Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:

''Bursaspor olarak hem ülke futbol kamouyunun hem şehrimizin bizden ne beklediğini çok iyi biliyoruz, bunun farkındayız''

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:
Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:
GİRİŞ 02.07.2015 19:15 GÜNCELLEME 02.07.2015 19:15

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hem ülke futbol kamuoyunun hem de şehrin kendilerinden ne beklediğini çok iyi bildiklerini söyledi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun hem Türk futboluna hemde Bursaspor’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Sezon başlarken takımda eksiklerin olduğunu belirten Sağlam, “Milli oyuncularımızın sayısı bir hayli fazla, bu bizim adımıza gurur verici ve güzel bir olay. Bu arkadaşlara pazartesi akşama kadar izin verdim. Çünkü diğer arkadaşlarından on gün daha fazla çalıştı ve on gün sonra izne başladılar. Onlara dört gün daha ekstra izin verdik'' diye konuştu.

Sağlam, bugünden itibaren iki haftalık dönemde Bursa’da çalışacaklarını, ardından oyuncularına 4 günlük izin vereceğini ve sonra Almanya'nın Bielefeld kentinde gerçekleştirilecek kampa gideceklerini aktardı.

Hazırlıkların yanında takıma takviye çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Sağlam, şöyle konuştu:

''Bugün de yeni bir arkadaşımız takımımıza katıldı. Çek Milli Takımı'nın santrforu Tomas Necid ile mukavelemizi imzaladık. İnşallah onun için de hayırlı olur, güzel bir sezon geçirir ve bizim beklentilerimize de cevap verir. Transferlerimiz inşallah devam edecek. Bu sene takımımıza doğrudan uyum sağlayacağına inandığımız, kaliteli oyuncularla takımımızı destekliyoruz. İnşallah bu kalitede, hatta daha da kaliteli arkadaşlarla bu takviyeleri yapacağız."

Sağlam, kendilerinden beklentilerin olduğunu bildiklerini kaydederek, "Bursaspor olarak hem ülke futbol kamuoyunun hem şehrimizin bizden ne beklediğini çok iyi biliyoruz, bunun farkındayız. Dolayısıyla sorumluluğun bilincinde insanlar olarak da beklentilere karşılık vermek için çok çalışacağız. Çok fedakarlık yapıp taraftarımızın da beklentilerine karşılık vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sağlam bir gazetecinin, yeniden Bursaspor'a dönmesiyle ilgili ne duygular taşıdığına yönelik sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

''Çok güzel bir duygu. Biz Bursa şehrinden zaten uzaklaşmadık. Özellikle anlaşma imzaladıktan sonra taraftarlarımızın, halkımızın gösterdiği ilgi, sevgi, saygı onların da bizden uzaklaşmadıklarını gösterdi. Bu bizi çok sevindirdi, çok mutlu etti ama aynı zamanda biraz daha sorumluluğumuzu artırdı. Bizi bu kadar seven, bu kadar inanan ve bu kadar güvenen insanların tabi bir beklentileri var bizden. Bu beklentiye cevap vereceğiz. Kesinlikle akıllarında en ufak bir şüphe olmasın, onları tekrar mutlu edeceğiz."

KAYNAK: AA