Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani kimdir?

Pastorello, Fenerbahçe Kulübü'ne geçerek Nani için görüşmelere başladı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani kimdir?
Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani kimdir?
GİRİŞ 04.07.2015 12:02 GÜNCELLEME 04.07.2015 12:03

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani kimdir? Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listelerinde yer alan Nani ile Kevin Prince Boateng'in menajerliğini yapan Federico Pastorello, dün gece İstanbul'a geldi. Menajer Pastorello, sabah saatlerinde ise Fenerbahçe Kulübü'ne geçerek Nani için görüşmelere başladı.

Pereira, Nani transferini duyunca...

Nani'yi ısrarla isteyen Vitor Pereira, mutlu haberi alınca, "Ooo.. Süper. Nani'ye çok ihtiyacım vardı" diye sevincini paylaştı.

Önceki gece 23.00 sularında F.Bahçe Nani transferini KAP'a bildirirken transfer bombası Topuk Yaylası'ndaki kampta da büyük yankı uyandırdı.

İdari menajer Hasan Çekinkaya, yöneticilerin "Nani işi bitti, müjdeyi ver" telefonu ile hemen Vitor Pereira'nın kapısını çaldı. Çetinkaya, Pererira'nın, "Kesin mi?" sorusuna, "Evet, kesin. Resmi anlaşma tamam" yanıtı verdi. Nani transferini çok isteyen Pereira, "Oooo, bu çok iyi oldu. Nani'ye çok ihtiyacım vardı" diyerek sevincini dile getirdi.

Kalitemiz çok arttı
 

Nani bombasını futbolcular da FBTV'den öğrendiler. Oyuncular resmi açıklamanın yapılması üzerine, "Gerçek mi, doğru mu?" diye transferi teyit ettirirken mutlu haberi alınca da bütün takım sevince boğuldu. Oyuncular dün sabahki kahvaltı ve idman sohbetlerinde ise, "Daha çok güçlendik. Takıma daha fazla kalite geldi" yorumunda bulundular. 
 
Yarın geliyor 
 
Fenerbahçe'nin KAP'a bildirdiği ve Manchester United'la da anlaşma sağladı Nani, yarın İstanbul'a gelecek. Portekizli yıldızın tatilini bitirirken yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olacak. Nani pazartesi günü sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Topuk Yaylası kampına katılacak.

Rıdvan Dilmen'den Nani yorumu!

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni transferlerini değerlendirdi.

Fernandao bildiğimiz bir oyuncu. Hantal gibi görünse de değil. Cardozo gibi değil, Fernandao gezen bir forvet. Tribünlerin seveceği tipte görünüyor.

Fernandao ile oynayacaksanız, solda Sow ve sağda Kuyt oynuyordu. Nani çalım atıp orta yapan, gol atan, sıfıra inebilen bir oyuncu. Fernandao'ya top getirecek oyuncu gerekirken Nani doğru bir tercih."

Portekizli oyuncuların gelmesinin Meireles'e katkı sağlayacağını düşünüyorum. O yeni bir transfer havası yaratabilir.

 

FENERBAHÇE HABERLERİ

Nani kimdir?
 

Luís Carlos Almeida da Cunha, kısacası Nani (d. 17 Kasım 1986), Yeşil Burun Adaları, Afrika doğumlu, Portekiz'li kanat oyuncusudur. Sağ ayağı kuvvetli olan futbolcu genelde sol kanatta görevlendirilmektedir.
 
Daha küçük yaşlardayken ailesiyle birlikte Avrupa’ya göç eden ve Portekiz’de büyüyen Nani’ye futbol oynamayı abisi öğretmiştir. Nani’yi 14 yaşındayken, abisi, Real Massamá futbol kulübüne götürür. Nani, futbol macerasına, çocuk yaşlarda, arkadaşı eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes ile birlikte başlamıştır.
 
Futbola Portekiz’in Sporting Lizbon takımında başlayan ve burada 3 yıl forma giyen Nani, 2007-08 sezonu başında Sporting Lizbon’dan İngiliz Manchester United FC takımına transfer olmuştur. Nani'nin Premier League’de Manchester United ile çıktığı ilk maç 12 Ağustos 2007 tarihindeki Portsmouth FC maçıdır.
 
1.77 m boyundaki kanat oyuncusu Nani, kariyeri boyunca (kulüp bazında) çıktığı 333 maçta 62 gol, 91 asistlik performans göstermiştir. Sporting Lizbon takımında iken 103 maçta 22 gol atan Nani, Manchester United forması ile oynadığı 230 maçta 40 gol atmıştır.