Türkiye-Hollanda maçı kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımız Türkiye, Hollanda ile karşılaşıyor. Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Hollanda maçı kaçta, hangi kanalda?
Türkiye-Hollanda maçı kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 06.09.2015 09:40 GÜNCELLEME 06.09.2015 09:41

EURO 2016 yolunda oldukça kritik bir dönemeçte olan Türkiye, kader maçında Hollanda'yı Konya'da ağırlayacak. Peki, A Grubu'nun 8. maçı olan Türkiye Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Türkiye, Avrupa Şampiyonası eleme grubu 8. hafta maçında 6 Eylül Pazar günü, saat 19'da Hollanda'yı ağırlayacak. İşte maçla ilgili tüm detaylar...

Perşembe akşamı yine Konya'da Letonya ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan A Milli Takım, bu kez aynı sahada Hollanda ile karşılaşacak. Futbolseverler, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 19'da başlayacak Türkiye-Hollanda maçını Show TV'den canlı izleyebilecek. 

İSPANYOL HAKEMLER DÜDÜK ÇALACAK

A Milli Futbol Takımının 6 Eylül Pazar günü Konya'da Hollanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz Perez Del Palomar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Jon Nunez Fernandez, ilave yardımcı hakemleri ise Carlos Del Cerro Grande ile Alejandro Jose Hernandez olaca

ROBBEN VE INDI TÜRKİYE MAÇINDA YOK

Türkiye'nin Euro 2016 Elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Hollanda, İzlanya'da kendi sahasında 1-0 yenilirken iki de önemli oyuncusunu kaybetti. Karşılaşmanın 31. dakikasında sakatlanarak yerini Narsingh'e bırakan Arjen Robben, Türkiye maçında oynayamayacağını açıkladı. Bayern Münih'li futbolcu karşılaşma sonrası Hollanda TV'sine yaptığı açıklamada kasığında sakatlık olduğunu, Türkiye maçında oynayamayacağını ve tedavi için Münih'e döneceğini söyledi. 

İzlanda maçının 33. yerdeyken rakibine dirsek atardak kırmızı kart gören Martin Indi de Türkiye karşısında forma giyemeyecek. Hollanda'da bu oyuncuların yerine Türkiye maçı öncesi Jeremain Lens ve Virgil van Dijk kadroya çağırıldı.

GRUPTAN ÇIKMAK İÇİN SON FIRSATLARDAN BİRİ

İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin ilk 2 sırayı paylaştığı A Grubu'nu 3. sırada bitiren takım, Avrupa Şampiyonası'na katılmak için Play-Off maçları oynama hakkı elde edecek.
Bu yüzden hem Türkiye hem de Hollanda açısında bu maç hayati önem taşıyor. 
7 hafta sonunda Hollanda 10 puanla grupta 3. sırada yer alırken Millilerimiz 9 puanla hemen Hollanda'nın arkasında yer alıyor. 

A MİLLİ TAKIM KADROSU:

Kaleciler: Volkan Babacan, Mert Günok, Onur Kıvrak

Savunma: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta, Ersan Gülüm, Semih Kaya, Caner Erkin, Emre Taşdemir

Orta saha: Yusuf Erdoğan, Volkan Şen, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Alper, Mehmet Topal, Ozan, Yasin, Olcay Şahan, Arda Turan

Forvet: Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Batuhan Karadeniz, Burak Yılmaz

Hollanda'nın aday kadrosunda bulunan isimler ise şöyle:

Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV), Tim Krul (Newcastle United) ve Kenneth Vermeer (Feyenoord)

Defans: Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman, Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Paul Verhaegh (Augsburg), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij (Lazio)

Orta saha: Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel (Stoke City), Georginio Wijnaldum, Vurnon Anita (Newcastle United), Nigel de Jong (Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray)