Galatasaray-Strasbourg maçı hangi kanalda?

Galatasaray-Strasbourg maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? İşte Eurocup maçıyla ilgili ayrıntılar...

Galatasaray-Strasbourg maçı hangi kanalda?
Galatasaray-Strasbourg maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 21.04.2016 16:42 GÜNCELLEME 21.04.2016 16:42

22 Nisan günü Fransa'da oynanak Galatasaray Odeabank - Strasbourg maçı hangi gün oynanacak? Eurocup'ta şampiyon olmak mücedele edecek Galatasaray'ın rakibi Strasbourg olacak. Galatasaray-Strasbourg maçı ne zaman oynanacak? Hangi kanalda oynanacak? Saat kaçta oynanacak? İşte tüm cevaplar haberimizde...

Eurocup şampiyonluk mücadelesinin ilk mücadelesini verecek Galatasaray 22 Nisan Cuma günü oynanacak. Fransa'da oynanacak Galatasaray-Strasbourg maçı, TSİ 22.00′da başlayacak. Maçın rövanşı nerede yapılacak? Saat kaçta? Hangi gün?

Galatasaray-Strasbourg maçının rövanşı 27 Nisan çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu'unda gerçekleşecek.Saat 20.00'da gerçekleşecek maçın bilet fiyatları VIP-400 TL, Saha İçi Yanlar-250 TL, Saha İçi Pota Arkası-150 TL, Tribünler 60 TL olmak üzere değişiyor. 

Galatasaray Odeabank, Eurocup Top 16 mücadelesinde bir diğer ekibimiz Pınar Karşıyaka’yı geride bırakırken, çeyrek finalde Bayern Münih ve yarı finalde de Gran Canaria’yı eleme başarısı göstermişti.

Fransız ekibi Strasbourg ise Top 16 eşleşmesinde Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg, çeyrek finalde Rus temsilcisi Nizhny Novgorod ve yarı finalde de İtalyan ekibi Dolomiti Energia Trento’yu geride bırakarak finale yükseldi.

Galatasaray Eurocup'ta tek Türk takımı

Eurocup'ta şampiyonluk için ter dökecek Galatasaray final için Fransa'da alacağı puanla avantajlı bir alarak eve dönmek istiyor. Şampiyonu belirleyecek Galatasaray-Strasbourg maçı rövanş maçı 27 Nisan Çarşamba günü Abdi İpekçi Arena’da oynanacak. Galatasaray-Strasbourg maçlarının ikisi de NTV Spor’dan yayınlanacak. Galatasaray Eurocup şampiyonu olduğu takdirde, gelecek sezonda THY Euroleague’e doğrudan katılım hakkını da elde edecek.

Biletler 3 Dakikada Tükendi

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı’nın, ULEB Eurocup finali 2. maçında 27 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Strasbourg ile oynayacağı mücadelenin biletleri satışa çıktıktan 3 dakika sonra tükendi.

22 Nisan’da deplasmanda oynanacak ilk maçın ardından şampiyonun belirleneceği rövanş maçı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Galatasaray Odeabank – Strasbourg karşılaşmasının biletleri 19 Nisan 2016, Salı günü saat 15.00’de sadece internet üzerinden satışa sunuldu.

Kişi başı bilet alma limitinin 2 adet olduğu satışa sarı kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi.