Orduspor, potada transfer için "düğmeye bastı"

 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, iddialı bir takım kurabilmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Orduspor, potada transfer için "düğmeye bastı"
Orduspor, potada transfer için "düğmeye bastı"
GİRİŞ 22.07.2015 19:03 GÜNCELLEME 22.07.2015 19:08

AA muhabirine yaptığı açıklamada bulunan Sportif Faaliyetler AŞ bünyesinde bulunan basketbol takımının, yönetimin görevini bırakmasıyla Orduspor bünyesine geçtiğini belirtti.

Basketbol takımının lige çıkabilmesi için federasyona ödenmesi gereken parayı yatırdıklarını ifade eden Pamuk, sıranın transfer çalışmalarında olduğunu dile getirdi.

Yaşar Pamuk, lig başlayana kadar basketbol şubesinde yeni yönetimin belirleneceğini vurgulayarak, "Yurt içi ve yurt dışından birçok oyuncuyla görüşüyoruz. İddialı bir takım kurabilmek için kolları sıvadık. Yeni sezonda hem lig hem de Avrupa'da mücadele edeceğiz. Adımlarımızı bunun bilinciyle atacağız" diye konuştu.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni bu sezon daha iyi yerde bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Pamuk, "Bunun için çok çalışacağız. Orduspor'un en büyük sorunu ekonomik. Bu sorunumuzu aşmamız durumunda çalışmalarımız daha da hız kazanacak. Bu anlamda herkesi kulübe üye olmaya davet ediyoruz. Her üye sorunlarımızın bir adım daha çözüldüğü anlamına gelmektedir" ifadesini kullandı.

Pamuk, basketbola sponsor arayışı içinde olduklarını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA