Maçın ardından

Göztepe Yardımcı Antrenörü Fatih Kavlak, PTT 1. Lig'in ilk haftasında 2-2 berabere kaldıkları Elazığspor maçında oyunun hakimi olduklarını, ancak 1 puanla yetindiklerini söyledi.

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 15.08.2015 23:47 GÜNCELLEME 15.08.2015 23:47

Kavlak, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maça iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda bunun sonucunda golü bulduklarını aktardı.

Daha sonraki süreçte Elazığspor'un oyun kurmasına fırsat verdiklerini belirten Kavlak, ''Bu arada gol yedik. Bu dakikalar bizim için zor oldu. Oyun hakimiyetinin bizde olduğunu düşünüyoruz. Daha iyi oynayacağımıza eminim. Zor bir lig, biz de yeni kurulan bir takımız. Daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Bugün de 1 puanla yetindik" diye konuştu.

 

- Elazığspor cephesi

 

Elazığspor Teknik Sorumlusu Bayram Kadir Bektaş, yaptıkları bireysel hatayla yedikleri golden dolayı maça neredeyse yenik başladıklarını dile getirdi.

Göztepe gibi bir takıma karşı geriden gelip skor üstünlüğünü sağlamanın kolay olmadığını ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:

''Her zaman galibiyete oynayan bir takımız. Bu yüzden her maça da galibiyet için çıkıyoruz. Neredeyse hiç pozisyon vermediğimiz maçta 2 gol yedik. Ufak hatalardan 2 puan kaybettik ama önemli değil. Böyle iyi futbol oynadığımız zaman istediğimiz sonucu alacağımızı biliyoruz. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta kendi evimizde aynı futbolla inşallah galibiyet alırız."

KAYNAK: AA