Maçın ardından

 Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, PTT 1. Ligin ilk haftasında Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 16.08.2015 00:45 GÜNCELLEME 16.08.2015 00:45

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, futbolcularını sahadaki mücadeleden ve galibiyetten dolayı kutladığını belirtti.

Sezonun ilk maçlarının her zaman zor geçtiğini ifade eden Altıparmak, maça iyi başladıklarını, özellikle ikinci yarının ilk 20 dakikasında sahada çok iyi bir Denizlispor'un olduğunu vurguladı.

İlk dakikalarda fiziksel olarak rakipten çok üstün oynadıklarını kaydeden Altıparmak, "Yeni bir takım oluşturduk. Takıma yeni transfer edilen arkadaşlarımız yavaş yavaş uyum sağlıyor. Çok önemli bir galibiyet aldık. Ligin çok iyi bir takımına karşı oynadık. Oyuncularımız müthiş mücadele etti. Kazanma arzusunu sahaya yansıttı. Hepsini alınlarından öpüyorum. Bugün sadece bir maç kazandık, bu müsabakayı unutum bir an önce Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

 

- Alanyaspor cephesi

 

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise yenilgiye rağmen oynadıkları futboldan memnun olduğunu söyledi.

Denizlispor'un pozisyona girmeden maçı kazandığını ileri süren Altın, "Oynadığımız futboldan çok memnunum. Futbolcu arkadaşlarımız, biz ne verdiysek onları iyi algılayıp sahaya yansıttılar. Hedefimizden şaşmayacağız. Ne sevinci ne de üzüntüyü fazla abartmadan yolumuza devam edeceğiz. Takımımıza katılacak arkadaşlarımızla daha da güçleneceğiz. Bu takım geçen sezon play-off yaşadı. Artık çıtayı yükselttik, hedefimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA