Bursaspor'da transfer çalışmaları

Dinamo Moskovalı Dzsudzsak'tan olumlu yanıt alan, aynı takımdan Vainqueur için de harekete geçen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçeli Stoch konusunda ise görüşmelerini sürdürüyor

Bursaspor'da transfer çalışmaları
Bursaspor'da transfer çalışmaları
GİRİŞ 15.08.2015 12:11 GÜNCELLEME 15.08.2015 12:11

Transfer çalışmaları doğrultusunda Rusya'nın Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak'tan olumlu yanıt alan, aynı takımdan Fransız ön libero William Vainqueur için de harekete geçen Bursaspor, Fenerbahçeli Miroslav Stoch konusunda ise görüşmelerine devam ediyor. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan yeşil-beyazlılarda, kulüp yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce kente getirterek görüşme yaptıkları Dzsudzsak'ı kadrosuna dahil edebilmek için yoğun şekilde çalışıyor. 

Bursa'da bulunduğu süre içinde kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldığı, Bursa'yı da oldukça beğendiği ifade edilen Dzsudzsak'ın Bursaspor'a gelmek için yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyelerine olumlu yanıt verdiği ifade ediliyor.

Bu gelişmelerin üzerine transfer komitesi üyeleri, Dinamo Moskova takımıyla irtibata geçerek, bu futbolcunun bonservisini alabilmek için görüşmelere başladı.

 

- Dzsudzsak'ın ardından hedef Vainqueur

 

Bursaspor, Arjantinli ön libero Belluschi'nin takımdan ayrılmasından sonra bu mevki için de arayışlarını sürdürüyor. 

Yeşil-beyazlılar, Balazs Dzsudzsak'ın önerdiği takım arkadaşı Fransız oyuncu William Vainqueur'ı da kadroya dahil edebilmek için harekete geçti. Yöneticilerin, bu oyuncuyla yapılan görüşmelerden de olumlu yanıt aldığı ve bonservisi için Dinamo Moskova kulübüne teklifte bulunduğu kaydedildi. 

Dinamo Moskova'nın Dzsudzsak ve Vainqueur'un bonservisleri için yeşil-beyazlılardan 5 milyon avro talep ettiği, Bursasporlu yöneticilerin de bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı bildirildi. 

 

- Stoch ile görüşmeler sürüyor 

 

Yeşil-beyazlılar, transfer listesinde bulunan Fenerbahçe'nın Slovak oyuncusu Miroslav Stoch için de görüşmelerini sürdürüyor. 

Stoch'u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna dahil etmek isteyen yeşil-beyazlıların bu teklifine Fenerbahçe'nin sıcak baktığı ifade edildi. Stoch'un menajerinin transferi sonuçlandırmak üzere 18 Ağustos Salı günü Bursa'ya gelerek Bursasporlu yöneticilerle görüşeceği belirtildi. 

KAYNAK: AA