Manchester City- Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Manchester City- Real Madrid maçı ne zaman oynanacak? Manchester City- Real Madrid hangi kanalda? Maç saat kaçta? Ayrıntılı bilgi haber7.com'da.

Manchester City- Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
Manchester City- Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
GİRİŞ 26.04.2016 09:06 GÜNCELLEME 26.04.2016 09:09

Manchester City- Real Madrid maçı ile Şampiyonlar Ligi yarı final maçları start alıyor. Devler Ligi’nde son dörde kalan Manchester City ile Real Madrid, yarı final ilk maçında City of Manchester Stadı’nda TSİ 21.45’te karşılaşacaklar. Şampiyonlar Ligi’nin bu önemli karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final maçları bu akşam başlıyor. Manchester City- Real Madrid maçı, Manchester kentindeki City of Manchester Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. TRT 1′den yayınlanacak olan Manchester City Real Madrid maçında Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak. Serkan Ok’un 4. hakem olacağı müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Dev maç öncesinde Manchester City’de Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalde ilk defa oynayacak olmanın heyecanı var. Devler Ligi’nde ilk defa yarı final oynayacak olan Man. City’de Toure dışında eksik gözükmüyor. Manchester City, Premier Lig’de hafta sonunda Stoke City’i 4-0 yendiler.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Manchester City ile karşılaşacak olan Real Madrid’de Lazo ile Benzema’nın durumları maç saatinde belli olacak. Tarihinde 27. kez yarı final deneyimi yaşayacak olan Real Madrid’in golcüsü Ronaldo, bu maçta 2 gol atması halinde Devler Ligi’nde bir sezonda en çok gol atan futbolcu olacak.

Manchester City ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce 2012-2013 yıllarında grup aşamasında karşılaştılar. Real Madrid, evinde oynadığı ilk maçı 3-2 kazanmış, deplasmanda ise 1-1 berabere kalmışlardı.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL İLK 11′LERİ

Manchester City: Hart; Sagna, Otamendi, Kompany, Clichy; Fernando, Fernandinho; Navas, De Bruyne, Silva; Agüero.

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Jesé (Lucas Vázquez), Ronaldo