Maçın ardından

 PTT 1. Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'a 3-2 mağlup olan Giresunspor'un teknik direktörü Sefer Yılmaz, "İstemediğimiz şekilde kötü başlangıç yaptık" dedi.

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 17.08.2015 00:40 GÜNCELLEME 17.08.2015 01:01

Yılmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor karşısında galip gelerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında duran toptan yedikleri iki golün oyundan kopmalarına neden olduğunu kaydeden Yılmaz, "İstemediğimiz şekilde kötü başlangıç yaptık. Oyun da iyi gidiyordu ama iki tane duran toptan gol yedik. 2-0 geriye düşünce oyuncularımız demoralize oldu. İlk yarıyı 3-0 mağlup tamamladık. Ben devre arasında hiç bir şeyin bitmediğini söyledim. Taktiksel anlamda ve 2 oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya başladık. 2 golle farkı bire indirdik. 3. ve 4. golü de bulabilirdik. Giresun tarihine yazılabilecek bir zaferi kaçırdık" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, gelecek maçlarda daha iyi bir Giresunspor izlettirmek istediklerini aktararak, "Bu hataları yapmayan, öne geçip çok daha rahat futbol oynayan, istediğini sahaya yansıtan bir Giresunspor göstermek istiyoruz" diye konuştu.

 

- Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise 3-0 öne geçmelerine rağmen rahat bir galibiyet alamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini dile getiren Kalpar, "İlk yarıyı 3-0 önde tamamladık. Bu bizim için avantajdı ama bunu kullanamadık. İlk yarıda biz, ikinci yarıda Giresunspor daha etkili oldu. İkinci yarıda zor anlar yaşadık, 2 gol yedik. 3. golü de yiyebilirdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz ama buradan alacağımız çok büyük ders var" şeklinde görüş belirtti.

KAYNAK: AA