Samsunsporlu futbolcu Hasan Kılıç, özür diledi

Kılıç: "Samsunspor'u büyük bir çöküşten kurtaran başkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum"

Samsunsporlu futbolcu Hasan Kılıç, özür diledi
Samsunsporlu futbolcu Hasan Kılıç, özür diledi
GİRİŞ 01.08.2015 12:28 GÜNCELLEME 01.08.2015 12:28

PTT 1. Lig ekplerinden Samsunspor'un genç futbolcusu Hasan Kılıç, "Samsunspor'u büyük bir çöküşten kurtaran başkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum" dedi.

Samsunspor'un ikinci kamp döneminde Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun elini sıkmadığı için eleştirilen Kılıç, yazılı açıklama yaparak, özür diledi.

 Samsunspor'un Kartepe ve Erzurum kamplarının hem takım ve kendisi adına çok güzel geçtiğini belirten Kılıç, "Aramıza yeni katılan teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla uyumlu ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Altınordu müsabakasıyla başlayacak olan yeni sezona hazırlıklarımız sorunsuz bir şekilde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminde isminin bir kaç kulüp ile anılmasından ötürü yerel ve ulusal basında haberler yapıldığını anımsatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Samsunspor'un sözleşmesi devam eden bir futbolcusuyum. Hedefim Samsunspor'u bu sezonun sonunda hak ettiği Süper Lig'e çıkartmaktır. Bu doğrultuda başta zor günlerimizde bize sahip çıkan ve Samsunspor'u büyük bir çöküşten kurtaran başkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum. Büyük Samsunspor taraftarlarına bu sezon şampiyonluk yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı iletmek isterim."

 
KAYNAK: AA