Milli Atlet Sivridemir'e Tarhan'dan Cumhuriyet Altını

Ay başında Kosova'nın Mitrovica kentinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Atletizm Şampiyonası'nda birinci olan Furkan Sivridemir, memleketinde Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Milli Atlet Sivridemir'e Tarhan'dan Cumhuriyet Altını
Milli Atlet Sivridemir'e Tarhan'dan Cumhuriyet Altını
GİRİŞ 24.07.2015 16:59 GÜNCELLEME 24.07.2015 16:59

11 ülkenin katıldığı atletizm yarışlarında erkekler cirit atmada 64.03 metrelik atışıyla birinci olan Milli Sporcu Sivridemir, sevincini Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile paylaştı.

Sivridemir'i makamında kabul eden Tarhan, Sivridemiri başarısından dolayı kutlayarak ''Belediye olarak tüm sporcularımıza imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazırız. Kosova'nın Mitrovica kentinde 13'üncüsü düzenlenen şampiyonada 7 birincilikle tarihindeki en başarılı sonuca imza atan milli takım sporcularımızı ve hemşehrimiz Furkan Sivridemir'i kutluyoruz" dedi.

Başkan Tarhan'a teşekkür eden Milli Atlet Sivridemir ise, "4 yıl Osmaniye Cevdetiye atletizm sporcusu olarak çalıştım. 1 yıl önce Ankara'ya Fenerbahçe Spor Kulübünde geçtim. 5 yıldır cirit atma sporu ile yakından ilgileniyorum ve her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Antrenörüm Mustafa Yiğit'in başarımda çok büyük bir önemi var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefim dünya şampiyonluğudur" diye konuştu.

KAYNAK: AA