Antalyaspor'un yeni transferleri takıma çabuk uyum sağladı

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Eto'o, takıma çabuk uyum sağladı.

Antalyaspor'un yeni transferleri takıma çabuk uyum sağladı
Antalyaspor'un yeni transferleri takıma çabuk uyum sağladı
GİRİŞ 15.07.2015 11:30 GÜNCELLEME 15.07.2015 11:52

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta'daki bin 600 rakımlı Davraz Kayak Merkezi'nde sürdüren Antalyaspor, kamp boyunca çalışmalarını sabah ve akşam olmak üzere iki idmanla sürdürüyor.

 Davraz Kampı'na sonradan katılan dünyaca ünlü futbolcu Eto'o, takıma en hızlı uyum sağlayanların başında geldi. Antrenmanlarda taktikler veren Eto'o'ya bazı futbolcular "Baba" şeklinde hitap ederken, Kamerunlu oyuncunun da takım arkadaşlarına Türkçe seslenmesi dikkati çekti. 

Antalyasporlu forvet oyuncu Ahmet Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, Davraz Kampı'nın çok yoğun geçtiğini, günde yaptıkları iki antrenmanla yeni sezona hazırlandıklarını söyledi. 

Denizlispor ile yaptıkları hazırlık maçında eksiklerini gördüklerini dile getiren Ahmet Aras, bayram sonrası yapacakları Afyonkarahisar kampıyla yeni sezona güzel şekilde girmek istediklerini kaydetti. 

Hazırlık maçlarının eksikleri görmek açısından önemli olduğuna değinen tecrübeli oyuncu, "Takımda yeni transferler var. Yeni transferlerin uyum süreci için bu maçlar çok önemli" diye konuştu.

Antalyaspor'da iyi bir arkadaşlık ortamı kurulduğuna işaret eden Ahmet Aras, "Yeni gelen oyuncular da karakter olarak çok sağlam. Bu uyum sürecini kısaltıyor, eğlenceyi de haliyle beraberinde getiriyor" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA