UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması: Villarreal-Liverpool hangi kanalda, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesinde İspanyol temsilcisi Villarreal, İngiliz devi Liverpool'u ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu çekişmeli maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması: Villarreal-Liverpool hangi kanalda, saat kaçta?
UEFA Avrupa Ligi Karşılaşması: Villarreal-Liverpool hangi kanalda, saat kaçta?
GİRİŞ 28.04.2016 14:21 GÜNCELLEME 28.04.2016 14:23

İspanyol takımı Villarreal, Avrupa kupalarında ilk finale çıkma hedefiyle UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde İngiliz takımı Liverpool ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte Villarreal- Liverpool karşılaşmasıyla ilgili ayrıntılar..

UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesinde İspanyol temsilcisi Villarreal, İngiliz devi Liverpool'u ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu çekişmeli maç saat 22.00, TRT1'den naklen yayınlanacak. 

İspanya'nın Villa Real kentinin takımı Villareal, bugün oynanacak maçta rakibi Liverpool karşısında büyük bir hazırlık yaptı. Villa Real kentinde oynanacak yarı final maçının ilk mücadelesi için takımlarına tam destek verdi. Kenti Villareal bayraklarıyla donatan İspanyollar, maç sırasında tribünlerde güzel bir mozaik oluşturmaları için 20 bin taraftara takımın sembolü olan sarı renkli atkı dağıtılacağını açıkladı.

Maç öncesi stad içinde ve dışında bir çok hazırlıklar yapılırken, 15 Nisan 1989’da Hillsborough Stadı’nda meydana gelen ve Liverpoollu 96 taraftarın ölümüne neden olan tribün faciasının kurbanlarının da bugünki maçta anılacağı belirtildi.

Villareal tarihinde ilk kez Avrupa kupasında finale çıkma hedefiyle Liverpool karşısında sahaya çıkacak. Öte yandan 2006-2009 tarihlerinde Türk futbolcu Nihat Kahveci'de Villareal takımının formasını giymişti. 

2006-2009 yıllarında Türk futbolcu Nihat Kahveci’nin de formasını giydiği Villarreal takımı, tarihinde ilk defa bir Avrupa kupasında final oynamak hedefiyle Liverpool karşısında sahaya çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Villarreal 11, Liverpool da 12 maçtır yenilmedi. Liverpool maçı öncesinde Villarreal’in tek ve en büyük eksiği, sakatlığı bulunan forvetteki Leo Baptistao olurken, sakatlıktan yeni çıkan defans oyuncuları Mateo Musacchio ve Jaume Costa dahil diğer tüm futbolcular oynamaya hazır durumda bulunuyor.

Villareal Takımının Muhtemel İlk 11'i

Villarreal’de teknik direktör Marcelino Garcia Toral’ın sahaya süreceği ilk 11’de kaleyi Fransız Alphonse Areola’nın koruması, defansta Maria Gaspar, Eric Bailly, Victor Ruiz ve Jaume Costa’nın görev alması, orta sahada Bruno Soriano, Trigueros, Denis Suarez ve Jonathan Santos, forvette ise Roberto Soldado ve Cedric Bakambu ikilisinin oynaması bekleniyor.

Liverpool Takımının Muhtemel İlk 11'i

Alman teknik direktör Klopp’un Villarreal karşısında takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Allen, Milner, Lallana, Coutinho, Firmino ve Sturridge.