Maçın ardından

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'in ilk haftasında 1-0 yenildikleri 1461 Trabzon maçına ilişkin, "Açık söylemek lazım, her şeye rağmen mağlup olmamalıydık. Özellikle ikinci yarı tamam beceriksizdik ama top da bizi sevmedi" dedi.

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 18.08.2015 01:23 GÜNCELLEME 18.08.2015 01:23

İldiz, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, zorlu bir mücadele oynadıklarını söyledi.

İyi oynadıkları dönemde, devre sonuna doğru bir anlık dalgınlıkları sonucunda gol yediklerini ifade eden İldiz, ikinci devre başından, oyunun özellikle son yarım saati de dahil olmak üzere sonuna kadar ellerindeki mevcut kadro içeresinde gidebildikleri her türlü rizikoya girdiklerini anlattı.

Oyunu rakip kaleye de yığdıklarını ve her şeyi yaptıklarını vurgulayan İldiz, şunları söyledi:

"Maçın skoru '1-0 olmamalıydı' diyorum ama bir gerçek var ki çok bariz şekilde eksiklerimizi de gördük. Açık söylemek lazım, her şeye rağmen mağlup olmamalıydık. Özellikle ikinci yarı tamam beceriksizdik ama top da bizi sevmedi. Bu gerçeği de kabul etmek lazım. Enteresan pozisyonlarımız da kaçtı." 

 

- 1461 Trabzon Cephesi 

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu da kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

İkinci yarı biraz skoru koruma adına oyundan düştükleri için sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Zıvaloğlu, "Özellikle pas bağlantılarında biraz sıkıntı yaşadığımız için biraz baskı yer gibi göründük. Ancak kazandığımız için çok sevinçliyim" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, maçın sonlarına doğru Yeni Malatyaspor'un bir pozisyonunda topun kale çizgisini geçip geçmediğini sorması üzerine Zıvalıoğlu, gördüğü kadarıyla topun çizgiyi geçmediğini ifade etti.       

KAYNAK: AA