Trabzonspor-Rabotnicki maçına doğru

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın Trabzonspor'a konuk olacak Makedon ekibi Rabotnicki'nin teknik direktörü Igor Angelovski, galibiyet almak ve tur atlamak için geldiklerini söyledi.

Trabzonspor-Rabotnicki maçına doğru
Trabzonspor-Rabotnicki maçına doğru
GİRİŞ 05.08.2015 20:49 GÜNCELLEME 05.08.2015 20:49

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Angelovski, kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade ederek, ilk müsabakada aldıkları 1-0'lık galibiyetin önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor'un, geleneği bulunan çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Angelovski, "Trabzonspor favori ama biz de gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Mücadelemizi vereceğiz, savaşacağız ve galip gelmek için uğraşacağız" dedi.

Angelovski, yarın kendilerini bir üst tura çıkaracak sonucu almak istediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Trabzonspor çok iyi, başarılı bir takım. Biz de takım olarak her türlü stratejiye sahibiz. Trabzonspor'un sergileyeceği taktiğe karşı biz de stratejimizi belirleyeceğiz. İyi bir kadrom var. Baskılara karşı direnebileceğimizi düşünüyorum. Buraya galibiyet almak ve tur atlamak için geldik. Trabzonspor da tur atlamak isteyecek. Sonuçta çok güzel bir maç olacağına inanıyorum."

KAYNAK: AA