Beşiktaş'ın gençleri umut veriyor

Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörü Ufuk Pak, Futbol Özkaynak Düzeni'nde elde ettikleri başarıların planlı ve programlı çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın gençleri umut veriyor
Beşiktaş'ın gençleri umut veriyor
GİRİŞ 27.04.2006 17:12 GÜNCELLEME 27.04.2006 17:12

Ufuk Pak, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine, Beşiktaş'ın genç takımlarının ve altyapısının son durumu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.
      Beşiktaş (B) Genç Takımı'nın İstanbul Şampiyonası yarı finalinde Galatasaray'ı eleyerek finale yükseldiğini belirten Pak, "Gençlerimiz finalde de Kartalspor'u 2-1 yenerek İstanbul Şampiyonu oldu. Böylelikle (B) Genç takımımız, İstanbul birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı" dedi.
      PAF takımlarının Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verdiğini anlatan Pak, "PAF takımımız oyunları ve skorlarıyla camiamızı sevindirmeye devam etmektedir. Ayrıca PAF takımımız Almanya'da Loupheim kentinde FV Olimpia Loupheim'in düzenlediği 43. Uluslararası 19 yaş altı turnuvasında finale kadar yükseldi. Ancak finalde şanssız bir yenilgi alan takımımız turnuvadan ikinci olarak ayrıldı. PAF takım kalecimiz Serkan Boydak ise turnuvanın en iyi kalecisi seçildi" ifadelerini kullandı.
      Pak, yıldız takımlarının da Türkiye Şampiyonası yarı finalinde Galatasaray'ı 1-0 yenerek, finalde ise Samsunspor'a 2-1 yenilerek Türkiye ikinciliğini elde ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
      "Futbol Özkaynak Düzeni'nde üst üste gelen başarılar planlı programlı çalışmaların ürünüdür. Profesyonel takımda oynayan oyuncularımız görev almaya devam etmektedir. En önemli sevinç ve gurur duyduğumuz olay da Genç Milli Takımlarda yer alan oyuncularımızın artmasıdır. Dün, Hollanda ile oynanan ve 5-1 kazandığımız 18 yaş altı genç milli maçında oyuncularımızdan Aydın Karabulut, Emre Özkan ve Emre İncemollaoğlu görev yapmışlardır. Gollerimizin ikisini Aydın Karabulut, ikisini de Emre İncemollaoğlu kaydetmiştir. Ayrıca 19 yaş altı Genç Milli Takımı'na da Mehmet Sedef, Kenan Özer, Serkan Boydak ve Korcan Çelikay davet edildi."
     
     HALİM OKTA: "BEŞİKTAŞI ÇOK ÖZEL BİR JENERASYON BEKLİYOR"
      İstanbul şampiyonu olan Beşiktaş (B) Genç Takımı'nın Antrenörü Halim Okta, Beşiktaş'ı çok özel bir jenerasyonun beklediğini söyledi.
      Bundan sonraki hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu ve buna ulaşacaklarına inandığını dile getiren Okta, "Amacımız genç oyuncularımıza (A) Takımı forması giydirmektir. 24 kişilik (B) Genç Takımı kadromuz kısa süre sonra Beşiktaşımızın en önemli grubu olacak. Kadromuzda çok yetenekli futbolcularımız var. Bir kaç sene içinde herkes bu çocukları konuşuyor olacak. Bunun için rahatlıkla Beşiktaşımızın geleceği garanti altında diyebiliyorum" dedi.