Muğlaspor Okçuluk Takımı, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

 Muğlaspor Okçuluk Takımı, 26-30 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'de düzenlenecek Türkiye Okçuluk Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Muğlaspor Okçuluk Takımı, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
Muğlaspor Okçuluk Takımı, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor
GİRİŞ 03.08.2015 14:08 GÜNCELLEME 03.08.2015 14:08

Yatağan'ın Bencik Mahallesi'ndeki aile sağlığı merkezinin bahçesinde şampiyonaya hazırlanan Muğlaspor Okçuluk Takımı, 22 Ağustos'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek.

Takım, şampiyona öncesindeki son üç antrenmanını ise Kaya Köstepen Şehir Stadı'nda yapmayı planlıyor.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenecek şampiyonaya takım halinde katılacak Muğlaspor Okçuluk Takımı, Antrenör Ejder Sözen yönetiminde günde üç antrenman yapıyor.

Sözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıldan beri katıldıkları 9 ulusal şampiyonadan 43 madalya ve 12 Türkiye rekoru elde ettiklerini anımsatarak, Gelibolu’daki şampiyonaya hazır olduklarını söyledi.

Şampiyonalarda rakiplerine göre daha az imkanlarla mücadele ettiklerini ve takım ruhuyla ciddi başarılar kazandıklarını anlatan Sözen, “Gelibolu'ya çok iyi hazırlanıyoruz. Aşırı sıcaklara rağmen Bencik Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde her gün, günde üç antrenman yapıyoruz. Ekipman olarak bugüne kadar tam teçhizat katılacağımız ilk şampiyona olan Gelibolu'da başarılarımızı geliştireceğimize inanıyoruz” dedi. 

Okçuluk sporunun pahalı bir spor dalı olduğunun altını çizen Sözen, imkanlarının kısıtlı olduğunu fakat Muğlaspor Kulübü, Yatağan Belediye Başkanlığı ve Erçakım Mermer’in destekleriyle hazır hale geldiklerini kaydetti.

Sözen, "Bu şampiyona bizim için ayrı bir önem taşıyor. Turnuvada Milli Takım Teknik Gelişim Kampına seçmeler de yapılacak. Umarım takımımızın sporcuları bu kampa katılır ve kendilerini daha da geliştirir" diye konuştu.

KAYNAK: AA