Arkas Spor'da transfer

Voleybol Bayanlar 2. Lig ekiplerinden Arkas Spor, Seramiksan'dan Büşra Mutlu'yu transfer etti.

Arkas Spor'da transfer
Arkas Spor'da transfer
GİRİŞ 20.07.2015 13:56 GÜNCELLEME 20.07.2015 13:56

Kulübün açıklamasına göre, yeni sezon çalışmalarına 3 Ağustos'ta başlayacak Arkas Spor, iç transferde Cansu Güngör, Cansın Şurgun, Gizem Öcal, Gülsüm Şeyda Alp, İlarya Zararsız, İlayda Alkan, Pelin Kırtaş, Pınar Kırtaş, Gizem Karabacak, Melisa Kerman, Gülce Erdemir ve Esranur Solgan'ı takımda tuttu.

Altyapıdan Sude Bakkal, Selin Haşlak, Buse Kocakaya ve Selda Aksoy'u A takım kadrosuna alan Arkas Spor, geçen sezon Seramiksan'da forma giyen mili oyuncu Büşra Mutlu'yu kadrosuna kattı.

Takım antrenörü Onur Işıkçı, 4 oyuncu dışındaki tüm voleybolcuların Arkas Spor altyapısından yetiştiğine dikkati çekerek, "Bu, bizim altyapıya verdiğimiz önemin çok güzel bir örneği. Başarılı olan tüm oyuncularımız, zamanı gelince profesyonel takımımızda yer buluyor" dedi.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden ise tesisleşme ve altyapı verdikleri öneme işaret ederek, "Bence bu, şampiyonluklardan çok daha önemli. Bünyemizden yetişen oyunculardan kurulu kadromuzu, yine genç bir oyuncu olan Büşra Mutlu ile takviye ettik. Umarım, yine başarılı bir sezon geçireceğiz" görüşünü bildirdi.

 

KAYNAK: AA