Gaziantep Büyükşehir Belediyespor "tecrübe" arıyor

Teknik direktör Kutlu: "Bugüne kadar genç, yetenekli isimleri transfer ettik. Üst sıraları kovalamak için 2-3 tane de tecrübeli ismi kadromuza katmak istiyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor "tecrübe" arıyor
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor "tecrübe" arıyor
GİRİŞ 04.07.2015 17:11 GÜNCELLEME 04.07.2015 17:11

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, yeni sezonda üst sıralarda yer alabilmek için 2-3 tecrübeli oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ekibe yeni transferlerin de katıldığını belirtti. Önceki gün başlayan hazırlıklar sırasında takımdaki uyumu sağlayacak ve futbolcuların dayanıklılığını artıracak çalışmalar yaptıklarını dile getiren Kutlu, şu an için çalışmaların oldukça iyi geçtiğini vurguladı.

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri transferlerde genç oyuncuların dikkati çektiğini belirten Kutlu, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar genç, yetenekli isimleri transfer ettik. Üst sıraları kovalamak için 2-3 tane de tecrübeli ismi kadromuza katmak istiyoruz. Bu noktada istediğimiz oyuncuları bitirebilmek için yönetim kurulumuz var gücüyle çalışıyor. İnşallah en kısa sürede bu oyuncuları da alıp hazırlıklarımızı tam kadro sürdürürüz. İstediğimiz oyuncular arasında forvet hattını güçlendirecek ve forvet hattına top taşıyacak isimlerde yer alıyor."

Genç oyuncuların önemine işaret eden Kutlu, "Genç oyuncular, takımın direncini ve arzusunu artıracak. Ayrıca bugüne kadar aldığımız oyuncular kulübümüzün en az 2-3 yıllık iskelet kadrosunu kurabilecek ve kulübe de katkı sağlayabilecek isimlerdi" diye konuştu.

KAYNAK: AA