Bursastore'un 6'ncı şubesi açıldı

Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazanın 6'ıncı şubesinin açılışına, kulüp başkanı Bölükbaşı, teknik direktör Sağlam, futbolcular Advincula ve Erdem Özgenç katıldı

Bursastore'un 6'ncı şubesi açıldı
Bursastore'un 6'ncı şubesi açıldı
GİRİŞ 19.08.2015 17:46 GÜNCELLEME 19.08.2015 17:46

 Bursaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore'un 6'ncı şubesi hizmete girdi.

Dörtyol Eskişehir Han'daki mağazanın açılışında konuşan kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa'nın ilçelerinde de yeni mağazalar açmayı hedeflediklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde, Bursastore'un zarar eden bir işletme olduğunu savunan Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Zararı giderdik ve kar etmeye başladık. Bursastore ile ilgili hem ürün hem de ürün kalitesi bazında çok büyük hedeflerimiz var. Bursaspor'a gelir getirecek kalemlerden biri olan Bursastore'umuz için arkadaşlarımız güzel çalışmalar yapıyor. Önümüzde bir tır projemiz var. Diğer illerde şu an mağazamız yok. Başta İstanbul olmak üzere birçok ile de Bursastore açmak istiyoruz. Bursa içinde store açma konusunda sıkıştığımız yerler vardı. Bunları daha modern duruma getireceğiz. Bu konuda da belediyelerle iş birliği içindeyiz. Belediyelerimiz bize büyük destek oluyor."

Bölükbaşı, Nilüfer Belediyesi'nin İzmir yolunda kulübe tahsis ettiği yerin tapusunu birkaç gün içinde alacaklarını, buraya Bursastore dışında sporseverlerin kahvaltı yapabileceği, dinlenebileceği alanların da olacağı farklı bir konsepte sahip tesis yapılacağını anlattı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da ürünlerin daha geniş kapsamda ve daha çok kitleye ulaşması bakımından bu tür mağazaların sayısının fazla olması gerektiğine değinerek, "Bu tarz mağazaları açarken buraların hayatiyetinin devam etmesi de çok önemli. Bu yüzden de taraftarımıza ve Bursaspor'u sevenlere çok önemli görevler düşüyor. Bir Bursaspor taraftarı ve teknik direktörü olarak görevimi yaptım ve iki forma ile şort alarak Bursastore'un ilk müşterisi oldum. İnşallah hayırlı ve bereketli olur" diye konuştu.

Açılış törenine, Bursastore sorumlusu Ahmet Eraslan, futbolcular Luis Advincula ve Erdem Özgenç ile bir grup taraftar katıldı.

KAYNAK: AA