Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:

"En büyük hedefimiz, Denizlispor'u bir an önce eski kimliğine kavuşturmak"

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:
Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak:
GİRİŞ 11.07.2015 17:46 GÜNCELLEME 11.07.2015 17:46

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yeşil-siyahlı ekibi bir an önce eski kimliğine kavuşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, Davraz kampının çok olumlu geçtiğini, yaptıkları transferlerle takımın daha da güçlendiğini söyledi.

Geçen sezonun sonlarında yakaladıkları "Denizlispor ruhunu", yeni sezon öncesinde de yaşattıklarını belirten Altıparmak, "Çok güzle bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcuların birlik ve beraberliği başarı için olumlu sinyaller veriyor. En büyük hedefimiz, Denizlispor'u bir an önce eski kimliğine kavuşturmak. Bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Altıparmak, oynadığı futbolla zevk veren bir takım oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Benim futbol ve oyun anlayışım hep hücum üzerine kurulu. Görev yaptığımız bütün takımlarda bunu oyuncularımıza yansıtmaya çalıştık. Geçen sezonun son 7 haftasında oynadığımız ofansif futbol sayesinde 5 galibiyet alarak ligde kaldık. Bu oyun anlayışımız yeni sezonda da sürecek. Oyunu kendi sahasında kabul eden değil, hücumu ve golü düşünen, çok koşan bir takım olacağız. Denizlispor'u layık olduğu yere getirmek için teknik heyetimiz ve futbolcularımız üzerine düşen görevi yerine getirecektir."

Öte yandan Denizlispor, yarın Isparta'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. 

 
KAYNAK: AA