aldıkları iddia ediliyor.

Beşiktaş’ta sol bek transferi için ön plana çıkan isim ise Arjantin kulübü San Lorenzo’dan Emanuel Mas… Bu futbolcunun bonservisinin elinde olması tranfser ihtimalini güçlendiriyor. Yönetimin Milan’da oynayan Zapata’dan olumsuz yanıt almasının ardından ise, stoper gölgesi için rota Fransız kulübü Marsilya’da oynayan Kamerunlu Nicolas N’Koulou’ya çevrildi. (Hürriyet)

KARTAL ALMAN YILDIZIN PEŞİNDE

Beşiktaş’ta yola devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Mario Gomez, önceki gün yaptığı açıklamada kendisi için paradan daha çok sportif başarının önemli olduğunu belirterek “Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta 6 mağlubiyet yaşamak istemiyorum. Umarım bunun için gereken yapılır” ifadelerini kullanmıştı.

Golcü futbolcunun bu açıklaması üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Gomez’in vatandaşı Bastian Schweinsteiger’ı gündemine aldı. Transferde önceliği savunma hattı olmasına rağmen yıldız orta saha oyuncusu için kulübü Manchester United’ın kapısını çalmaya hazırlanan Beşiktaş,Mario Gomez’in söylemlerine yakından tanıdığı vatandaşını takıma katarak karşılık vermek istiyor.

İngiliz kulübü, geçen sezonun başında 9 milyon Euro karşılığında Bayern Münih’ten renklerine bağladığı Schweinsteiger’dan sakatlık sorunları nedeniyle istediği verimi alamadı. Almanya’nın Euro 2016 kadrosunda da yer alan 31 yaşındaki futbolcunun, 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Manchester United’ın 10 milyon Euro’luk yıllık ücreti nedeniyle de gönderilmesine sıcak baktığı Alman yıldızın geleceği konusunda yeni teknik direktör JoseMourinho’nun kadro planlaması da büyük önem taşıyor. Beşiktaş öncelikle satın alma opsiyonuyla kiralama formülünü devreye sokacak. (AMK)

KARTAL'A YENİ SAĞ BEK

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, transfer çalışmalarını sürdüren ve sağ bek adayı olarak Gökhan Gönül'ü transfer edeceği öne sürülen Beşiktaş'ın geçen sezon da kiralamak istediği ancak ikna edemediği Şilili savunma oyuncusu Isla için yeni bir hamle yaptığını öne sürdü. 

Beşiktaş'ın transfer komitesinde yer alan Ali Naibi'nin, ABD'ye gelerek Şili formasıyla Copa America'da mücadele eden başarılı futbolcuyu izlediği öğrenildi. 

27 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda Beşiktaş'ın teklifini reddedip Marsilya'ya kiralık olarak gönderilmişti. 

BEŞİKTAŞ'A İKİNCİ GOMEZ

Savunmasını güçlendirmek için kolları sıvayan Beşiktaş Yönetimi, stoper transferinde deyim yerindeyse U dönüşü yaptı. Stoper transferi için oluşturulan listede Torino’lu Kamil Glik, Liverpool’da oynayan Martin Skrtel, Marsilya’lı N’Kolou ve Milan’lı Zapata gibi Avrupa’nın tecrübeli isimlerini bulunduran siyah-beyazlılar rotayı Gustavo Gomez’e çevirdi.

Paraguay Milli Takımı formasıyla Copa America’da boy gösteren 23 yaşındaki stoper için Beşiktaş’ta yöneticilerden, teknik heyete kadar tüm birimlerin bu oyuncuya onay verdiği ortaya çıktı.

Arjantin’in, Atletico Lanus takımında top koşturan Gustovo Gomez için ciddi adımlar atan siyah-beyazlı yönetim, Avrupa Şampiyonlar Ligi’ni koz olarak kullanacak. Gomez’in de Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istemesi nedeniyle Beşiktaş’ın teklifine çok sıcak yaklaştığı öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Gustovo Gomez için yönetime olumlu yönde görüş bildirdi.

Paraguaylı oyuncunun görüntülerini izleyen siyah-beyazlı hocanın, “Listemizdeki isimlerin hepsi önemli oyuncular ama Gomez gibi yetenekli ve genç stoper benim önceliğim olur. Avrupa’nın büyük takımlarında oynayıp kariyerinin sonlarına yaklaşan stoperlerden yüksek verim alamayabiliriz. Başarıya aç, hırslı ve genç bir stoper bizim için daha iyi olur” diye konuştuğu belirtildi.

Güneş’in olumlu görüşleri ardından çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ın, Paraguaylı savunmacı için Lanus’a 5 milyon euroluk bir teklif yaptığı ifade edildi. (Milliyet)

KOLAROV'A 'KARTAL' PENCEÇSİ

Beşiktaş gelecek sezon savunmayı garanti almak için transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Stoper ve sağ bek arayışları dışında sol bek için de temaslarına aralıksız olarak devam eden Siyah-Beyazlı yönetim önceliği Manchester City’nin 30 yaşındaki Sırp yıldızı Kolarov’a verdi.

Siyah-Beyazlı yönetim Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini hesaba katarak kadroya yıldız almanın planlarını yapıyor. Bu nedenle İngiliz kulübünde 6 yıldır başarılı performansıyla göz dolduran Kolarov sol bek transferinde listenin en başında yer alıyor. Manchester City ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Kolarov’un Beşiktaş’a sıcak baktığı ancak İngiliz kulübünün tecrübeli sol beki bırakmaya pek yanaşmadığı ortaya çıktı.

