Hentbolda transfer

Antalyaspor, antrenör Okan Halay ile sözleşme yeniledi

Hentbolda transfer
Hentbolda transfer
GİRİŞ 06.08.2015 14:13 GÜNCELLEME 06.08.2015 14:40

 Türkiye Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, antrenör Okan Halay ile olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Halay, bu yıl Antalyaspor'u hentbolun önemli figürlerinden biri haline getirmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Karakterli ve dirençli bir takım oluşturma hedefinde olduklarını belirten Halay, "Bunları yapabileceğimize inanıyorum. Antalyaspor önemli bir marka. Bu markayı önümüzdeki yıllarda şampiyonluk hedefine koyabilmek için bu yıl bizim hedef yılımız. Bu sene göstereceğimiz başarı ilerleyen yıllar için bize iyi bir ölçü olacak" dedi.

Bu yıl yabancı sınırlamasının 14 oyuncuya çıktığını, kendilerinin ise genellikle milli takım oyuncularını transfer etmeye çalıştıklarını anlatan Halay, "Özellikle A Milli Takım seviyesindeki 4-5 oyuncuyu buraya getirebilmeyi başardık. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Öncelikli hedefimiz iyi hentbol oynamak. Ondan sonra başarı da arkasından gelecektir" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban da Okan Halay'ın geçen sene göreve başladığında kısıtlı bir kadro ile ligi iyi bir noktada bitirdiğini kaydetti.

İrban, Okan Halay ile bu yıl Antalyaspor'u gelmesi gereken en güzel noktaya taşımak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA