Kardemir Karabükspor topbaşı yaptı

Teknik direktör Kalpar: - "Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e tekrar çıkartmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Kardemir Karabükspor topbaşı yaptı
Kardemir Karabükspor topbaşı yaptı
GİRİŞ 02.07.2015 12:37 GÜNCELLEME 02.07.2015 12:37

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde başladı.

Esentepe mevkinde kampa giren kırmızı-mavili takım, teknik direktör Hüseyin Kalpar ve yardımcı antrenörler gözetiminde sabah antrenmanında kros yaptı.

Teknik direktör Kalpar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'a kadar Bolu kampının devam edeceğini, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

Takımda eksiklerin olduğunu, 3-5 gün içerisinde bu sıkıntıyı gidermeye çalışacaklarını anlatan Kalpar, "Bu konuda büyük bir çalışma içerisindeyiz. Karabükspor’a yakışır bir şekilde kadro kurmayı hedefliyoruz. Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e tekrar çıkartmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Kalpar, takımda halen sözleşmesi devam etmesine karşın kampta olmayan oyuncularının olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:

"Takımdan net bir şekilde 'şu kadar oyuncu gitti' demek için elimizde bir doküman olması, oyuncuların sözleşmesinin feshedilmesi lazım. Ancak sözleşmesi feshedilen oyuncu sayısı çok az. Ama onlar bize gidecek imajı veriyor. Bu durum 3-5 gün içerisinde kesinleşir. Önemli olan Karabükspor’a faydalı olabilecek oyuncuyu bulup bünyemize kazandırmaktır. Lig maratonunda bizi ileriye taşıyabilecek oyuncuya ihtiyacımız var. En iyi ve en doğru tercih yaparak takım kurmaya çalışıyoruz. Özellikle yabancı oyuncu konusunda yanlış yapmamak gerekiyor."

Takımdaki 16 oyuncudan 9'unun kamp öncesi saçlarını kazıtmış olması dikkat çekti.

KAYNAK: AA