Buna rağmen yöneticilerden Erdal Torunoğulları’nın bu transferi sonuçlandırmak için Manchester City yönetimi ile görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş Yönetimi Kolarov’un transferinin gerçekleşmemesi durumunda bonservisleri elinde olan Emanuel Mas ve Henri Bedimo’dan birini bitirecek. Bu oyuncuların serbest olması nedeniyle kulüplerine her hangi bir para ödenmeyecek.

Bu arada Fransız basını Lyon’la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Bedimo’ya Beşiktaş’ın 2+1 yıllık sözleşme imzalattığını öne sürdü. Bu sezon Fransız ekibinde 23 maça çıkan Bedimo toplamda 1588 dakika görev yaptı.

6 sezondur Manchester City forması gilen Kolarov savunmanın bel kemiği. İstikrarıyla göz dolduruyor. Sırp oyuncuyu özellikle Şenol Güneş’in çok istediği gelen bilgiler arasında. (Takvim)

SAVUNMAYA DANİMARKALI ADAY

Stoper hattında köklü bir değişime gitmeyi planlayan Beşiktaş’ın teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Alexander Milosevic, Pedro Franco ve Alexis Delgado’yu göndermeyi planlıyor.

Hannover’dan kiralanan Marcelo’nun bonservisini almanın hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar, takıma dönecek Luiz Rhodolfo’ya ek olarak yeni bir savunmacı almak için harekete geçti. Kartal, bu doğrultuda Danimarka ekibi Kopenhag’ın 26 yaşındaki stoperi Zanka Jörgensen için düğmeye bastı.

26 yaşındaki futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro’luk bir teklif sunan Siyah-Beyazlılar, Danimarka ekibinden gelecek yanıtı beklemeye başladı. Kara Kartal’ın Kanadalı ön liberosu Atiba Hutchinson’la 2 sezon PSV Eindhoven’da birlikte görev yapan 1,89’luk futbolcu, geçen sezon Danimarka’da takımı Kopenhag’la birlikte tam 40 maça çıkıp 4 gollük performans sergilemişti.

Kariyerinde 1 Hollanda Ligi şampiyonluğu (PSV Eindhoven), 3 Danimarka Kupası (Kopenhag) ve 3 Danimarka Şampiyonluğu (Kopenhag) yaşayan Zanka, hava toplarına ek olarak ikili mücadelelerdeki etkisiyle de dikkat çekiyor. Bu özelliklerine ek olarak hızlı bir isim olan Jörgensen’in transferiyle birlikte, teknik direktör Şenol Güneş’in süratli stoper isteğinin karşılanması hedefleniyor.(Fanatik)

OSCAR SCARİONE SÜRPRİZİ

Transfer çalışmalarında savunma hattına ağırlık veren siyah-beyazlılar, orta sahasını güçlendirmek için de girişimlere başladı. Üç sezondur Kasımpaşa'da gösterdiği başarılı performans ile Beşiktaş'ın transfer listesine giren ve kulübü ile mukavelesi dün sona eren Oscar Scarione ile siyah beyazlı yönetimin, anlaşmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Trabzonspor, Paok ve Olimpiakos'un da radarına giren Arjantinli oyuncunun, yakın çevresine, "İstanbul'da çok mutluyum. Burada düzenimi kurdum ve ayrılmak istemiyorum. Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa'da oynaması benim için büyük şans" dediği ve siyah beyazlı takıma sıcak baktığı gelen haberler arasında. Öte yandan, oyuncunun bonservisinin elinde olması ve ligi tanıması, siyah-beyazlı yöneticilerin elini güçlendirdiği bildirildi.

Bu arada Arjantin temsilcisi Estudiantes, Beşiktaş'ın yıldızı Jose Sosa için girişimlerini sürdürüyor. Arjantin basınında yer alan haberde, Estudiantes'in transfer çalışmalarının devam ettiği ve Jose Sosa'nın transferi için çalışma yapıldığı belirtildi. Beşiktaş ile şampiyon olan Sosa'nın transferi için, tecrübeli oyuncunun şampiyonluk yaşayarak Devler Ligi bileti almasıyla birlikte 'İmkansız' yorumu yapıldı..

GUSTAVO GOMEZ KAPIŞMASI

Beşiktaş ile F.Bahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının ardından, bu kez de transfer savaşının içerisine girdi. Hem ekonomik hem de geleceğe yatırım yapabilecek isimleri kadrosuna katmak isteyen iki kulüp, rotasını Güney Amerika'ya kırdı. Gustavo Gomez transferi için ısrarcı olan F.Bahçe'ye bu transferde Beşiktaş da rakip oldu. Gomez'i sezon başından bu yana takip eden siyah-beyazlılar, Şenol Güneş'in de ısrarları sonucunda Lanus ile bir görüşme gerçekleştirdi ve Paraguaylı oyuncunun fiyatını sordu.

Genç futbolcu için Beşiktaş'tan 6 milyon euro'luk bonservis bedeli talep eden Lanus, Fenerbahçe ve sürpriz bir şekilde devreye giren Porto ile de görüşmelerini sürdürüyor. Konu hakkındaki en net açıklama ise menajer Augusto Paraja'dan geldi. Paraja, "Gomez için Türkiye'den çok ciddi teklifler aldık. Başkan bunu bize iletti. Görüşmelerimiz devam ediyor ve böylesine iyi bir teklifi değerlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Futbol kariyerine Libertad'da başlayan Gustavo Gomez, 2014 yılında Arjantin Ligi takımlarından Lanus'a transfer oldu. 23 yaşındaki genç oyuncu, asıl mevki stoper olmasına rağmen savunmanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Sol ve sağ ayağını da kullanabilen Gomez, Paraguay Milli Takımı ile Copa America'da da mücadele edecek..

KARTAL EMANUEL MAS'IN PEŞİNDE

Beşiktaş gözünü Arjantin’e dikti… Siyah beyazlı kulüp, kronik sol bek sorununu çözmek adına San Lorenzo’nun sol beki Emanuel Mas’a talip oldu.

Arjantin Ligi’nde görev yapan 27 yaşındaki oyuncunun, 3 yıllık maliyetinin 10 milyon Euro’yu aştığı, menajeriyle bu ücrette indirime gidilmesi adına görüşmeler yapılacağı belirtildi.

İşte Mas’ın öne çıkan özellikleri…

1-Emanuel Mas, 27 yaşında ve oldukça tecrübeli… Oyuncunun, Beşiktaş’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

2- Mas’ın en önemli özelliklerinden biri yüksek sürati… Hücum yönü kuvvetli; 2015’te 56 maçta 2 gol, 7 asist üretti.

3-Boyu 1.83 olan başarılı futbolcu, hava toplarında da etkili. Bu da onu özellikle duran toplarda önemli kılıyor.

4- Mas, sol bek mevkiinin yanı sıra sol açık olarak da oynayabiliyor. Topla içeri kat edip tehlike yaratabiliyor. (Hürriyet)

BEŞİKTAŞ MELO'YA TEKLİF YAPTI

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar Atiba Hutchinson’u satarak yerine Galatasaray’ın eski futbolcusu Melo’yu transfer etmenin planlarını yapıyor.

5 sezon boyunca Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Felipe Melo ani bir kararla geçen sezon Mancini’nin çalıştırdığı İnter’e transfer olmuştu.

Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon için tekrar Galatasaray’a gelmesi gündeme geldi ancak Beşiktaş devreye girdi ve Melo’ya yıllık 1 milyon 750 bin euroluk teklif yaptı. Melo ise Beşiktaş’tan 3 milyon euro istedi.

Siyah-beyazlılar Atiba Hutcihson’a gelen teklifleri değerlendirip Kanadalı oyuncuyu karlı bir rakama satmayı planlıyor. Beşiktaş Hutchinson’un yokluğunu ise Melo Transferi ile doldurmak istiyorlar.

Inter ile bu sezon 28 maça çıkarak 1 gol ve 1 asist yapan Brezilyalı Felipe Melo’nun İtalyan kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Melo geçtiğimiz sezon transferin son gününde Inter’e 3.7 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. (Sporcope)

BEŞİKTAŞ'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİNE ÖZEL TRANSFER

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Siyah-Beyazlılar, Kupa 1’de ses getirecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu konuda transfer turunda bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Denys Boyko’nun takımdan ayrılma ihtimalinin bulunması sebebiyle Ukraynalı kalecinin yerine ara transfer döneminde ilgilendikleri David Ospina’nın peşine düştüğü bildirildi.

Ocak ayında Arsenal’in Fransız menaceri Arsene Wenger tarafından transferi engellenen 27 yaşındaki Kolombiyalı eldivenin, geride bırakılan sezonda sadece 4 lig maçında forma giymesi sebebiyle kariyerine yeni dönemde daha fazla görev yapabileceği bir takımda devam etmek istediği ve Beşiktaş’a sıcak baktığı öğrenildi.

Premier Lig ekibi Liverpool’la 8 sezonluk kariyerini tamamlama kararı alan Martin Skrtel, menaceri Karol Csonto aracılığıyla kendisiyle ilgilenen takımlarla görüşmeyi sürdürüyor. Ada’dan ve birkaç İtalyan ekibinden teklif alan 31 yaşındaki stoperin, Beşiktaş’ın yeni dönemde Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle Kara Kartal’a transferine olumlu baktığı ifade edildi. (Fanatik)

RYBUS ARTIK KARTAL

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak Beşiktaş için bir iddia da Rusya'dan geldi. Gelecek sezonun rüya kadrosunu oluşturmak ince eleyip sık dokuyan siyah-beyazlıların, sezonun ilk transferini Rusya'dan gerçekleştirdiği öne sürüldü. Rus basını, Beşiktaş'ın, Rusya 1. lig ekiplerinden Terek Grozny'nin sol beki Maciej Rybus ile el sıkıştığını duyurdu. Sol açık da oynayan 26 yaşındaki Polonyalı futbolcunun kulubüyle sözleşmesinin bittiği ve bonservissiz olarak transferinin gerçekleştirileceği bildirildi.

Polonya'nın EURO 2016 kadrosunda da yer alan tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon ligde 8 gol, 3 asistle dikkat çekici bir performans sergilemişti. Önceki gün Kiev'de Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği'nin yemeğine katılan başkan Fikret Orman'ın burada bazı menajerlerle görüşüp transferi noktaladığı ifade edildi.. (Fotomaç)

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TRANSFER AÇIKLAMASI 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, NTV Spor'da yayınlanan "Şampiyonluk Özel" programında transferin şifrelerini verdi. Güneş, "Rhodolfo gelecek sezon başında nasıl döner bilmiyorum. 1 ya da 2 stoper gerekir. 1 tane hızlı stoper lazım. 2 beke de oyuncu lazım. İsmail'in kalmasını istiyorum. Kalma, almaya göre değişim olabilir. Giden olursa da ona göre bakacağım" ifadesini kullandı. (NTV Spor)

GÜNEŞ ATİBA'DAN VAZGEÇMEYECEK

Beşiktaş’ın 7 yıllık şampiyonluk hasretini bitiren Şenol Güneş, şimdiden Şampiyonlar Ligi’ni düşünmeye başladı. Bu nedenle hem teknik heyet hem de Başkan Fikret Orman ile görüşmeler ve fikir alışverişinde bulunan Güneş, Atiba Hutchinson’dan vazgeçmeyi düşünmüyor.

Sistem içerisinde Atiba’nın çok önemli bir yeri olduğuna inanan tecrübeli teknik adam, 3 kulvarda mücadele edecek takımının gücünü zayıflatmaktan çekiniyor.

Bu nedenle şampiyonluğa giderken üst düzey bir katkı veren Kanadalı orta saha ile ne olursa olsun devam etmeyi düşünen Şenol Güneş, hiçbir transfer teklifini kabul etmeyi istemiyor.

(Milliyet)

BEŞİTAŞ KOLOROV'UN PEŞİNDE!

Beşiktaş’ta mevcut kadroya gerekli takviyeler yapılması için harekat başladı. Devler Ligi’nde başarılı olabilecek bir sistem düşünen siyah-beyazlılar, Manchester City’li Bony’den sonra aynı takımdan Kolarov’u da gündemine aldı.

Ligde şampiyon olan kadrosunda eksik noktaları tespit eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek siyah-beyazlılar, başarılı olmak için bazı önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Bu doğrultuda Kartal, Wilfried Bony’den sonra bir başka Manchester City oyuncusunu daha gözüne kestirdi. Yeni sezonda savunmayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, 2010 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen Alexander Kolarov’u, sol bek için belirlenen listenin en başına aldı.

Mario Gomez’in gitmesi halinde Manchester City’nin golcülerinden olan Wilfried Bony’yi mercek altında tutan Beşiktaş yönetimi, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kolarov’u da yakından takip edecek. (Ajanslar)

GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞ'TA

Şampiyon Beşiktaş, transferde ilk bombayı ezeli rakibinin yıldızıyla patlatıyor...
Kara Kartal’ın, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve kulübüyle şu ana kadar masaya oturmayan Gökhan Gönül ile anlaştığı ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın evinde, başkanın yakın arkadaşı bir Fenerbahçeli şarkıcının da bulunduğu ortamda Gökhan Gönül’ün imzayı attığı öğrenildi. Uzun zamandır kulislerde dolaşan, “Orman’ın kasasında çok önemli bir imza var” iddialarıyla kastedilenin de milli oyuncunun mukavelesi olduğu ifade edildi. Fikret Orman’ın imzayı işleme koymak için Türkiye Kupası Finali’ni beklediği biliniyordu. Resmi açıklama çok yakında. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TAN MARTİNEZ ATAĞI

Çin kulüpleri son yıllarda futbol piyasasını alt-üst edecek rakamlar ödeyerek önemli transferlere imza atarken, Beşiktaş ise Çin'den sürpriz bir transfer yapma hazırlığında. Şubat ayında 42 milyon euro karşılığında Çin'in Guangzhou Evergrande takımına giden Jackson Martinez, hocası Scolari ile tartışınca kadro dışı kaldı. En son 24 Nisan'da Guangzhou forması giyen ve o günden bu yana bir daha ortalarda görünmeyen Kolombiyalı futbolcu Milano'da ortaya çıktı. Eski takımı Atletico Madrid'in Real Madrid ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İtalya'ya gittiği burada menajeri Pompeo ile birlikte yönetici Erdal Torunoğulları ile görüşeceği bildirildi.

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Milano'ya giden Erdal Torunoğulları, daha önce anlaşmaya vardığı Milanlı Cristian Zapata ile bir araya geldi. Bu görüşmede Zapata'nın menajerinin Martinez'in durumundan bahsetmesi üzerine Torunoğulları'nın bu görüşmeyi ayarladığı da bildirildi. Bir aydır formasından uzak olan ve Avrupa'ya dönmek isteyen Martinez'in nabzını yoklayacak Torunoğulları'nın, Kolombiyalı oyuncudan olumlu bir izlenim alması durumunda Çin ekibine kiralama teklifi sunabileceği bildirildi..

ETO'O KARTAL DEDİ

İtalya Serie A ekibi Sampdoria’da yaşadığı büyük düşüşün ardından geçen sezon transfer olduğu Antalyaspor’da adeta küllerinden doğan Samuel Eto’o, Kırmızı-Beyazlı formayla çıktığı 31 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans göstermişti.

Mario Gomez’in gitme ihtimalini göz önünde bulunduran Beşiktaş Yönetimi’nin transfer listesinde yer alan Kamerunlu futbolcudan, Kartal’a yeşil ışık geldi.

Bu konuda Antalyaspor Yönetimi’nden izin isteyen 35 yaşındaki futbolcunun, tarafların anlaşması halinde Beşiktaş’a transfer olmak istediğini ilettiği bildirildi.

Daha önce Kartal’ın kapısından dönen ve Siyah-Beyazlılar’a ilgisini gizlemeyen Eto’o’nun, gelişmeleri merakla takip ettiği öğrenildi. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TAN ROBBEN BOMBASI

Dünyada ses getirecek bir yıldızla Devler Ligi’ne giriş yapmak isteyen Siyah Beyazlılar, Bayern Münih’te forma giyen 32 yaşındaki Arjen Robben’le temaslarını artırdı.

Arena’ya ismini veren Vodafone firmasının yanı sıra Beşiktaş’ın da sponsoru olan, Türkiye’nin önde gelen bir kuruluşunun da bu transfere mali kaynak yaratma sözü verdiği ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman, maddi konularda elinin rahatlamasıyla birlikte dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’na tam yetki verip bu transferi bitirmesini istedi. Torunoğulları, Robben’in menajeri ve B.Münih’le kıran kırana pazarlık yapıyor. Bu sezon son maçını 5 Mart’ta oynayan ve sakatlığını tamamen atlatan Robben’in bir yıl daha kontratı bulunuyor. Kartal, bu transferi gerçekleştirmesi halinde Robben, Milli Takım’dan yakın arkadaşları Sneijder ve RvP’ye Türkiye’de rakip olacak. (Hürriyet)

NURİ ŞAHİN ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Nuri Şahin'in transferinde belirleyici olan taraf ise Borussia Dortmund yönetimi olacak. Alman kulübünün belirleyeceği bonservis bedeline göre görüşmeler yürütülecek.
28 yaşında ve 1.80 metre boyundaki tecrübeli orta saha oyuncu, sakatlığı nedeniyle bu sezon 12 resmi maçta Dortmund forması giyebildi. 17 yaşında iken Dortmund A takımında oynamaya başlayan Nuri Şahin kısa sürelerle Feyenoord, Real Madrid ve Liverpool'da da forma giydi... (Yeni Şafak)

ZAPATA BEKLEMEYE ALDI

İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi; Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Zapata'nın halen kendisine gelecek olan teklifleri beklediğini yazdı. Haberde, tecrübeli stoperin Beşiktaş'a resmi olarak imza atmadan önce son ana kadar İspanyol ve İngiliz takımlarından gelecek olan teklifleri beklediği iddia edildi. Gazete ayrıca; Milan'da forma giyen 29 yaşındaki stoperin bugüne kadar cazip bir teklif almadığını ancak Beşiktaş'ın kendisine verdiği süre içerisinde imzayı atmaması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebileceği bir takımda oynama şansını da kaybedebileceğini yazdı(Fotomaç)

OSPİNA İSTANBUL'A ÇAĞIRILDI!

Beşiktaş'ın devre arasında transfer ettiği Denys Boyko'dan verim alamaması, siyah-beyazlıları kaleci arayışlarına yöneltti.

Uzun zamandır Beşiktaş'ın gündeminde olan Kolombiyalı David Ospina, siyah-beyazlıların radarına tekrar girdi... Arsenal'ın kalecisi Ospina ülkesi Kolombiya'da da gündeme geldi. Kolombiya basını Ospina'nın Beşiktaş'a transfer olmasının artık çok daha yakın olduğunu manşetine taşıdı. David Ospina'nın Kolombiya Milli Takımı'yla antrenmanlara yoğunlaştığını belirten gazete, Beşiktaş'ın tecrübeli kaleciyi uzun zamandır kadrosuna katmayı istediğini ve bunun için de temaslarını yoğunlaştırdığını belirtti.

Beşiktaşlı taraftarlarında birçoğunun Ospina'yı kadrosunda görmek istediği belirten Kolombiya basını, twitter da on binlerce taraftarın #comeToBesiktas etiketini paylaştıklarını ve bu durumun da Kolombiyalı kaleciyi kadrolarında görmek istediklerinin bir işareti olduğunu da belirtti. Ayrıca oyuncunun menajerinin de transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a çağrıldığı da belirtildi. (Takvim)

GLİK İÇİN 5 MİLYON EURO

Transferi Avrupa Şampiyonası'ndan önce tamamlamak isteyen Beşiktaş çalışmalarına hız verdi. Listenin üst sıralarında yer alan Torino'dan Kamil Glik için İtalyan ekibine resmi teklif yapıldı. Polonyalı stoperi kadrosuna katmak isteyen siyahbeyazlılar, Torino'nun 8 milyon Euro'luk talebini 5 milyon Euro'ya çekmeye çalışıyor. Kulüpler anlaşırsa, Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık teklifte bulunacak.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek güçlü bir kadro oluşturmakta kararlı. Siyah-beyazlılar, satılabilecek isimlerin de listesini çıkardı. İşte o isimler: Pedro Franco 4 milyon Euro Milosevic 4 milyon Euro Alexis 1.5 milyon Euro Gökhan töre 15 milyon Euro Boyko 3.5 milyon Euro (Sabah)

BOYKA YOLCU

Zenit ile anlaşan Mircea Lucescu'nun yerine Shakhtar ile görüşen Markeviç'in ilk transfer etmek istediği isim eski oyuncusu Denys Boyko oldu. Dnipro'da yıllarca çalışan Markeviç'in, Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Ukraynalı kaleciyi, bu sezon pek çok maçta Lucescu tarafından yedek bırakılan Pyatov'un yerine Shakhtar'a düşündüğü ifade edildi. (Ajanslar)

SKRTEL'İN MENEJERİNDEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Liverpool'lu Martin Skrtel'ın menajerinden önemli açıklamalar geldi.

Slovak yıldızın menajeri Karol Csonto, "Martin ile herhangi bir kulübe transferi hakkında konuşmadık. Beşiktaş ilgilenen kulüplerden ve Liverpool'dan %90 ayrılacak, ancak Beşiktaş ile anlaşıldığı iddiaları saçmalık'' ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki başarılı futbolcunun Liverpool ile sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. (Habertürk)

SERDAR AZİZİ ŞENOL GÜNEŞ GETİRTECEK

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer harekatı hız kesmeden devam ederken, siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında yer alan isimlerden Serdar Aziz'den siyah-beyazlılara olumlu yanıt geldiği öğrenildi. Lazio, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da talip olduğu tecrübeli oyuncu için Beşiktaş yönetiminin, yeşil-beyazlılara "Size Pedro Franco + 2 milyon euro verelim" teklifini yaptığı; ancak Bursaspor'un buna karşılık "Serdar için 7 milyon euro nakit para istiyoruz" yanıtını verdiği ifade edildi. Beşiktaş yönetimi, 2 milyon euro'luk nakit teklifini biraz daha yükseltmek için planlar yaparken, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği belirtilen milli stoper Serdar Aziz'in de "Tercihim Beşiktaş'tan yana" dediği bildirildi. Bursa.com'un haberine göre, 26 yaşındaki futbolcunun, geçen sezonki hocası Güneş'le çalışmayı istediğini etrafına söylediği öğrenildi. Şenol Güneş'in de "Serdar Aziz'i beğeniyorum. Ben işin teknik tarafındayım. Ancak idari konu Başkanların işi" şeklinde verdiği demeç, de bu transferin rotasının siyah-beyazlılara doğru olduğu şeklinde yorumlandı. (Fotomaç)

EMRE MOR'UN MENEJERİ TRANSFER DOĞRULADI

A Milli Takımı’nın Euro 2016 aday listesine girerek büyük gündem yaratan Nordsjaelland’ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Almanya’nın saygın gazetelerinden Bild, genç forvetin, 1 milyon Euro karşılığında Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a transfer olduğunu internet sitesinden paylaştığı haberle duyurdu...

