Tivibu canlı maç izle, Galatasaray maçı şifresiz

Galatasaray maçı Tivibu şifresiz izleme linki haber7.com'da. Peki Galatasaray Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Tivibu canlı maç izle, Galatasaray maçı şifresiz
Tivibu canlı maç izle, Galatasaray maçı şifresiz
GİRİŞ 25.11.2015 21:46 GÜNCELLEME 25.11.2015 21:53

Galatasaray maçı Tivibu şifresiz izleme linki bu sayfada sizlerle. Galatasaray  Atletico Madrid maçı kaçta hangi kanalda? Bu müthiş karşılaşma 25 Kasım Çarşamba günü saat 21.45'te oynanacak, Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray Atletico Madrid maçı detayları spor.haber7.com adresinde sizlerle

GALATASARAY ATLETİCO MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

ATLETİCO MADRİD Oblak, Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luiz, Carrasco, Gabi, Tiago, Koke, Griezmann, Torres

TEKNİK DİREKTÖR: Diego Simone

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Bilal, Jem Paul, Sabri, Yasin, Sneijder, Podolski 

TEKNİK DİREKTÖR:  Claudio Taffarel

Tivibu Spor canlı izle, Tivibu Frekans ayarları

Tivibu frekans ayarlarınızı yaparak Şampiyonlar Ligi maçlarını canlı izleyebilirsiniz. İşte Tivibu spor canlı izleme yöntemleri ve detaylar

Tivibu Spor canlı izleme işlemlerini haberimizden görebilirsiniz. Tivibu spor frekans ayarlarını yapmak için haberimizde verdiğimiz bilgileri adım adım ilerleyerek yapabilirsiniz. Tivibu Spor izlemek için frekans ayarlarına ihtiyaç duyanlar için hazırladığımız bu haberden tüm detayları öğrenebilirler. İşte Tivibu Spor canlı yayın izleme yöntemleri ve frekans ayarları hakkında bilgiler.

Tivibu Spor canlı izlemek için tıklayınız

Tivibu Spor uygulaması nedir?

Uygulama dükkanında yer alan Tivibuspor Uygulaması ile futbol,basketbol,voleybol,tenis ve diğer spor dalları ile ilgili tüm haberlere ulaşabilir, canlı skor sayfasından futbol maçlarına ait detayları anlık olarak görüntüleyebilir, puan durumu ve fikstürden futbol,basketbol,voleybol, ve hentbol maçlarına ait detaylara ulaşabilir, foto galeri sayfasından yüzlerce görseli tam ekran olarak görüntüleyebilirsiniz.

Tivibu spor kanalları nedir?

2015-2016 sezonu itibariyle UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra Portekiz, Rusya ve Hollanda birinci ligleriyle birlikte tenis, basketbol ve golf branşlarında Dünya çapında organizasyonları Tivibu Spor kanallarından sporseverlerle buluşmaktadır.

Tivibu Spor kanalları IPTV ya da TURKSAT üzerinden Tivibu Süper Paket üyeliği ile izlenebilmektedir. TİVİBU SPOR, TİVİBU SPOR 2, TİVİBU SPOR 3 ve TİVİBU SPOR 4 olarak 4 kanaldan oluşan Tivibu Spor kanallarının tümü HD yayın imkanına sahiptir.

TİVİBU SPOR NASIL İZLENİR?

Tivibu Spor canlı izlemek için yapılması gerekenler;

1.ADIM: Uydu alıcınızda bulunan “Kurulum" menüsüne giriş yapın.

2.ADIM: “Manuel Kurulum" veya “Manuel Kanal Arama" seçeneğine gelin. Bu seçenek cihaz menülerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

3.ADIM: Açılan ekranda Tivibu Spor kanalı frekanslarını girerek, Tivibu kanallarını mevcut frekans listesine ekleme gerekmektedir.
HD ve SD yayınlar için Biss Key şifresi: 1 ve yanyana girilecek 11 adet "0":

100000000000
HD Frekans Bilgileri
Uydu: Türksat 4A 42°Doğu
Polarizasyon: H- Yatay
Frekans: 11853Mhz
Sembol Oranı: 25.000
FEC: 2/3 veya Otomatik
SD Frekans Bilgileri
Uydu : Türksat 4A - Batı
Polariasyon :V- Dikey
Frekans : 11797
Sembol Oranı : 8800
Tivibu'da hangi paketler var?
Giriş Paketi, Sinema Paketi, Süper Paket yer almaktadır.
Paket Adı    Tarife Fiyatı (Vergi Dahil)
Giriş Paketi    24,00 TL
Sinema Paketi    38,00 TL
Süper Paket    78,00 TL
*Fiyatlara aylık 3 TL cihaz kullanım bedeli ve vergiler dahildir.
*Giriş paketi sadece internet +TV kampanyaları ile birlikte satılabilir, tek başına satılamaz.
HD yayınlar IPTV hizmetinde aylık + 5 TL ile ücretlendirilir.

Tivib'nun uydu hizmetinde hangi kanallar var?

Tivibu'nun uydu hizmetinde 80+ kanal olup bilinen ulusal kanalların yanı sıra yerli yabancı belgesel, çocuk, haber, müzik, spor, yaşam & eğlence ve özel tematik kanallar mevcuttur.

Tivibu'un uydu hizmetinin ana özellikleri nelerdir?

Kanal listesi: HD kanallar dahil “Tivibu Özel" ve Şifresiz kanallara erişebileceğiniz listeler, kanal Arama, altyazı ve dil seçenekleri, favori kanal listesi yaratma
Rehber: Kanalların yayın akışına erişim, filtreleme
Tivibu Uygulaması: Seç İzle, Tekrar İzle gibi özellikleri sağlayan Tivibu Smart TV uygulaması
Portal: 40+ tv uygulaması
Ebeveyn kontrolleri ve Kanal Kitleme

Atletico-G.Saray maçı öncesi büyük önlem

Atletico Madrid-Galatasaray maçı için Kızıl Haç ve sivil kurtarma ekipleri de hazır bulunacak, toplam 2 bin güvenlik birimi görev yapacak.

Vicente Calderon Stadı'nda yarın oynanacak Atletico Madrid-Galatasaray karşılaşması öncesinde, İspanya'nın başkentinde güvenlik toplantısı yapıldı. Paris'teki saldırıların ardından Avrupa futbolunu da etkileyen terör riskine karşı geniş güvenlik önlemleri alınmasına karar verildi.

Buna göre yarınki buluşmada, her zamankinden büyük tedbirler olacak ve güvenlik önlemleri önlemleri olağan durumlardakilere göre yüzde 30 artırılacak. Stat ve çevresinde yerel polis birimlerine bağlı 100 polis görev yapacak. 60 sivil kurtarma ekibi olası bir kötü duruma karşın beklemede kalacak.

Terörist saldırı riski

UEFA tarafından yüksek riskli ilan edilen maç için 498 özel güvenlik birimi görev yaparken, uluslararası bir yardım kuruluşu olan Kızıl Haç'dan 33 kişi bulunacak. Ayrıca stat çevresinde güvenli bölge oluşturulacak. İspanya'da terörist saldırı olabilme riski nedeniyle 4. seviye riskli olduğuna dikkat çekildi. Toplam hazır kıta sayısı 1191 olacak. 

Taraftarlar uyarıldı

Polis saat 17.00'den itibaren stat çevresine gelecek taraftarlar çok detaylı aramalardan geçirilecek. Atletico Madrid kulübünün, Galatasaray ile irtibata geçerek, taraftarlarının kalabalıktan sakınacak bir saatte stada gelmeleri konusunda uyarıda bulunduğu bildirildi. İspanyol ekibi kendi taraftarlarına da gelecekleri saatler konusunda uyarıda bulundu.

Galatasaray gruptan nasıl çıkar?

Grupta işler bir hayli karışık... Atletico Madrid maçı Aslan'ın Avrupa'daki kaderini belirleyebilir.

Galatasaray’ın Devler Ligi’nde yoluna devam edebilmesi için yarın Atletico Madrid’i deplasmanda yenmekten başka çaresi bulunmuyor. Beraberlik halinde Aslan üçüncülük için avantaj sağlayacak. Ancak olası bir yenilgide Avrupa Ligi bile sıkıntıya girebilir. Çünkü...

Süper Lig’de kötü günler geçiren Galatasaray’da, gözlerŞampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekip, C Grubu 5. haftasında yarın Atletico Madrid ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Grupta işler bir hayli karışık ve bu mücadele, Aslan’ın Avrupa’daki kaderini belirleyebilir. Galatasaray’ın şu an itibariyle hem 2. olup Devler Ligi’ne devam etme, hem de sonuncu olup evine dönme ihtimali bulunuyor. Hesap basit; Cim Bom yarın Atletico’yı mağlup ederse, puanlar eşitlenecek, işler son maça kalacak. 

Portekiz’de puan kaybederse

Son haftada ise Astana, Arena’ya gelirken, Atletico da Benfica deplasmanına gidecek. Dolayısıyla Galatasaray’ın Astana’yı evinde mağlup etmesi ve Atletico’nun Portekiz’de puan kaybetmesi halinde, temsilcimiz Devler Ligi’nde son 16’ya kalacak. Ancak son haftadaki bu senaryonun gerçekleşmesi için, Aslan’ın yarın galip gelmesi şart.

Kötü hava ve saha şartları

Madalyonun öteki yüzü ise biraz karanlık. Eğer Cim Bom deplasmanda Atletico’ya mağlup olursa, ikincilik hesapları, yerini ‘sonuncu olmama’ hesaplarına bırakabilir. Çünkü aynı gün Astana evinde Benfica’yı konuk edecek. Kazak temsilcisi kendi sahasında Galatasaray’a da, Atletico Madrid’e de boyun eğmedi. Kazakistan’daki kötü hava şartları, Portekiz’den Astana’ya uçuş süresi ve saha zemininin sentetik çimle kaplı olduğu düşünüldüğünde, ev sahibi ekibin Benfica’yı mağlup etmesi sürpriz olmaz gibi görünüyor. Bu da, Astana’nın 5 puana çıkması, Galatasaray’ın 4 puanda kalması anlamına geliyor. Böylece üçüncülük mücadelesi son haftaya kalacak. Bu durumda Astana, Arena’da ciddi bir direnç ortaya koyup, temsilcimize zor anlar yaşatabilir.

Puan eşitliği olması halinde

Galatasaray yarın berabere kalırsa, gruptan çıkma şansı tamamen bitecek. Çünkü grup sonunda puan eşitliği olursa, ilk olarak ikili averaja bakılıyor. Galatasaray ilk maçında Atletico’ya yenilip, ikinci maçında da berabere kalmış olacağı için, alt sırada kalacak. Ancak bu 1 puan en azından, Astana ile girilecek olası bir üçüncülük yarışında Galatasaray’a avantaj sağlayabilir.

C GRUBU

Galatasaray Atletico maçını şifresiz verecek yabancı kanallar şöyle;

AZ TV AZERBAYCAN

BT SPORT 2 HD
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey
 
SKY SPORT 5
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

ATLETİCO MADRİD GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Gruplarda son iki maç kaldı ve en önemli maçlar haline geldi. Galatasaray gruptan çıkma şansını arttırması için Ateletico Madrid'i yenmek zorunda. İşte Atletico Madrid Galatasaray maçı 25 Kasım Çarşamba günü saat 21:45'te yayınlanacaktır. Maçın çarşamba gününe denk gelmesinden dolayı tivibu spor'da şifreli olarak yayınlanacaktır.

Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar listesi

GALATASARAY PUAN DURUMU

Galatasaray takımı Şampiyonlar liginde yapmış olduğu 4 maç sonunda grupa 4 puanla 3. sırada bulunmaktadır. 

MAÇ YÜKSEK RİSKLİ İLAN EDİLDİ

İspanya'daki Sporda Şiddetle Mücadele Komisyonu, Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan olayları dikkate alarak, Galatasaray karşılaşmasını "yüksek riskli" olarak gösterdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 25 Kasım'da oynanacak Atletico Madrid-Galatasaray maçı, güvenlik gerekçesiyle "yüksek riskli" ilan edildi.

İspanya'daki Sporda Şiddetle Mücadele Komisyonu, özellikle 30 Eylül'de oynanan Atletico Madrid-Benfica maçında çıkan olayları dikkate alarak, Galatasaray karşılaşmasını "yüksek riskli maç" olarak gösterdi.

Atletico Madrid-Galatasaray maçının öncesinde, sırasında ve sonrasında Vicente Calderon Stadı'nda gerek saha içi gerekse saha dışında güvenlik önlemleri artırılacak.

Madrid'de oynanacak maç, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme umudunu son haftaya taşıyabilmesi için önem taşıyor.

Bu arada komisyon, Benfica maçı sırasında tribünlerdeki çıkış kapılarının yeterli düzeyde boş bırakılmadığı gerekçesiyle Atletico Madrid Kulübü'ne 3 bin bir avro para cezası verilmesini istedi. Aynı maçta Benfica taraftarının meşale yakarak çıkardığı olaylarda güvenlik zafiyeti olduğu gerekçesiyle, UEFA Etik ve Disiplin Kurulu, Atletico Madrid'e 11 bin avro para cezası vermişti.

Galatasaray - Atletico Madrid maçına İtalyan hakem

Galatasaray'ın Atletico Madrid ile yapacağı maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 25 Kasım Çarşamba günü Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda oynanacak müsabakada Rizzoli'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ile Mauro Tonolini yapacak. 

Andrea Padovan'ın dördüncü hakemlik görevini üstleneceği maçta Luca Banti ile Davide Massa ilave yardımcı hakemlik görevini alacak.

Galatasaray'da 6 milyonluk kayıp!

Galatasaray, son 3 resmi maçtır galibiyete hasret. Cimbom bu 19 günde toplamda 6 milyon TL zarar etti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından çıktığı ilk maçında puan kaybı yaşayan Aslan, son 3 resmi maçtır galibiyete hasret.
 
Ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u 4-0'lık farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray, bu karşılaşmanın ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı Benfica mücadelesinde rakibine 2-1'lik skorla boyun eğdi. Ardından Çaykur Rizespor deplasmanına çıkan sarı-kırmızılı takım, son dakikalarda yediği gollerle sahadan puansız ayrıldı. Bu müsabakanın ardından milli maçlar sebebiyle lige verilen arada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Aslan, kaleci antrenörü Taffarel yönetiminde çıktığı Antalyaspor müsabakasında da istediğini alamadı. Taraftarı önünde oynadığı mücadelede 3 kez öne geçmesine rağmen sahadan 1 puan ile ayrılan 'Cimbom', taraftarlarına 19 gündür galibiyet sevinci yaşatamıyor.
 
6 MİLYON TL KAYBETTİ
 
Bu periyotta Devler Ligi'nde aldığı Benfica yenilgisiyle 1.5 milyon Euro (4.5 milyon TL) kaybeden sarı-kırmızılı takım, ligde Çaykur Rizespor ve Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile de 1.5 milyon TL'yi kasasına koyamadı. 19 günde toplamda 6 milyon TL kayıp yaşayan sarı-kırmızılıları zorlu bir fikstür de bekliyor.
 
20 GÜNDE 5 ZORLU MAÇ
 
Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdüren Galatasaray'ı 20 günde 5 zorlu maç bekliyor. Devler Ligi'nde önümüzdeki hafta zorlu Atletico Madrid deplasmanına çıkacak olan Aslan, ardından Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak. Bu karşılaşmanın ardından sahasında Bursaspor'u konuk edecek olan 'Cimbom', Devler Ligi'nin son haftasında yine Türk Telekom Arena'da Kazakistan temsilcisi Astana ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın gençleri Madrid'de dağıldı!

UEFA Gençlik Ligi'nde Atletico Madrid, Galatasaray'ı 4-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi, iki takımın genç takımları UEFA Gençlik Ligi'nde karşı karşıya geldi. C Grubu'nda yer alan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 4-0'lık skorla Atletico Madrid oldu.

Bu sonucun ardından Atletico Madrid puanını 12'ye çıkarırken, Galatasaray ise 3 puanda kaldı. Karşılaşmada Atletico Madrid'in gollerini 32 ve 50'de Toni Moya, 48'de Ferni ve 90+1'de Nunez kaydetti.

Madrid maçı öncesi o pankart! 'Müslümanlar...'

Galatasaray taraftarları, Madrid'de "Müslümanlar terörist değildir" pankartı ile dolaştı.

Galatasaray'ın Atletico Madrid ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçı için Madrid'e gelen Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Müslümanlar terörist değildir" pankartı açarak yürüyüş gerçekleştirdi.