Giresunspor'un Afyonkarahisar kampı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Sefer Yılmaz, Afyonkarahisar'da gerçekleştirdikleri kampta, hazırlık maçlarında oluşacak tabloya göre 2-3 futbolcu transferi yapabileceklerini söyledi. 

Giresunspor'un Afyonkarahisar kampı
Giresunspor'un Afyonkarahisar kampı
GİRİŞ 23.07.2015 15:27 GÜNCELLEME 23.07.2015 15:58

Karadeniz temsilcisinin, Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Yılmaz, taktik ve teknik ağırlıklı çalıştıklarını belirterek, "İkinci kamp dönemimizi yoğun bir şekilde Afyonkarahisar'da geçireceğiz. Burada otel ve iklim şartları oldukça iyi. Güzel bir çalışma ortamı var. Burada yapılacak turnuva dahilindeki maçlarda eksiklerimizi göreceğiz. Buna göre 2-3 transfer daha yapabiliriz" diye konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini vurgulayan Yılmaz, PTT 1. Lig'de güçlü takımlar bulunduğunu dile getirerek, "Bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Hiçbir maç için 'beraberliğe oynayalım' ya da 'savunma yapalım, bu maç zor geçecek' gibi düşüncemiz yok. Bizim için bütün rakipler eşit. Giresunspor'u en güzel şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA