05.08.2015 Fenerbahçe sondakika transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle, Fenerbahçe Van Persie'ye kavuştu

05.08.2015 Fenerbahçe sondakika transfer haberleri
05.08.2015 Fenerbahçe sondakika transfer haberleri
GİRİŞ 05.08.2015 10:57 GÜNCELLEME 05.08.2015 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Fenerbahçe transfere doymuyor. Fenerbahçe Van Persie'yi borsaya bildirdi. Fenerbahçe yeni transferi Josef De Souza kimdir? Fenerbahçe Avrupa'nın devlerini solladı! Fenerbahçe Van Persie'ye kavuşuyor İşte Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ

FENERBAHÇE HABERLERİ

Fenerbahçe'den son dakika Robben açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı yıldız Arjen Robben'le ilgili medyada çıkan transfer haberlerini yalanladı.
 
Sportif Direktör Terraneo'nun da iddia edildiği gibi yurt dışında olmadığı bilgisi fotoğraflı olarak verildi.
 
Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;
 
"Bugün Fotomaç ve Takvim Gazeteleri’nde yer alan Arjen Robben ile ilgili transfer haberleri yalandır. Ayrıca yine Takvim Gazetesi’ndeki Elias ve Fanatik Gazetesi’ndeki Juan Jesus isimli oyuncularla da hiçbir ilgimiz bulunmamaktadır.
 
Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, iddia edildiği gibi yurtdışında değildir ve ekte bugün çekilmiş güncel fotoğrafından da anlaşılacağı üzere kulüpteki odasında çalışmalarını sürdürmektedir. 
 
Değerli spor basınının da bildiği üzere Süper Lig’in statüsüne göre takımların bir sezonda kadrolarında en fazla 14 yabancı futbolcu bulundurma şansı vardır ve Fenerbahçe’nin mevcut sezon öncesi kadrosunda zaten bu kontenjanın bir fazlası olan 15 yabancı oyuncu yer almaktadır.
 
Hal böyleyken her gün yeni, yalan haberlerle taraftarları beklenti içine sokmak bu gazetelerin tiraj için okuyucularını, futbolseverleri ve aynı zamanda borsaya açık olan şirketimizin hissedarlarını yanıltması ve kandırması anlamına gelmektedir.
 
Dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan transfer haberleri için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikayet edeceğimizin bilinmesini kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."

Fenerbahçe'nin son bombası Pedro

Yaptığı flaş transferlerle tüm dünyada adından söz ettiren Fenerbahçe, bir büyük yıldızı daha gündemine aldı.

Sağ kanada yapılacak takviye için Arjen Robben'le adı anılan sarı-lacivertli ekip, şimdi de Barcelona'lı Pedro'yu gözüne kestirdi.

Teknik direktör Pereira'nın yöneticiler ve sportif direktör Terraneo ile yaptığı son görüşmede, sağ kanat transferini konuşarak, "Pedro Barcelona'dan ayrılacak.

Onu transfer edebilirsek sağ kanatta sorunumuz kalmaz" dediği belirlendi. Bu görüşme sonrası kolları sıvayan Terraneo'nun, Pedro için ön çalışmalara başladığı bildirildi. 

PEDRO DA AYRILMAK İSTİYOR

Terraneo'nun, Barcelona ile sözleşmesi 2019'da bitecek olan 28 yaşındaki Pedro'nun kiralanması fikrine daha sıcak baktığı kaydedildi. Barça'da ilk 11'de forma bulamayan, Arda Turan'ın transfer edilmesinden sonra ise şansı iyice azalan Pedro takımdan ayrılmak istiyor.

Barcelona, yıldız futbolcunun serbest kalma bedelini geçtiğimiz günlerde 150 milyon euro'dan 22 milyon euro'ya indirmişti. İspanyol futbolcuyu Chelsea'nın hocası Mourinho da istiyor. Ancak Pedro, Chelsea'de kulübede oturma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Ada ekibine pek sıcak bakmıyor.

Van Persie'nin muhteşem kariyeri

Sarı Lacivertlilerin yeni yıldız transferi Hollandalı Robin van Persie, kariyerinde 455 resmi maçta, rakip fileleri 242 kez havalandırdı. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz  Yıldırım'ın transferini tamamladıklarını açıkladığı sarı-lacivertlilerin yeni  yıldızı Hollandalı Robin van Persie, gol yollarındaki etkinliğiyle tanınıyor.
 
Sarı-lacivertlilerin İngiltere Birinci Futbol Ligi (Premier Lig)  ekiplerinden Manchester United'dan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki yıldız  futbolcu, kariyerinde 455 resmi maçta 242 gol ve 86 asist yaptı.
 
Profesyonel kariyerine 2001 yılında ülkesinde Feyenoord takımında  başlayan Van Persie, Pierre van Hooijdonk'un liderliğini yaptığı Hollanda  ekibiyle ilk yılında, UEFA Kupası sevinci yaşadı. Henüz 18 yaşından gün almadan  Avrupa'da kupa kaldıran Van Persie, bu takımla 3 sezonda 76 maçta çıkarak 21 gol  kaydetti.
 
Robin van Persie, 2001-2002 sezonunda Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin  "En İyi Genç Yetenek Ödülü"nü aldı.
 
Kariyerinin ilk bölümlerinde genelde kanatlarda oynayan solak  futbolcu, Feyenoord'da yıldızını parlatarak 2004 yılında İngiliz devi Arsenal'in  dikkatini çekti. Arsenal'e 21 yaşında transfer olan Hollandalı, ilk sezonlarında  genellikle orta sahada ve kanatlarda görev aldı. Arsenal'le 2006'da UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde finalde kaybeden Van Persie, kariyerinin en iyi dönemini  2011-2012 sezonunda yaşadı.
 
İngiliz ekibinin efsane oyuncusu Dennis Bergamp'ın emekliye  ayrılmasından sonra 2006 yılından itibaren bu oyuncunun rolünü üstlenen Van  Persie'yi teknik direktör Arsene Wenger, ileri uçta oynatmaya başladı.
 
Hollandalı 2010-2011 sezonunda Premier Lig'de çıktığı 25 maçta 18 gol  atarak bir sonraki sezon gollerine devam edeceğinin sinyalini verdi. Arsenal  formasıyla 2011-2012'de bütün lig maçlarında (38) ilk 11'de forma giyen Van  Persie, rakip fileleri tam 30 kez havalandırarak gol kralı olmayı başardı. Van  Persie, aynı sezon ayrıca 14 kez asist yaparak takımına toplam 44 golde katkıda  bulundu.
 
Van Persie'nin Avrupa'nın sayılı golcülerinden birisi olması,  İngiltere'de uzun süre konuşulan bir transferin gerçekleşmesine de neden oldu.
 
30.7 milyon euroya Manchester United'a 
 
Robin van Persie, gösterdiği performansla 2012 yılının yaz aylarında  Arsenal'in en büyük rakiplerinden Manchester United'a tam 30.7 milyon euroya  transfer oldu.
 
Fenerbahçe'nin diğer transferi Nani'ye takım arkadaşı gelen Hollandalı  yıldız, gollerine kaldığı yerden bu sefer Manchester United'da devam etti. İngiliz ekibiyle kariyerindeki ilk ve tek şampiyonluğuna ulaştığı  2012-2013 sezonunda Van Persie, rakip fileleri 26 kez havalandırarak üst üste  ikinci kez gol kralı oldu. Tecrübeli futbolcu, iki yılda 76 lig maçında 56 gol  atmayı başardı.
 
Bir sonraki sezon efsane teknik adam Alex Ferguson'un emekliye  ayrılmasıyla kötü bir dönem geçiren Manchester United'da Van Persie,  istediklerini yapamadı. Takımın kötü bir dönemden geçmesinin yanı sıra sakatlık  problemleriyle de uğraşan Hollandalı yıldız, 21 maçta 12 gol atabildi.
 
"Kırmızı Şeytanlar"la geçen sezon ligde 27 maçta 10 gol kaydedebilen  yıldız futbolcu, İngiltere kariyerine 1 Premier Lig, 1 Federasyon Kupası ve 2  İngiltere Süper Kupası ekledi.
 
Avrupa kupalarında 77 maç 
 
Robin van Persie, Avrupa kupalarında toplam 77 maça çıktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 59 maç oynayan ve 25 gol atıp, 10 asist  yapan Robin van Persie, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında ise 8 maçta yer  aldı. Hollandalı bu maçlarda ise 2 gol kaydetti.
 
UEFA Kupası'nı kaldırma sevinci yaşayan yıldız futbolcu bu  organizasyonda ise 10 kez forma giydi.
 
Milli takımın kaptanı 
 
Hollanda Milli Takımı'nın en önemli gol silahlarından Van Persie,  milli forma altında 98 maça çıkarak 49 gol kaydetti.
 
Hollanda Milli Takımı tarihinin en golcü oyuncusu konumundaki Van  Persie, 2005 yılından bu yana formasını giydiği milli takımda 2013'ten itibaren  kaptanlık yapıyor. Van Persie, kariyerinde 2006, 2010 ve 2014 Dünya Kupası ile 2008 ve  2014 Avrupa Futbol Şampiyonası deneyimlerini yaşadı. 2010 Dünya Kupası'nı finalde  İspanya'ya kaybeden Van Persie ve arkadaşları, geçen yıl düzenlenen son  organizasyonda ise Brezilya'da dünya üçüncüsü oldu.
 
Dünya Kupası'nda unutulmaz gol 
 
Sarı-lacivertlilerin yeni gol silahı Van Persie, geçen yıl yaz  aylarında Brezilya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda attığı golle uzun süre  konuşuldu.
 
Kariyerinde birçok kez rakip fileleri havalandıran Hollandalı,  Brezilya'daki organizasyonda İspanya karşısında 44. dakikada güzel bir gol  kaydetti. Daley Blind'in orta sahadan İspanya savunmasının arkasına gönderdiği  topa ceza sahasının ilk metrelerinde uçarak kafa vuruşu yapan Van Persie, topu  kaleci Casillas'ın üstünden aşırarak filelere gönderdi ve hafızalardan  silinmeyecek bir gole imza attı.
 
Tecrübeli golcü bu maçta bir gol daha kaydetmiş ve Hollanda sahadan  5-1 galip ayrılmıştı.
 
Fenerbahçe'nin 3. Hollandalısı 
 
Robin van Persie, Fenerbahçe tarihinin 3. Hollandalısı oldu. Kadrosuna daha önce Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Pierre van  Hooijdonk ve Dirk Kuyt'ı katan sarı-lacivertliler, "Portakallar"ın en önemli  golcüsüne de Fenerbahçe forması giydirmeyi başardı.

NTV'den güldüren Van Persie hatası

NTV, Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Van Persie'yi Osmanlıspor teknik direktörü olarak haberleştirdi. 

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Hollandalı futbolcu Robin Van Persie'nin İstanbul'a geldiği haberini yapan NTV kanalı, "Osmanlıspor teknik direktörlüğüne Robin Van Persie getirildi" diye okuyucularına aktardı.

Osmanlıspor resmi Twitter hesabından NTV'ye "Bizim böyle bir şeyden haberimiz yok." diye yazdı. Sosyal medyada yapılan hatayla ilgili çok sayıda tweet atıldı.

Fenerbahçe transfere doymuyor

Josef de Souza transferiyle sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi 6. yabancı futbolcu transferini yaptı.

İlk transferini Danimarkalı Simon Kjaer'i alarak gerçekleştiren Fenerbahçe, daha sonra Brezilyalılar Jose Fernandao, Fabiano Ribeiro ile Josef de Souza, Senegalli Abdoulaye Ba ve Portekizli yıldız Luis Nani'yi kadrosuna dahil etti. Sarı-lacivertliler ayrıca Türk futbolcu Şener Özbayraklı'yı da renklerine bağladı.

Transferin hızlı ekibi Fenerbahçe bu transferlerle tarihinde yabancı futbolcu sayısını ise 115'e çıkardı.

Sarı-lacivertliler tarihinde şu ana kadar kadrosuna 4 kıta ve 37 farklı ülkeden futbolcu transfer yaptı.

Fenerbahçe'de flaş Emenike gelişmesi!

Fenerbahçeli Emenike transfer görüşmeleri yapmak için kamptan ayrıldı.

Transferde fırtına gibi esen Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarları da sürüyor. Emmanuel Emenike transfer görüşmesi yapmak için takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri'nden ayrıldı. Belinde ağrıları bulunan önceki günlerde İstanbul'a giderek MR çektiren Emenike daha sonra tekrar kampa katılarak takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etmişti.

Geçtiğimiz sezon içinde taraftarla sıkça sorun yaşayan Nijeryalı sezonu 4 golle tamamlamıştı.

Van Persie'nin maliyeti ve geliş tarihi

Fenerbahçe’nin Robin van Persie için için Manchester United’a 5 milyon Pound bonservis bedeli ödeyeceği, 32 yaşındaki Hollandalı ünlü futbolcunun da yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Taraftarlar, Van Persie’nin geliş tarihi için sabırsızlık yaşarken, yakın çevresine müjdeyi veren Başkan Aziz Yıldırım’ın “Bu transferi de bitirdik. Salı akşamı gelmesini bekliyoruz” dediği öğrenildi. Son dakika sürprizi olmazsa yarın İstanbul’da olacak olan Robin van Persie için taraftarlar muhteşem bir karşılama töreni hazırlayacak. Hooijdonk, Ortega, Alex, Anelka ve Roberto Carlos gibi yıldızları ‘çubukluyu’ giydiren Sarı-Lacivertliler, Nani’den sonra RVP’nin gelişiyle dünyaca ünlü bir oyuncuyu da kavuşmanın coşkusunu yaşayacak.

Transferde ortalığı kasıp kavuran Fenerbahçe, Manchester United’ın ünlü golcüsü Robin Van Persie’de de geri sayıma geçti...Tarafların anlaşmaya vardığı, ufak detayların görüşülmesinin ardından imzaların atılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe yeni transferi Josef De Souza kimdir

Fenerbahçe'nin yeni transferi Josef De Souza kimdir? Fenerbahçe, transfer bombalarını birbiri ardına patlatmaya devam ediyor. Sarı lacivertli yönetimin her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcu Josef De Souza, yarın akşam İstanbul'a gelecek...

BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDA DA FORMA GİYİYOR

26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Porto'da Vitor Pereira ile 2 yıl geçirdi. Porto, Souza'yı Şubat 2012'de Gremio'ya kiraladı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, 11 Ekim 2014'te ilk kez Brezilya Milli Takımı'na seçildi. Arjantin maçında yedek bekleyen Souza, Japonya maçında 18 dakika forma giydi. Souza, Fransa ile oynanan maçta 4, Şili ile oynanan maçta 60 dakika forma giydi.

Fenerbahçe'den çifte bomba

Fenerbahçe, Porto'dan Brezilyalı kaleci Fabiano ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba'yı 1 yıllığına kiraladı.

Fenerbahçe, Porto'dan iki oyuncuyu kiraladığını açıkladı. Sarı-lacivertil ekip, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba'yı kiraladığını duyurdu.

İşte o açıklama:

Kulübümüz, Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba konusunda, satın alma opsiyonları kulübümüzde olmak üzere Porto’yla 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba, 2015 – 2016 futbol sezonunda sarı lacivertli forma için mücadele edecek.

Brezilyalı kaleci ve Senegalli defans, yarın itibariyle ülkemize gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve kulübümüzle sözleşme imzalayacak.

Yeni transferlerimiz Fabiano ve Abdoulaye’ye Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldiniz diyor, “Çubuklu” ile birlikte başarı dolu bir sezon diliyoruz.

 

YORUMLAR 2
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamisabet
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin yeni yıldızı
    Cevapla