Altınordu'nun sorumluluğu arttı

Altınordu kalecisi Tolgahan Acar: "Geçen sezonki grafiğimizle çıtayı daha yükseğe koyduk ve sorumluluğumuz daha da yükseldi"

Altınordu'nun sorumluluğu arttı
Altınordu'nun sorumluluğu arttı
GİRİŞ 02.07.2015 12:08 GÜNCELLEME 02.07.2015 12:08

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kalecisi Tolgahan Acar, "Geçen sezonki grafiğimizle çıtayı daha yükseğe koyduk ve sorumluluğumuz daha da yükseldi" dedi.

Altınordu ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Tolgahan Acar, yaptığı açıklamada, geçen sezon ekip olarak çok çalıştıklarını ve birlikte hareket ederek önemli bir iş başardıklarını bildirdi.

Sadece yerli oyuncuların forma giydiği bir takımın performansını herkesin merakla beklediğini belirten Tolgahan Acar, şunları kaydetti:

"Bu açıdan çok önemli bir misyon üstlendik ve başarılı olduk. Önümüzdeki sezon daha zorlu geçecek. Geçen sezonki grafiğimizle çıtayı daha yükseğe koyduk ve sorumluluğumuz daha da yükseldi. Bunun için daha fazla çalışmalı ve üstlendiğimiz bu görevi de yine geçen yılki gibi hep birlikte hareket ederek yerine getirmeliyiz."

Öte yandan Altınordu’nun Yeşilyurt'taki merkez futbol okullarındaki öğrenci sayısının bine ulaştığı bildirildi.

Okulun bininci öğrencisi 2005 doğumlu Baha Can Kökkaya'ya Merkez Futbol Okulları Genel Kaptanı İsmail Sütçü tarafından, Altınordu lisanslı ürünler mağazasından çeşitli armağanlar verildi.

KAYNAK: AA