Genç yıldız adayı konusunda kimseyle anlaşmadıklarını söyleyen Özcan, “Emre, 1 milyon Euro’ya transfer olacak bir futbolcu değil. Geleceği oldukça parlak. Dortmund’la bir görüşme yapmış değiliz” ifadelerini kullandı. 

Özcan, Emre’ye Beşiktaş’ın ilgisinin olduğunu belirterek, “Bir Beşiktaşlı yöneticiyle görüşüyoruz. Ama Emre’nin tek düşüncesi Türkiye’nin 23 kişilik kadrosuna girip Euro 2016’ya gidebilmek. Şu anda transferi değil sadece bunu düşünüyoruz. Bu turnuva sonrasında oturup gelen teklifleri değerlendiririz” diye konuştu. (Fanatik)

KARTAL'IN GÖNLÜ GÖKHAN'DA

Fenerbahçe ile sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek olan ve 1 milyon Euro'luk imza parası krizi nedeniyle kulübüyle henüz anlaşma sağlayamayan Gökhan Gönül'ün durumu, Beşiktaş cephesi tarafından yakından takip ediliyor. Başta başkan Fikret Orman olmak üzere yöneticiler ve teknik direktör Şenol Güneş, sık sık Gökhan Gönül'e kapılarının açık olduğunu dile getirdi ve Gönül'ün yolunu gözlüyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bir süre önce, yıllık iki milyon Euro karşılığı üç senelik prensipte anlaşmasına vardığı 31 yaşındaki futbolcunun ise Fenerbahçe'den son bir haber beklediği ifade ediliyor. (Fanatik)

OĞUZDAN TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in, West Ham forması giydirmek istediği 3 yıldızından, 2’si için ayrılık vizesi vermedi.

Güneş, şampiyonlukta büyük pay sahibi olduklarını düşündüğü Atiba ve Oğuzhan’ın transferine sıcak olmadığını net bir şekilde dile getirirken, Gökhan Töre’nin satılabileceğini söyledi. Bir yıldır İngiliz kulübüyle flört eden Gökhan Töre prensipte transfere ‘evet’ dedi. Ancak Beşiktaş ile West Ham arasında pazarlıklar sürüyor. İngilizler’in en son 13 milyon Euro’ya kadar çıktığı, Beşiktaş’ın ise 15 milyon Euro’da ısrar ettiği öğrenildi. Bu transferin bugün-yarın kesinleşmesi bekleniyor.

Oğuzhan, transferle ilgili görüşme yaptığı eski hocası Bilic’e “İlginize teşekkür ederim. Ama ben Beşiktaş’ta kalıp Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı istiyorum” derken, teklif karşısında Atiba’nın kafası karıştı.

Beşiktaş’ta hayatının en mutlu günlerini yaşayan, oğlu Noah’tan sonra ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kanadalı yıldız, takımdaki diğer oyunculardan az para kazandığı için teklifi değerlendirmeye aldı. Ancak Atiba’yı bırakmamakta kararlı olan Güneş ve Orman, karakteri ile de örnek bir isim olan yıldızın, 1.2 milyon Euro civarında olan ücretinde düzeltme yapılmasını kararlaştırdı. (Sabah)

BEŞİKTAŞ'TA 3 AYRILIK BİRDEN

Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren yaşadığı omuz sakatlığını uzun süre atlatamayan ve bu sezon ligin ikinci devresinde sahalara dönse de eski performansına bir türlü ulaşamayan isimden bir rapor daha istenecek.

Bu isim Veli Kavlak... Yönetimin, “Kendini de bizi de oyalama” dediği tecrübeli oyuncu için son karar işte bu rapora göre verilecek, fakat devam etme olasılığı da zayıf görünüyor...

Devre arası Getafe’den alınan ve 2.5 yıllık imza atan Alexis Delgodo ile de yollar ayrılacak. Şenol Güneş’in genel olarak da oyun yapısını dengesiz bulduğu Alexis’in bileti, Akhisar maçında yaptığı hatalardan sonra kesilmişti. (Ajanslar)

MUSTAFA PEKTEMEK GİDİYOR MU?

Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamladığı sezonda Mario Gomez ve Cenk Tosun’un arkasında kalan ve ligde sadece 35 dakika forma giyebilen Mustafa Pektemek, ara transfer döneminde Başakşehir’in transfer gündemine gelmişti.

Kadroda kendisine yer bulamaması sebebiyle İstanbul temsilcisine menaceri aracılığıyla mesaj gönderen tecrübeli futbolcuya, bu kez Turuncu-Lacivertliler’den olumsuz yanıt geldi.

