Yeni Malatyaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ligin ilk haftasında sahasında 1461 Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Yeni Malatyaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları
Yeni Malatyaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları
GİRİŞ 06.08.2015 21:38 GÜNCELLEME 06.08.2015 21:38

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde, Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında gerçekleştirilen idmanda futbolcular gruplar halinde koştu. 

İldiz, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok zorlu bir göreve soyunduğunun farkında olduğunu belirtti. Bolu'da çok yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını kaydeden İldiz, yeni sezon hazırlıklarını Malatya'da sürdüreceklerini ifade etti. 

Transfer çalışmalarına değinen İldiz, "Geçen sezondan kalan 10-12 arkadaşımıza yeni takviyeler ilave edildi, transfer çalışmalarımız devam ediyor. En az 3 nokta transfer daha yapacağız, arkadaşlarımızın bu anlamda yoğun çalışmaları devam ediyor. Arkadaşlarımızın başarısına katkısı olacak futbolcuları alacağız" dedi.

Transfer çalışmalarını Malatyaspor'un imkanları ölçüsünde sürdürdüklerine dikkati çeken İldiz, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce sağlıklı, güvenli bir Malatyaspor olarak bu ligde varlığımızı ispat etmek istiyoruz. Yapacağımız transferler sonunda hedefimizi açıklayacağım. Şu an için gerçekçi olmak gerekirse sağlıklı, yere sağlam basan, çağdaş futbol oynayan, futbol kamuoyunun beğenisini kazanan, kazanmaya çalışan bir Malatyaspor'u sahada göstermeye çalışacağız."

Yeni transferlerden Kamil İçer ise Bolu kampının kaynaşma açışından son derece iyi geçtiğini belirtti. Gittikçe artan bir performansları olduğunu anlatan Kamil İçer, iyi yoldaki takımlarının daha da iyi olacağını vurguladı.

Koray Şanlı da PTT 1. Lig'in zorlu ve kaliteli bir lig olduğunu belirterek, kendilerinin de ona göre önlem alacaklarını ifade etti.     

 

KAYNAK: AA