Dünya Global Tekvando Başkanı Park, Bursa'da

Global Tekvando Bursa Temsilciliği'nin davetlisi olarak kente gelen Linda Park, iftar programına katıldı

Dünya Global Tekvando Başkanı Park, Bursa'da
Dünya Global Tekvando Başkanı Park, Bursa'da
GİRİŞ 11.07.2015 23:25 GÜNCELLEME 12.07.2015 00:34

 Dünya Global Tekvando Başkanı Linda Park, Bursa'da iftar programına katıldı.

Global Tekvando Bursa Temsilciliği tarafından Kayhan Mahallesi Döner Sofrası'nda düzenlenen iftar programında Park'ın yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Türkiye Global Tekvando Yönetim Kurulu Başkanı Talih Yılmaz, başkan yardımcısı ve KKTC Global Tekvando Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ile çok sayıda yerli ve yabancı davetli yer aldı.

Park ve diğer yabancı konuklar, iftarın ardından semazen gösterisini büyük ilgiyle izledi. 

Gazetecilere açıklamada bulunan Park, Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Park, ziyaretinin özellikle ramazan ayına denk gelmesinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirterek, "Türkiye'de tekvando sporunun yıllardır yapıldığını ve birçok antrenörün olduğunu biliyorum. Bizim grubumuza Türkiye'den bu kadar insanın destek veriyor olması beni çok mutlu etmektedir" dedi.

Türkiye Global Tekvando Başkanı Yılmaz'ın, iyi işler yapacağını vurgulayan Park, "Federasyonun gelişimine katkı sağlayacağına inancım tam. Burada bulunmamın tek amacı Yılmaz'a ve organizasyonlara destek verdiğimizi göstermektir" ifadelerini kullandı.

Program sonunda Park, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a, tekvando sporunda başarılı kadın sporculara takdim edilen madalyon hediye etti. Global Tekvando Türkiye Temsilciliği yetkilileri de Park ve Karaburun'a üzerinde "Ne Mutlu Türküm Diyene" yazılı Atatürk posteri verdi.

KAYNAK: AA