Bu gelişme sonrasında Beşiktaş’ta kalma ihtimali beliren Pektemek, bu durum gerçekleşirse gelecek sezon Beşiktaş’tan 1,5 milyon Euro (yaklaşık 5 milyon TL) kazanacak.(Ajanslar)

TOLGAY ARSLAN'DAN TRANSFER TALEBİ

Almanya kampında geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle takımından uzun süre uzak kalan Tolgay Arslan, yoğun tedavi programının ardından takımına ikinci yarı itibariyle dönmüştü. Bu duruma rağmen sadece 6 lig maçında görev alabilen 25 yaşındaki futbolcunun, yönetici Erdal Torunoğulları’yla yaptığı görüşmede, “Eğer yeni sezonda da Şenol hoca beni kadroda düşünmüyorsa ayrılmak istiyorum” şeklinde konuştu. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ ALT YAPISINI GÜÇLENDİRİYOR

Beşiktaş’ın dış transferlerini bitiren Erdal Torunoğulları bu sefer de kendi oğlunu Beşiktaş’a kazandırdı. Beşiktaş’ın Dış Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın oğlu Hazar Torunoğulları, Beşiktaş yolunda..

Quaresma, Mario Gomez, Beck, Sosa ve Atiba gibi transferi bitiren Erdal Torunoğulları’nın 16 yaşındaki futbolcu oğlu Hazar, Hollanda’daki takımından ayrıldı ve babası ile birlikte Türkiye’ye geldi. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş, Kasımpaşa ve Başakşehir’de eğitim alarak Hollanda’ya dönen Hazar, burada FC Engelen’in B Takımında oynuyordu.

Daha küçük yaşlarda Bvv Sportclub Bossche takımı ile yenilgisiz şampiyon olan ve Hollanda altyaş gruplarında dikkatleri üzerine çeken Hazar’ın Beşiktaş alt yapısına katılacağı ve burada Beşiktaş forması ile mücadele edeceği öğrenildi.

Orta saha bölgesinde oynayan 16 yaşındaki Hazar Torunoğulları defansif özellikleri ile dikkat çekiyor. (Sabah)

FİKRET ORMAN'DAN GÖKHAN TÖRE CEVABI

Beşiktaş’ın dış transferlerini bitiren Erdal Torunoğulları bu sefer de kendi oğlunu Beşiktaş’a kazandırdı. Beşiktaş’ın Dış Transferden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın oğlu Hazar Torunoğulları, Beşiktaş yolunda..

Quaresma, Mario Gomez, Beck, Sosa ve Atiba gibi transferi bitiren Erdal Torunoğulları’nın 16 yaşındaki futbolcu oğlu Hazar, Hollanda’daki takımından ayrıldı ve babası ile birlikte Türkiye’ye geldi. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş, Kasımpaşa ve Başakşehir’de eğitim alarak Hollanda’ya dönen Hazar, burada FC Engelen’in B Takımında oynuyordu.

Daha küçük yaşlarda Bvv Sportclub Bossche takımı ile yenilgisiz şampiyon olan ve Hollanda altyaş gruplarında dikkatleri üzerine çeken Hazar’ın Beşiktaş alt yapısına katılacağı ve burada Beşiktaş forması ile mücadele edeceği öğrenildi.

Orta saha bölgesinde oynayan 16 yaşındaki Hazar Torunoğulları defansif özellikleri ile dikkat çekiyor. (Fanatik)

VELİ'YE EVERTON TALİP

Veli Kavlak'a İngiltere'den teklif geldiği ifade edildi. Slaven Bilic'in takımı West Ham United'ın yanı sıra bir diğer Premier ekibi olan Everton'ın da Veli'ye talip olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Unsworth'un iki yıldır izlediği Veli'nin hırslı yapısından çok etkilendiği ve bu nedenle alınmasını istediği öne sürüldü... (Takvim)

BEŞİKTAŞ'TAN İLK HAMLE

Devre arasında 1,2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Brezilyalı stoperin, siyah-beyazlı teknik ekibin raporu doğrultusunda takımda kalması istendi. Beşiktaş ile 14 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında görev yapan Marcelo bu maçlarda rakip filelere 2 gol bıraktı.

Devre arasında takıma katılmasına rağmen performansıyla da beğeni toplayan Brezilyalı stoper için Teknik Direktör Şenol Güneş de, takımda kalması yönündeki fikrini siyah-beyazlı yönetime iletti. Özellikle Beşiktaş'ın ligdeki son maçlarında oynadığı futbolla göz dolduran Marcelo'nun bonservisi için Beşiktaş'ın Hannover 96 Kulübü'ne 1,2 milyon Euro bonservis ücreti ödemesi gerekiyor.. (Fotomaç)

BEŞİKTAŞ'A SÜRPRİZ GOLCÜ

Yeni sezonda Avrupa Futbolu’nun kulüpler bazındaki 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak grup aşamalarından başlayacak olan Siyah-Beyazlılar, transfer harekâtına başladı.

Bu doğrultuda kulübün scouting ekibinin belirlediği isimler üzerinden çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen futbolcuları da incelemeye başladı. Bu doğrultuda son olarak Beşiktaş Yönetimi’ne, İtalya Serie A ekibi Roma’nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia’nın önerildiği ortaya çıktı.

Mario Gomez’in takımdan ayrılması halinde temasa geçilecek isimler listesine Doumbia’nın da eklendiği, bu konudaki son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'IN İLACI BREZİLYA'DAN

Beşiktaş, Cruzeiro’nun 26 yaşındaki stoperi Manoel Messias için görüşmelere başladı. Portekizli Paulo Bento’nun çalıştırdığı mavi-beyazlı kulübün Sportif Direktörü Thiago Scuro, Kartal’ın transfer girişimini doğruladı. Scuro, “Onlar Manoel’i Atletico PR döneminden beri takip ediyor. Beşiktaş’ın Atletico ile görüşmesi gerekiyor. Çünkü oyuncunun yüzde 50 hakkı Atletico’da” ifadelerini kullandı.

Zapata ile Skrtel transferinde sona yaklaşan siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoperin transferinde Cruzeiro ile sıkı bir bonservis pazarlığı yapıyor. Son iki sezonda Brezilya kulübü ile 73 maça çıkan ve istikrarlı görüntüsü ile dikkat çeken Manoel için Cruzeiro Beşiktaş’tan 5 milyon Euro istiyor. Beşiktaş transfer komitesi ise bu rakamı 3 milyon Euro’ya indirmenin peşinde. (AMK)

MUHAMMET DEMİRCİ KAYIPLARDA

Beşiktaş ve Türk futbolunun gelecekteki en büyük yıldızları arasında gösterilen Muhammet Demirci İstanbulspor’da da umduğunu bulamadı. İkinci yarı kiralık olarak gittiği 2. Lig ekibinden 256 dakika süre alabilen 21 yaşındaki futbolcu 2 kez kırmızı kart görürken sadece 1 gol atabildi.

7 yaşındakyen Beşiktaş tarafından keşfedilen Muhammet Demirci bir dönem Barcelona tarafından istenmesine rağmen bu transfer gerçekleşmemişti. Beşiktaş alt yapısında kariyerini devam ettiren ve Beşiktaş A Takımı’na kadar yükselen genç oyuncu bekleneni karşılaşayamadı.

Beşiktaş’ın sözleşmesini fesh ettiği Muhammet Demirci sezon başında Belçika Ligi ekiplerinden Mouscron’a transfer olmuştu. Belçika’da da umduğunu bulamayan Muhammet hiç maça çıkamadan takımdan gönderildi.

Yeniden Türkiye’ye dönen Muhammet bu kez 2. Lig ekibi İstanbulspor ile anlaştı. Sarı-siyahlı ekip iyi bir sezon geçirmesine rağmen genç oyuncu 8 maça çıktı ve 2 kırmızı kart görerek hayal kırıklığı yarattı. (Sporcope)

ATİBA'DAN BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Bülent Tulun, Beşiktaş'ın şampiyonluğu kazanmasında en büyük rollerden birini oynayan Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson'ın West Ham United'la anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bülent Tulun, A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamada,''Beşiktaş'ın hayati kaybı Atiba. Ben West Ham United ile transferinin bittiğini duydum. Çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Atiba transferi yüzde yüz olmasa da bitmiş'' diyerek flaş bir transfer iddiasında bulundu.

Atiba geride kalan sezonda Beşiktaş ile 43 resmi maça çıktı. Kanadalı yıldız 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. Atiba sezonu kırmızı kart görmeden tamamlarken, defansif anlamda ve orta sahadaki pas trafiğinde takıma büyük katkı sağladı.

CARDONA'YI TAKİBE ALIN

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, scout ekibine Copa America'dan bir futbolcu önerdi. Zapata ve Ospina'yı izlemek içim Kolombiya'nın ABD'yi yendiği maçı izlemek için ekran karşısına geçen Başkan Orman'ın hayran kaldığı bir isim oldu. Kolombiya'nın sol açığında forma giyen Edwin Cardona. Başkan Orman, orta saha ve forvet arkasında da görev yapabilen 23 yaşındaki genç oyuncunun araştırılmasını istedi.

GUSTAVO GOMEZ İÇİN SIKI PAZARLIK

Savunmanın göbeğine en az 3 takviye yapacak olan Beşiktaş, Arjantin’in Lanus takımında forma giyen Paraguaylı milli futbolcu Gustavo Gomez’in transferine yoğunlaşmış durumda.

Gökhan Keskin’den gelen “Dünyanın her yerinde sayısız maç izledim, Gustavo Gomez gibi stoper görmedim” şeklindeki rapor sonrası teknik heyetin de onayını alan siyah-beyazlı yönetim, 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için kıran kırana pazarlık yapıyor.

Beşiktaş'ın zor gözüken tüm transferler girişimlerinin çözüme ulaşmasında katkısı olan kulübün idari menajeri Ali Naibi, Copa Amerika’da Paraguay Milli Takımı’yla mücadele eden Gustavo Gomez’in transfer görüşmelerini yapmak için ABD’ye gitti. Bir süredir burada temaslarını sürdüren Ali Naibi, 1.87 boyundaki savunmacıyı Beşiktaş’a getirmek adına çok yoğun çaba sarf ediyor.

TALİPLERİ ÇOK

Porto, Sevilla, Benfica, Valencia ve Boca Juniors’ın da talip olduğu iddia edilen Gustavo Gomez’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş, genç oyuncunun menajeri ve kulübüyle yaptığı görüşmelerle fiyatları olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor. (Şampiy10)


besiktas-transfer-haberleri-65456456

YORUMLAR 8
  • cArsi 7 yıl önce Şikayet Et
    ben cocuklugumda goll attiginda aglayan bi taraftardim suanda aglamiyorum ama deliriyorum. egerki melo gelsin tabiki besiktasi degil yonetimi silerim SİLERİZ..
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    takımı toplama kampı gibi yapmayaın tercüman bulamazsınız sonra.her millletten bi tpçu almayın ya. sonra uyum devresi saçmalıklarıyla uyutmayın
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    Melo denen şeyi transfer ederlerse bir taraftar eksilir bir düşman gelir. .. o kadar .
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Melo nedir ya gomez de insallah 20 milyondan gider 10 milyon kazaniriz. Cok nazli kustah isini yapiyor ama takimdan ustun goruyor kendini
    Cevapla
  • 2M 3G 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk fenerin altyapisimi kardesim..sikinti olmasa fenerden topcu alabilirmisinizz..vardir bisey demekki .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle