Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da sezon hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdürüyor.

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da sezon hazırlıkları
Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da sezon hazırlıkları
GİRİŞ 03.08.2015 11:21 GÜNCELLEME 03.08.2015 11:21

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  sıkı bir çalışma programı hazırladıklarını, yeni sezona damga vurmak istediklerini, bu nedenle lige hazır girmeleri gerektiğini kaydetti.

Ortakudaş, "Kampın ilk günleri neşeli ve yorucu geçiyor. İstediğimizi elde edebilmemiz için çok çalışmalıyız. Biz de onu yapıyoruz. Lige eksiksiz ve hazır girmek istiyoruz. Zira bizi bekleyen uzunca bir yol var. Şampiyonluğa oynayacağız. Diri bir takımız. Eksiklerimiz var ama kısa zamanda gidereceğiz” dedi.

İstedikleri özellikleri taşıyan ve fiyat olarak da uygun olan futbolcuları kadrolarına katacaklarını ifade eden Ortakudaş, şunları söyledi:

“Futbol piyasasında fiyatlar üst seviyelere çıktı. Kulüpler ve futbolcular da bir süre bekleyip görme taktiği uyguluyor. Bakıldığında böyle bir piyasanın kulüpler için zor olduğunu görebiliriz. Şartlar belli. Kimse şartlarının üzerine çıkamaz. Çıktığın anda batarsın. Biz de bütçemize uygun futbolcular bakıyoruz. Görüşme halinde olduğumuz isimler var. Bekleyip göreceğiz."

KAYNAK: AA