Denizlispor Kulübü Başkanı Şavluk:

"Ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olacağımızın sözünü veriyorum"

Denizlispor Kulübü Başkanı Şavluk:
Denizlispor Kulübü Başkanı Şavluk:
GİRİŞ 09.07.2015 14:45 GÜNCELLEME 09.07.2015 15:41

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Şavluk, PTT 1. Lig'de üst sıraları hedefleyen bir takım olacaklarını söyledi. 

Şavluk, yeni sezon hedeflerine ilişkin başkan yardımcısı Mehmet Ekizler, basın sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz ve asbaşkanlar ile kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. 

Denizlispor'un son yıllarda oldukça zor günler geçirdiğini dile getiren Şavluk, yönetime bu zor günleri aşmak için geldiklerini ifade etti. 

Şavluk, Denizli halkına ve taraftara, ortaya koyduğu futbolla zevk veren bir takım oluşturacaklarının sözünü vererek, şunları kaydetti: 

"Her zaman ligde üst sıraları hedefleyen bir takım olacağımızın sözünü veriyorum. Amacı olan, hedefe doğru kilitlenmiş bir takım oluşturacağız. Hedefimiz üst sıralara tutunmak. Biz 1. Lig'de kalacak olan bir takım hedefleyeceksek, burada bulunmanın bir anlamı yok. Rakiplerimiz güçlü ama bizim hedefimiz üst sıralar." 

Taraftarlardan yeni oluşturulacak takıma sahip çıkmaları ve sabırlı olmalarını da isteyen Şavluk, başarının belirli bir sinerjiyle ortaya çıktığını ve bir anda ortaya çıkmasının mümkün olmadığının da unutulmamasına işaret etti. 

 

- "BDDK'daki görevimden istifa ettim"  

 

Mustafa Şavluk, bu arada Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndaki (BDDK) daire başkanlığı görevinden dün itibarıyla istifa ettiğini bildirdi.

Bürokrasinin içinden gelen birisinin spor kulübünde başarılı olamayacağı yönündeki eleştirilerin ön yargıdan kaynaklandığına inandığını ifade eden Şavluk, "Bundan sonra Denizli'de iş hayatıma devam etmeyi düşünüyorum. Bürokraside edindiğimiz tecrübeleri buraya aktaracağım" dedi. 

 

- "Borçlarıyla değil başarıyla anılacak"

 

Şavluk, yönetim olarak hedeflerinden birinin de Denizlispor'u kurumsal bir yapıya kavuşturmak olacağını dile getirerek, Denizlispor'un artık borçlarıyla değil başarılarıyla anılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kulübün halen 23 milyon lira borcunun bulunduğunu kaydeden Şavluk, borçların yönetilebilirliği için sürdürülebilir bir mali tablo oluşturacaklarını kaydetti. 

KAYNAK: AA