Tarsus İdmanyurdu çalışmalarına evinde devam ediyor

Teknik Direktörü Gündeş: "Palandöken kampı takımın kaynaşması açısından çok güzeldi. Yeni gelen oyuncularımız 1 yıldır bu takımın formasını giyiyormuş gibi arkadaşlarıyla kaynaştılar"

Tarsus İdmanyurdu çalışmalarına evinde devam ediyor
Tarsus İdmanyurdu çalışmalarına evinde devam ediyor
GİRİŞ 05.08.2015 16:12 GÜNCELLEME 05.08.2015 16:12

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu, Erzurum Palandöken kampının ardından yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde devam ediyor.

Teknik direktörü Murat Gündeş, tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum'da gerçekleştirdikleri ilk etap kampında daha çok dayanıklılık üzerine çalıştıklarını söyledi.

Kampa yeni transfer ettikleri 12 oyuncu ile altyapıdan gelen futbolcuların da katıldığını anımsatan Gündeş, "Palandöken kampı takımın kaynaşması açısından çok güzeldi. Yeni gelen oyuncularımız 1 yıldır bu takımın formasını giyiyormuş gibi arkadaşlarıyla kaynaştılar" dedi.

Çalışmalara bir süre Tarsus'ta devam edeceklerini belirten Gündeş, Erzurum kampının bir kademe üzerine çıkarak daha ağır antrenmanlar yapacaklarını dile getirdi.

Bir veya iki oyuncu takviyesine daha ihtiyaçları olduğunu anlatan Gündeş, en az play-off oynama hedefiyle lige başlayacaklarını ifade etti.

Gündeş ayrıca, Tarsus'taki çalışmaların ardından 14-25 Ağustos tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'da kamp yapıp sezona hazır şekilde gireceklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA