Ankaragücü'ne ''kardeş'' desteği

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, Ankaragücü taraftarlarının ''oyuncu desteği'' taleplerine yardım sözü verdi

Ankaragücü'ne ''kardeş'' desteği
Ankaragücü'ne ''kardeş'' desteği
GİRİŞ 13.08.2015 22:57 GÜNCELLEME 13.08.2015 22:57

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü taraftarlarının kendilerinden ''oyuncu desteği'' taleplerine yardımcı olabileceklerini açıkladı.

Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları arasındaki örnek dostluğun sadece Türkiye'de değil, dünya spor kamuoyu tarafından da bilindiğini söyledi.

Ankaragücü'nün özellikle son yıllarda yaşadığı sıkıntılı dönemlerine en fazla üzülenlerin başında Bursaspor camiasının geldiğine dikkati çeken Bölükbaşı, sarı-lacivertli kulübün bir an önce yeniden eski günlerine dönmesini arzu ettiklerini bildirdi. 

Bölükbaşı, Ankaragücülü taraftarların bugün gerek sosyal medya üzerinden gerekse kulübü arayarak kendilerinden ''oyuncu desteği'' talebinde bulunduklarını da vurgulayarak, ''Bursaspor Kulübü olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu çerçevede hem sarı-lacivertli hem de yeşil-beyazlı taraftarların içi rahat olsun'' diye konuştu. 

İki takım taraftarlarının başlattığı ve ''BursAnkara'' adını verdikleri dostluk köprüsünün bir şehit emaneti olduğunu da dile getiren Bölükbaşı, ''Bu dostluk hiç bir zaman bitmeyecektir. Bu çerçevede Ankaragücü yönetim kurulu üyeleriyle başta sayın başkanları olmak üzere her zaman fikir alışverişinde bulunmaya ve kendilerine destek olmaya hazırız'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA