Orduspor'un borcu 83 milyon lira

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, "Orduspor'un borcu faizler hariç 83 milyon liradır" dedi. 

Orduspor'un borcu 83 milyon lira
Orduspor'un borcu 83 milyon lira
GİRİŞ 10.08.2015 16:35 GÜNCELLEME 10.08.2015 16:35

Pamuk, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hem futbolda hem de basketbolda transfer yasağı ile karşı karşıya olduklarını hatırlattı. 

Bir takım görüşmeler yaptıklarını ve transfer yasağını kaldırmak için çalıştıklarını belirten Pamuk, işlerinin çok kolay olmadığını ifade etti. 

Zor bir süreçten geçtiklerini ve her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Pamuk, "Kulübe üyelik konusunda destekler geliyor. Aynı desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz" diye konuştu. 

Orduspor'un borcuna da değinen Pamuk, şunları kaydetti:

"Orduspor'un borcu faizler hariç 83 milyon liradır. Şu anda eski yönetimden kalan bu borcun incelemeleri sürüyor. Denetimsiz bir firmaya yaptırdığımız bu denetimin tamamlamasını bekliyoruz. Daha sonra çıkan raporu yönetim kurulumuzda değerlendireceğiz. Kamu vicdanını rahatlatma anlamında gerekirse hukuki yollara başvuracağız. Yapılan bir yanlış varsa hesabını sormak için buradayız. Bu bizim görevimiz. Bunda hiç kimsenin tereddüdü olmasın. Şu andaki çıkarılan borç 83 milyon lira. Ancak bu borca daha ne kadar eklenir bunu öğrenmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var."

Yeni yönetimin her konuda şeffaf olacağının altını çizen Pamuk, "Ne yapıyorsak bunu herkes bilecek. Kimseden bir şey saklamayacağız. Bunun sözünü bütün Ordululara veriyoruz. Kimseden bir şeyleri saklamayacağız" ifadelerini kullandı. 

Yaşar Pamuk, transfer yasağının 17 Ağustos'ta açılabileceğini, aksi durumda Orduspor'un alternatif planlarının olduğunu sözlerine ekledi. 

KAYNAK: AA