Milli takım Türkiye maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye İzlanda maçı ne zaman? A Milli Futbol Takımı 2016 Avrupa Şampiyonası Euro 2016 Grup eleme maçında İzlanda ile karşı karşıya gelecek

Milli takım Türkiye maçı ne zaman saat kaçta?
Milli takım Türkiye maçı ne zaman saat kaçta?
GİRİŞ 13.10.2015 09:44 GÜNCELLEME 13.10.2015 09:44

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? bu soruların yanıtı haberimizin detaylarında. A Milli Fubol Takımı 2016 Avrupa Şampiyonası (Euro 2016) kapsamındaki grup eleme maçında İzlanda ile karşılaşacak. Peki Türkiye İzlanda maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Çalışmalarına Riva'daki Hasan Doğan tesislerinde devam eden Fatih Terim liderliğindeki Milli takımın en son gelişmelerini haberimizden görebilirsiniz. İşte Türkiye İzlanda maçı bilgileri ve son gelişmeler.

A Milli Takımımız 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti, 13 Ekim Salı günü Konya'da İzlanda ile karşılacak. Türkiye - İzlanda maçı saat 21.45'te yine Show Tv ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye (maçı) İzlanda maçı kaçta hangi kanalda

Türkiye İzlanda maçı kaçta hangi kanalda? Torku Konya Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Ay-Yıldızlı ekibimiz, 41.981 kişi kapasiteli stadı hınca hınç dolduracak taraftarlarının desteğini arkasına alarak Play-Off biletini cebine koymayı amaçlıyor. Milliler'in hanesine en az 1 puan yazdırması gereken kritik müsabaka 21.45'te başlayacak. Futbolseverler, mücadeleyi Show TV'den naklen izleme şansına sahip olacak.

Kritik maça İtalyan hakem

Merakla beklenen maçta İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini yapacak. Andrea Padovan'ın 4. hakemlik görevini üstleneceği karşılaşmada ilave yardımcı hakemler Antonio Damato ile Carmine Russo olacak.

İzlanda farklı kazanmıştı

Grupta 9 Eylül tarihinde oynanan ilk mücadeleyi kazanan taraf 3-0'lık skorla İzlanda olmuştu. Laugardalsvöllur Stadı'ndaki müsabakada golleri 19. dakikada Jon Dadi Bödvarsson, 76'da Gylfi Sigurdsson ve 77'de Kolbeinn Sigthorsson filelere göndermişti.

Hollanda'nın rakibi Çekler!

Play-Off turuna kalmak için mücadele ettiğimiz Hollanda ise yine 13 Ekim Salı gecesi Çek Cumhuriyeti'ni konuk edecek. Amacına ulaşmak için TSİ 21.45'te Amsterdam Arena'da oynanacak karşılaşmayı Portakallar'ın mutlaka kazanması ve A Milli Takımımız'ın mağlup olması gerekiyor. Aynı İzlanda gibi gruptan çıkması garanti olan Çekler'in bir iddiası yok.

Demirören'den İzlanda öncesi mesaj!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım  Demirören, İzlanda maçı öncesi açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde yarın yapacağı İzlanda maçından istedikleri sonuçla ayrılacağına inandığını belirtti.
 
Demirören, TFF tarafından yayımlanan maç kitabında "Özel bir hikaye yazacağız" başlığıyla kaleme aldığı yazısında, "Milli takımımızla yaşadığımız tüm büyük başarıların aynı zamanda özel bir hikayesi vardır. En büyük başarılar milli duyguların tek vücut halinde bazen tek bir şuta yoğunlaştığı anlarda gelmiştir" ifadelerini kullandı.
 
Türkiye'nin başarı hikayelerini imkansızlıklardan dolayı yazdığını kaydeden TFF Başkanı, "Şimdi milli takımımız bir kez daha zoru başarmak ve özel bir hikaye yazmak üzere. Fatih Terim yönetiminde yeniden yapılanan, gelecek için  bize büyük umut veren milli takımımızın, İzlanda maçından da arzuladığımız sonucu alacağına ve Fransa'ya bir adım daha yaklaşacağımıza inancım tam" görüşlerini aktardı.
 
Konya'da oynanacak maça taraftarları davet eden Yıldırım Demirören, yazısında ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Bu önemli maçta sizlerin desteği her zamankinden daha kıymetli. Nerede olursanız olun milli takımımızın yanında olacağınızı biliyorum. Ayrıca, son maçlarda bize inanılmaz destek sunan Konya taraftarının bu önemli maçta milli  takımımızı en güzel şekilde ağırlayacağını da biliyor, kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. Dostluğun ve centilmenliğin kazandığı, sonucun bizden yana olduğu keyifli bir karşılaşma diliyorum."

Türkiye maçı öncesi İzlanda'da şok!

Euro 2016 Elemeleri A Grubu son maçında Türkiye ile karşılşacak olan İzlanda'da flaş gelişme yaşandı.

2016 Avrupa Şampiyonası Futbol Federasyonu'ndan yapılan resmi açıklama ile kaleci Hannes Halldorsson'un gerçekleştirilen antrenmanda sakatlık yaşadığı duyuruldu.

Hollanda'da NEC Nijmegen forması giyen 31 yaşındaki file bekçisinin, Konya'ya gelecek kafileye dahil olmayacağı vurgulandı.

Deneyimli eldivenin yerine kadroya 28 yaşındaki kaleci Robert Orn Oskarsson'un davet edildiği dile getirildi.

İzlanda maçına yoğun ilgi! Biletler tükendi

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı maçın internet üzerinden satılan biletleri tükendi.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, A Milli Takımın 13 Ekim 2015 Salı günü İzlanda ile Konya Büyükşehir Stadı'nda oynayacağı EURO 2016 Elemeleri A Grubu karşılaşmasının bugün satışa açılan internet biletlerinin tamamı tükendi. Kalan biletlerin satışları Konya'da kurulan gişelerden devam ettiğide TFF'nin sitesinde yer aldı. A Milli Takımı İzlanda karşılaşması biletlerinin fiyatları şu şekilde:

1. Kategori: 75 TL
2. Kategori: 40 TL 
3. Kategori: 20 TL 

Konya'daki Bilet Satış Gişeleri:

Konya Store

Konya Büyükşehir Stadyumu Kuzey Gişesi

Zafer Meydanı Turkcell Cincin

Kule Site AVM Turkcell Ekopa

 

 

 

İŞTE MİLLİ MAÇ GÜNLERİ YAPMANIZ GEREKENLER

Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, HABERTÜRK TV, BLOOMBERG HT ve HT 7/24 izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifrelerimiz

1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.

3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.

4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

BISS şifremiz: 100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır)

(Bazı modellerde bu sorulmamaktadır)

5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin.
*********************************************
*********************************************
*********************************************
UYDU FREKANSLARIMIZ
BLOOMBERG HT

Türksat 3A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 11053 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 8.000 MSym/s

FEC:3/4

Habertürk D-Smart : 33

BloombergHT : 44

Haber Türk Digitürk:44

Bloomberg HT Digitürk :31

SHOW TV

Türksat 4A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 12219 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 6.500 MSym/s

FEC:3/4 

Digitürk :22

D-Smart :23

SHOW HD

Türksat 4A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 12209 MHz

Polarizasyon: yatay (horizontal)

Sembol: 10.000 MSym/s

FEC:3/4

Digitürk:22

7/24 HTSPOR

Türksat 4A 42° Doğu Uydusu

Frekans: 12605 MHz

Polarizasyon: dikey (vertical)

Sembol: 27.500 MSym/s

FEC:2/3
Show Max Digitürk :20 Kanal

Yasin Öztekin: Hollanda, Türkiye'nin rakibi değil

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Yasin Öztekin, önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray formasını giyen milli futbolcu Yasin Öztekinde amaçlarının iki maçı da kazanmak olduğunu belirterek, "Hepimiz çok istekliyiz, çok çalışıyoruz. Umarım istediğimiz sonucu alacağız. Çek Cumhuriyeti çok agresif ve iyi oynayan bir takım, ama ben istediğimiz oyunu sahaya yansıtığımız sürece iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bizi onların durumu ilgilendirmiyor. Biz iyi oynayıp, iyi mücadele edip, Türkiye'ye galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi.

Grup elemelerine iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlatan Yasin, "Fatih Hoca ile bu durumu daha sonra futbolcular olarak çok konuştuk ve düzelttik. İyi oynamadığımız maçlar oldu, ama bunları iyi analiz ederek düzelttik. Zaman zaman bireysel hatalar ve iyi mücadele etmediğimiz için puan kayıpları yaşadık. Ama bunları şimdi düzelttik. İnşallah 3 puan alacağız" şeklinde konuştu.

Hollanda'nın Türkiye'nin rakibi olmadığını da ifade eden Yasin, Sneijder'le de Avrupa Şampiyonası hakkında konuştuklarını söyledi. Yasin Öztekin, "Sneijder ile arada şakalaşıyoruz. Yendiğimiz zaman da sohbetimiz oldu, ama biz kendi oyunumuza bakacağız ve istediğimiz sonuçları alıp gruptan çıkacağız" diye konuştu.

Milli maça İngiliz düdük!

A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta Martin Atkinson düdük çalacak.

A Milli Futbol Takımı'nın, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile Prag'daki Letna Stadyumu'nda TSİ 21.45'te oynayacağı karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.
 
Michael Mullarkey ile Stephen Child'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın 4. hakemi ise Peter Kirkup olacak.

Yunus Mallı Milli takım tercihini yaptı!

Türkiye Futbol Direktörü Bayer Leverkusen-Mainz maçı sonrası Yunus Mallı ile Bay Arena’da bir araya geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı kritik maçlar öncesi Almanya’ya giderek Bayer Leverkusen-Mainz karşılaşmasını izledi.

Terim karşılaşma sonrası Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı ve sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ömer Toprak ile bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta Hoffenheim karşısında müthiş bir oyun çıkaran ve üç gol atan Yunus ile uzun süre sohbet eden  Terim, 23 yaşındaki genç yıldıza “Seni Türk Milli Takımı’nda görmeyi çok arzu ediyoruz” dedi.

"Tabii ki tercihim Türk Milli Takımı"

Almanya’da yeni Mesut Özil olarak lanse edilmeye başlanan Yunus Mallı ise ay-yıldızlı formayı seve seve giyebileceğini belirtti, “Hocam tabii ki tercihim Türk Milli Takımı. O formayı giymeyi çok isterim, yeter ki bürokratik engeller ortadan kaldırılsın” ifadelerini kullandı.