İbrahimovic'ten Bursalı yıldıza tehdit!

EURO 2016'ya hazırlık kapsamında oynanan İsveç - Çek Cumhuriyeti maçında İbrahimovic'in Bursasporlu Sivok'u tehdit ettiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.03.2016 18:49 GÜNCELLEME 30.03.2016 22:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsveç'in dünyaca ünlü yıldızı Zlatan İbrahimovic ile Tomas Sivok arasında yaşananları, maçın ardından Çek oyuncunun açıklamalarıyla öğrenildi.

Seromoni sırasında Sivok'un elini sıkmayan ve iterek uzaklaştıran İbrahimovic'in, Bursasporlu Tomas Sivok'u maç içerisinde tehdit ettiği öğrenildi.

Bursasporlu futbolcu Tomas Sivok ülkesi Çek Cumhuriyeti ile İsveç arasında oynanan mücadelede forma giydi. Deneyimli stoper maç sonrası yaptığı açıklamada Zlatan İbrahimovic'in kendisini tehdit ettiğini söyledi.

İbrahimovic, Sivok'u tehdit etti

1-1 biten maç sonrası açıklamalarda bulunan Bursasporlu Tomas Sivok, 'Maç içerisinde İbrahimovic takım arkadaşım Ladislav Krejci'ye dirsek atınca onu uyardım. O da bu uyarıma çok sinirlendi ve 'şimdi savaş başlıyor' diye beni tehdit etti. Zlatan dünya çapında çok klas bir oyuncu, maç içerisindeki gerginlikten dolay böyle bir söz söylediğini düşündüm ve olayı büyütmedim' dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...



Zlatan İbrahimovic ise Çek futbolcuların çok sert futbol oynadığını ve 'Neredeyse ayağımı kıracaklardı, hakemde bu duruma hiç müdahele etmedi' dedi.

Maç içinde de Ibrahimovic'in Tomas Sivok'a yaptığı hareket dikkatlerden kaçmadı.
 

YORUMLAR 4
  • isa özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en karaktersiz futbolcusu
    Cevapla
  • hakikidelikadir 8 yıl önce Şikayet Et
    vay be
    Cevapla
  • taraftar 8 yıl önce Şikayet Et
    ronaldodan gerisi yalan hepsi karaktersiz
    Cevapla
  • nahain 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla