İnegölspor otobüsüne saldırı: Öleceksiniz!

Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak olan İnegölspor'un takım otobüsüne İstanbul'da taşlı saldırı gerçekleştirildiği bildirildi

İnegölspor otobüsüne saldırı: Öleceksiniz!
İnegölspor otobüsüne saldırı: Öleceksiniz!
GİRİŞ 30.04.2016 02:16 GÜNCELLEME 30.04.2016 02:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Hamit Haraslı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayrampaşa'da konakladıkları otelin önüne gelen taraftarların takım otobüsüne saldırdığını söyledi.

Otobüse "Öleceksiniz" yazısı yazıldığını aktaran Haraslı, şöyle konuştu:"Ligde düşme hattında bulunan Eyüpspor ile yapacağımız maç için İstanbul'a geldik. Bayrampaşa'da bulunan bir otelde dinleniyorduk. Bize haber verilmesi ile dışarı çıktık.

Bir grup otobüse taşlı saldırıda bulunmuş. Otobüsün etrafına 'Öleceksiniz', 'Eyüp Sultan', gibi yazılar yazılmış. Otobüste maddi hasar da bulunuyor. Otelin güvenlik kamerasını izlediğimizde 6 araçla otelin önüne gelen yaklaşık 20 kişilik bir grubun olduğunu gördük.

Görüntülerde otobüse saldırı anı gözüküyor. Biz bu konuda şikayetçiyiz. Gerekli mercilere şikayetimizi bildirdik."

YORUMLAR 3
  • kayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir terbiyesizliği yapanların tespit edilip cezalandırması lazım ayıp tır be arkadaş arabadan veyahut ordaki topçulardan ne istersiniz takımınıza destek vereceksiniz gidersiniz maça takımı desteklersiniz gücünüz yetiyorsa yener lig dede kalırsınız ama bunu sahada yapacaksınız dışarıda değil.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 7 yıl önce Şikayet Et
    onca yildir inegoldeyim inegol spor ne yapar ne eder bilmem ama bu sefer madara edercesine yensinler
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yazanlarlami birlik olcaz? Sanki gavur otobusu, gunah olarak bu bile yeter size, ama nerde anlayacak...
    Cevapla