Fenerbahçe maçı TRT spor canlı izle 26.11.2015

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında Molde ile karşılaşacak. Peki Molde - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe maçı TRT spor canlı izle 26.11.2015
Fenerbahçe maçı TRT spor canlı izle 26.11.2015
GİRİŞ 26.11.2015 23:05 GÜNCELLEME 26.11.2015 23:06

Fenerbahçe Molde maçı TRT spor canlı izleyin. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında yarın Norveç'in Molde takımıyla deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor. Peki Molde - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Fenerbahçe Molde maçı TRT spor canlı izle 

Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Molde Fenerbahçe maçı 26 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak

Fenerbahçe – Molde maçı, Avrupa’daki 199. maç olacak

Fenerbahçe, Avrupa arenasında 199. sınavına çıkacak. Farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazanan Fenerbahçe, 88 maçı yitirdi, 40 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 245 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 302 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa'da 199. maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda yarın Molde'yle karşılaşacak  sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazandı, 88'ini kaybetti,  40 maçta da berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın deplasmanda  Norveç'in Molde takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'da 199. sınavını  verecek.

Avrupa kupalarında bugüne dek çıktığı 198 maçın 70'ini kazanan  sarı-lacivertliler, 88 maçı yitirdi, 40 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 245 kez havalandıran sarı-lacivertliler,  kalesinde 302 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada 101. kez sahaya çıkacak

Grupta Ajax ile 0-0 berabere kaldığı maçta deplasmanda "dalya" diyen  sarı-lacivertliler, bugüne kadar rakip sahada oynadığı 100 maçta 23 galibiyet  elde etti. Toplam 20 maçta beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 57 karşılaşmayı da  kaybetti. Sarı-lacivertliler, deplasman maçlarında 102 gol atarken, kalesinde  189 gol gördü.

İlk kez Norveç deplasmanında

Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Norveç deplasmanında sahaya çıkacak. Molde ile eşleşerek ilk kez bir Norveç temsilcisiyle mücadele eden  sarı-lacivertliler, rakibine ilk maçı 3-1 kaybetmişti. Bugüne dek 34 farklı ülkeden 84 farklı takımla karşılaşan Fenerbahçe, ilk defa Norveç'te mücadele edecek. Türk takımları ise daha önce Norveç takımlarıyla 19 kez karşılaştı. İki ülkenin takımları 7'şer galibiyet alırken 5 maç ise beraberlikle sona erdi.

Avrupa'da son sıradan ikinciliğe geldi

Fenerbahçe, 9 maçlık periyotta UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta  elde ettiği sonuçlarla iddialı duruma geldi.

A Grubu'ndaki mücadelesine Molde'ye sahasında 3-1 yenilerek başlayan  sarı-lacivertli ekip, 55 günlük süreçte Avrupa Ligi'nde oynadığı 3 maçta  topladığı puanlarla bu kulvarda da iddiasını güçlendirdi.

Molde karşısında aldığı 3-1'lik yenilgiyle son sırada grup  mücadelesine başlayan Fenerbahçe, sonraki 3 karşılaşmada bir galibiyet ve 2  beraberlik alarak 5 puan topladı ve 4. hafta sonunda ikinci sıraya kadar  yükseldi.

İşte Molde-Fenerbahçe maçının hakemi!

Fenerbahçe'nin Molde ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Çek hakem Miroslav Zelinka yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin 26 Kasım 2015 Perşembe günü Norveç’in Molde takımı ile oynayacağı A Grubu karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu.
 
Norveç’in Molde şehrindeki Molde Stadı’nda TSİ 22.05’te başlayacak müsabakayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu’ndan Miroslav Zelinka yönetecek. Miroslav Zelinka’nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikán ve Jan Paták’ın yapacağı karşılaşmada; Ivo Nadvornik 4. hakemlik, Radek Príhoda ile Jan Jilek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Molde'den Fenerbahçe'ye büyük şok! Irkçı...

F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Molde, güvenlik tedbiri adı altında Sarı-Lacivertli taraftarlara karşı ırkçı bir tutum takındı.

Tribüne Fenerbahçe taraftarları için ağ geren Molde'nin bu kararının perde arkasında 5 Kasım'da oynanan Ajax maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarların Amsterdam'da karıştığı kavga yatıyor. Kentte yaşanan olaylar üzerine kulüp yöneticileri ile Norveç polisi olağanüstü bir toplantı yaptı.

Norveç basınının Amsterdam kent merkezinde polisle çatışan, bulundukları kafenin masa ve sandalyelerini fırlatan F.Bahçeli taraftarların görüntülerini yayınlaması, İskandinav ülkesinde büyük bir korkuya yol açarken, Molde kulübü, yaşanması muhtemel olaylara karşı tedbir olarak San-Lacivertli taraftarları kafese alma yöntemini seçti.

F.Bahçe'nin 2012-13 sezonunda oynadığı UEFA maçlarında yaşanan güvenlik ihlalleri sebebiyle sarı-lacivertli kulüp çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmıştı. UEFA, F.Bahçe'yi Avrupa'dan men edip, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ihraç kararını erteledi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Molde deplasmanında olay çıkartılırsa F.Bahçe Avrupa'dan atılabilir.

UEFA, Fenerbahçe'nin gelirlerini dondurdu

Fenerbahçe, UEFA tarafından gelirlerinin geçici olarak dondurulduğunu KAP'a bildirdi.

UEFA, Finansal Fair-Play kapsamında gelir-gider tablolarında düzensizlik tespit ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi görüşmeye çağırmıştı.

Konu hakkında Fenerbahçe'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıklama geldi.

İşte o ifadeler...

Basında bugün (20.11.2015) çıkan haberler çerçevesinde mevzuat uyarınca aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur:

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından Finansal Fair Play kurallarından Başa Baş (Break Even) kuralına uyumsuzluk nedeni ile Şirketimizle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenilmiş olup, konuyla ilgili olarak 4 Aralık günü UEFA merkezinde bir görüşme yapılacaktır.

Öte yandan, inceleme sonuçlanıncaya kadar bu aşamada UEFA gelirlerimiz geçici olarak dondurulmuştur.

Solskjaer'in unutamadığı Fenerbahçe maçı!

Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe'yi yendikleri ilk maça gönderme yaparak bir temennide bulundu.

Gruptan çıkmalarına rağmen henüz konsantrasyon kaybı yaşamadıklarını belirten Ole Gunnar Solskjaer, "Fenerbahçe maçına her zaman olduğu gibi hazırlanıyoruz. Boşluk bulursak gol atma şansımız olacak. Avrupa maçlarında en çok yaptığımız şey açık bularak gol atmak" dedi.

"F.BAHÇE MAÇINDAN PUAN ALIRSAK..."

Maçtan puan hedeflediklerini belirten Solskjaer, "Fenerbahçe karşısında tek puan alıp grubu kazanırsak çok iyi olacak. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak" diye konuştu.

SOLSKJAER'İN FENERBAHÇE MAÇI DUASI

Manchester United'da oynarken Fenerbahçe'ye yenildikleri maç ve sarı-lacivertli takımın şimdi durumu hakkında konuşan Solskjaer, "Ferguson başımızdayken Avrupa kupalarında ilk kaybettiğimiz maç Fenerbahçe karşılaşmasıydı. Fenerbahçe birçok iyi oyuncuyla dolu bir takım. Son seferinde Fenerbahçe ile şanslı bir zamanda karşılaştık. İnşallah yarın da (perşembe) yağmur yağar, rüzgar eser ve yine kazanırız. Takımım için dünyaca ünlü futbolculara karşı oynamak avantaj olacak. Kazanmak için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

SOLSKJAER'DEN TÜRKİYE SORUSUNA BEKLENMEDİK CEVAP

"Türkiye'de çalışmak ister mi?" sorusuna cevap veren 42 yaşındaki Norveçli teknik adam, "Olabilir, mesleğin sonlarına doğru olabilir" dedi.