Orduspor'dan, Avrupa Kupası kura değerlendirmesi

Basketbol şube başkanı Çiçek: "FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda ilk etapta, bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz"

Orduspor'dan, Avrupa Kupası kura değerlendirmesi
Orduspor'dan, Avrupa Kupası kura değerlendirmesi
GİRİŞ 05.07.2015 15:18 GÜNCELLEME 05.07.2015 15:18

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'un basketbol şube başkanı Akın Çiçek, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda ilk etapta bir üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un Avrupa Kupası'nda ilk defa geçen sezon mücadele ettiğini dile getirerek, "Geçen yılın tecrübesiyle bu sezon daha iyi olacağız. Grubumuzdaki rakiplerimiz arasında sadece Dinamo Moskova zor gibi görünüyor. Grup maçlarında iyi performans sergileyerek, amacımıza ulaşmak istiyoruz. İlk etapta bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Bu sezon Orduspor'un hem ligde hem de Avrupa Kupası'nda iddialı olacağını vurgulayan Çiçek, "Buna göre de transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Takımın başına Aydın Uğuz gibi önemli bir antrenörü getirdik. Şimdi sıra transferlerde. Önümüzdeki günlerde transferlerimizi tek tek kamuoyuyla paylaşacağız. Bu yıl özellikle yabancı oyuncu sayısı fazla olacak. Planlamamız bu yönde" ifadesini kullandı.

Çiçek, Avrupa Kupası ve lig maçlarının Ordu'da oynanacağını, bu sezon Ordululara basketbol şöleni yaşatacaklarını sözlerine ekledi.

Orduspor, 2015-2016 sezonu FIBA Kadınlar Avrupa Kupası kura çekiminin ardından Dinamo Moskova, Udominate ile TTT Riga-Flying Foxes karşılaşmasının galibi ile B Grubu'nda yer aldı.

KAYNAK: AA